User Tag List

Sayfa 262/538 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon
10222 sonuçtan 4.960 ile 4.978 arası

Konu: Benzİn zammi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rakamlar güzel Mazot 5'i görür mü sene sonuna doğru onu merak ediyorum.

Şu konuda kalkıp @997TT ye laf edenleri anlamıyorum, adam tecrübesini , bilgisini birleştirip hiç zorunluluğu yokken paylaşıyor.

Takip ettiğim kadarıyla da tahminleri hep doğru çıkıyor, son kullanıcısı da istasyon sahibi de bundan faydalanıyor. Küstürmeyin böyle adamları.

Benzin için 5 psikolojik sınırdı falan Bizden bir şey olmaz ya, gider paşa paşa alırız. Avatarım konunun özeti zaten
    Konuyu doğru dürüst okuyun kimse ona laf etmedi. Ben sadece dolar çok düştü neden benzin fiyatları düşmüyor diye serzenişte bulundum açıklama yapmak yerine hakaret etti şu an halen çocuk gibi ekşi sözlük üzerinden laf çarpıyor ama onu bile anlayamamış halbuki bilale anlatır gibi anlatmıştım . Eksi sözlük kaynak değil sadece orda da insanlar benim gibi düşünmüş şaşırmış bu duruma dedim ayrıca benim sordugum soruyu kendiside yazmış dolar düşerse indirim gelir diye onada cevap veremiyor. Son olarak buraya birkaç link bırakayım bizim döviz fiyatlarıyla akaryakıt arasında ilişki kurmamız cahillik ama neyse...
    Kaynaklar: Motorine 8-10 kuruş, benzine 14-15 kuruş zam yolda - Bloomberg HT
    Yukarıdaki haberler gibi yüzlerce bulabilirsiniz her insan bu yüzden dolar düşünce indirim bekleyebilir bu cahillik ya da okumamazlik değildir ben sorduğum sorunun bu kadar derin yaralar açmasına şaşırdım ben yazmıyorum bişey ama ısrarla halen laf sokuyor.

Bu arada belki kendisinin de üyesi olduğu sendikanın şu yazısını bırakıp gidiyorum
    Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), akaryakıt fiyatlarında son dönemde yaşanan artışlara ilişkin, "Akaryakıt fiyatlarının yükselişinde ana unsurlar, döviz kurlarında ve ham petrol fiyatlarındaki artışlardır" ifadelerini kullandı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon iki tane aynı kaynak koymusum diğeri şuydu

PUİS'den benzin ve motorine zam acıklaması | Son Dakika Turkiye Haberleri

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), akaryakıt fiyatlarında son dönemde yaşanan artışlara ilişkin, "Akaryakıt fiyatlarının yükselişinde ana unsurlar, döviz kurlarında ve ham petrol fiyatlarındaki artışlardır" ifadelerini kullandı.

komik

bomberr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verdikçe veriyor, verdikçe veriyor çok şükür..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim verdiğim haber linkleri eski zaten, sadece arada ilişkiyi bu işin merkezindekiler bile kuruyor ben kurmuşum çokmu anlamında koydum

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzin 10 tl olsun zengin fakir belli olsun

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Black_Eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu doğru dürüst okuyun kimse ona laf etmedi. Ben sadece dolar çok düştü neden benzin fiyatları düşmüyor diye serzenişte bulundum açıklama yapmak yerine hakaret etti şu an halen çocuk gibi ekşi sözlük üzerinden laf çarpıyor ama onu bile anlayamamış halbuki bilale anlatır gibi anlatmıştım . Eksi sözlük kaynak değil sadece orda da insanlar benim gibi düşünmüş şaşırmış bu duruma dedim ayrıca benim sordugum soruyu kendiside yazmış dolar düşerse indirim gelir diye onada cevap veremiyor. Son olarak buraya birkaç link bırakayım bizim döviz fiyatlarıyla akaryakıt arasında ilişki kurmamız cahillik ama neyse...
    Yukarıdaki haberler gibi yüzlerce bulabilirsiniz her insan bu yüzden dolar düşünce indirim bekleyebilir bu cahillik ya da okumamazlik değildir ben sorduğum sorunun bu kadar derin yaralar açmasına şaşırdım ben yazmıyorum bişey ama ısrarla halen laf sokuyor.

