Konuyu doğru dürüst okuyun kimse ona laf etmedi. Ben sadece dolar çok düştü neden benzin fiyatları düşmüyor diye serzenişte bulundum açıklama yapmak yerine hakaret etti şu an halen çocuk gibi ekşi sözlük üzerinden laf çarpıyor ama onu bile anlayamamış halbuki bilale anlatır gibi anlatmıştım . Eksi sözlük kaynak değil sadece orda da insanlar benim gibi düşünmüş şaşırmış bu duruma dedim ayrıca benim sordugum soruyu kendiside yazmış dolar düşerse indirim gelir diye onada cevap veremiyor. Son olarak buraya birkaç link bırakayım bizim döviz fiyatlarıyla akaryakıt arasında ilişki kurmamız cahillik ama neyse...
Kaynaklar: Motorine 8-10 kuruş, benzine 14-15 kuruş zam yolda - Bloomberg HT
Kaynaklar: Motorine 8-10 kuruş, benzine 14-15 kuruş zam yolda - Bloomberg HT
Yukarıdaki haberler gibi yüzlerce bulabilirsiniz her insan bu yüzden dolar düşünce indirim bekleyebilir bu cahillik ya da okumamazlik değildir ben sorduğum sorunun bu kadar derin yaralar açmasına şaşırdım ben yazmıyorum bişey ama ısrarla halen laf sokuyor.
Bu arada belki kendisinin de üyesi olduğu sendikanın şu yazısını bırakıp gidiyorum
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), akaryakıt fiyatlarında son dönemde yaşanan artışlara ilişkin, "Akaryakıt fiyatlarının yükselişinde ana unsurlar, döviz kurlarında ve ham petrol fiyatlarındaki artışlardır" ifadelerini kullandı.