Bu arada belki kendisinin de üyesi olduğu sendikanın şu yazısını bırakıp gidiyorum
    önce biraz sakin, okumam gayet iyi çok şükür. Yazdığım post ta adın geçmemiş olmasına rağmen üstüne alınmışsın belli ki.

İşin teknik kısmından anlamam, korelasyon vardır yoktur beni de ilgilendirmez. Son tüketiciyim neticede.

Ekşi sözlükte insanlar senin benim gibi düşünüyor diye bir referans kabul edilebilir değil, kaldı ki zam'mı sadece dolar düşüş artışına bağlamak ne kadar doğru emin değilim. Neticede çoğu zaman gördük ki ham petrol fiyatlarındaki artışlar hemen yansırken indirimler ya yansımadı / ya az yansıdı / ya da hiç yansıtılmadı.

Eleştirdiğin insan bu işten para kazanan profesyonelce yapan birisi, bu konuyu uzun zamandır da takip ediyorum görüşleri reel ile uyuşmakta.

ikinizi de tanımam etmem benim için bir farkınız yok, hani seni eleştirip onu övmek gibi bir durumum da yok.

Ama adam bir emek veriyor, bunu da hiç gereği yokken buradaki insanların hizmetine sunuyor, ve sen ben biz faydalanıyoruz.

Anti tezin varsa koyarsın önüne (ekşi sözlükte sen gibi düşünenler değil) rakamlar / analizler çarpışır haklıysan senin de hakkını teslim ederiz.

Diğer taraftan adam neden dolar düşerken yakıt düşmüyor diye yazmış.

Temelde kur'a bağlı olmadığını emtianın uluslar arsı ortalaması alınır diye de belirtmiş. Örnekleyelim,

Kur 3 olsun. Emtiar Ortalaması da litre başına 10 olsun. Bu hesaba göre (vergileri göz ardı edelim) Fiyat ne olur 30. (rakamlar afaki)

Kur 2.5 olsun ama emtia ortalaması da litre başına 12 ye çıkmış olsun. Fiyat yine 30 olur bu durumda.

Bu ikisi de aşağı yönlü giderse indirim gelir o da insiyatifle oluyor anladığım kadarıyla. Dediğim gibi bu işi yapan adam bizden daha iyi biliyordur.

Sana yazdığı cevaplar biraz ağır olmuş ama anlatılmış hesabı sanırım sen tam anlamamışsın gereksiz uzamış mevzu.

Art niyetle yazacak birisi olduğunu sanmıyorum. Büyütmeye de gerek yok bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tahmine gerek yok, firmalar gerekli bilgiyi verdi, doluma giden gitti, 7 kuruş mazota bu gece..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam bundan sonra muhatap ben değilim o zaman kurla ve ham petrol le akaryakıt ilişkisini kuran PUİS ve haber yapan bloomberg, cnnturk, hurriyet gibi kurumlar. Çünkü onlar da yazmışlar dolar fiyatından dolayı petrole zam geldiğini ayrıca eleştirdiğin adam demişsin bak ben en az 5. keredir yazıyorum dedimki dolar düşüyor benzin fiyatları neden inmiyor burada eleştirdiğim hükümet vs vs burdaki hiç kimseyi eleştirmedim kendinde diyorsun yazdığı ağır olabilir diye. Seviyeli bir şekilde 2 kelime yazsa bu konu zaten buralara gelmiycek hakaret olunca bende cevap verdim. Ayrıca bu konuda bile dolar ile petrol fiyatları ilişkisi kuran 50 kişi var kimseye bir şey diyememiş ya da biriktirmiş bana patladı neyse gerçekten sıktı bu konu ben bırakmıştım tartışmayı ama halen bana laf soktuğu için yazdım eksi sözlükteki insanlarında her şeyi bildiğini falan iddia etmedim sadece bakın başkalarıda aynı düşünüyor diye yazdım ve orada bu şekilde düşünenlere hakaret edilmediğini yazdım

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvah eyvah.... Hahaha!
    Tam gaz devam edıyor hatta tolga-kaan acıklama yapmıs ama anlamamıs(okumus)...
    Cahıl dedıgım ıcın ozur dıledım senden,cahıl bıle degılsın.
    Magdem kafa basmıyor,sal gıtsın. Allah askınla ıcı boş egonla kırletme surayı. Anlamıyorsun,bilal'e anlatır gıbı anlattım anlamadın,"sana" anlatır gıbı anlattım ama anlamadın fakat tolga-kaan ne yazmıs,hatta ornek vermıs,sen ınatla "ortmenim bulumberg ve sienen" demıssın...
    Baka "sana" anlatır gıbı yazayım ozaman.
    31 agustos da zam haberını vermıstım(salı yapılan) dolar artmadı hatta dustu,petrol de aynı o zaman neden bu zam?
    E sımdı mazota zam geldı,bunu da 3 once yazmıstım. Dolar dustu,petrol stabıl o zaman neden zam?
    Sienen yada puis e sor bakalım ne dıyecekler?
    Yahu zam haberını verırken de,sırf "sen" anla dıye acık acık yazıyorum ama okudugunu anlamadıgın ıcın hala"bıdı bıdı" edıyorsun.
    Bak ne dıyorum,anlamıyorsan sus.... Gayet normal ve sevıyelı sekılde yazıyorum. Allah askına BOMBOŞ yazılarınla kırletme.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tahmine gerek yok, firmalar gerekli bilgiyi verdi, doluma giden gitti, 7 kuruş mazota bu gece..
    Oncekı zammı bayram oncesı
    Bugun ku zammı 3 onceden canlı canlı her gun yazdım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten boş adamsın tamam yazmıyorum konuya dolar la brent le ham petrolle akaryakıt fiyatlarının ilgisi alakası yok tamam mı mutlu oldun mu hatta PUİS falan da yalan söylüyor adamlar boşuna açıklama yapmışlar zam geldiği zaman petrol fiyatlarındaki artış kurdan ve petrolden kaynaklanıyor diye siz en doğrusunuz en bilgilisiniz. Hayır sürekli içi boş postlar yazıyorsunuz benim yazdığım hiçbir şeye cevap veremediniz ama olsun ben cahilim, okumamışım siz ilber ortaylının tech şubesisiniz. Hayatımda da böyle saçma sapan bir tartışma içine girmemiştim sayenizde ilk oldu. Belki nasıl bu noktaya geldik diye geriye dönük bakarsınız postlara ama anlayacak idrak olduğunu düşünmüyorum sizde. Bana açıklama yaptığını iddia ettiğiniz kişilerinde sizin ağır yazdığınızı da yazdığını görmüşsünüzdür umarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam gıbı konus,sen benı tanımadan nasıl "boş adam" dıyebılırsın? Hayrola,ne bu samımıyet!!
    Once terbıye...
    Boş dolu bellı,kırletme artık burayı! Anlamıyorsan kapat bıtsın aq!
    Ben senın yazılarını yorumlayıp cevaplıyorum,sahsıyetın umurumda degıl,benım sahsıyetımde senın umurunda olmasın!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin tanımadığın adama cahil okumamış vs gibi hakaret etmeye hakkın nasıl oluyorsa benimde o kadar hakkım var. Ben yaşınızdan ötürü size saygı gösterdim başta ama siz devam ettiniz ben konuyu terkettim 2 gündür halen postlarla bana laf sokmaya devam ettiniz.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Cahil,, okumamış vb söylemler eğitim seviyesini ya da konuyla ilgili bir bilginin olmadığını gösterir. Boş adam ise kişinin karakterine yapılan bir hakarettir.
    Tekrarında müdahale ederim.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dolar düştü indirim varmı diyicem korkuyorum
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lukoil mesaj attı motorin e zam var diye bu gece

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hıc sevmedıgım ısdır konu dısı yazı yazıp uzerıne abuk sabuk yazılar. Hep uyarırım ama seytana uydum.
    Herkesden ozur dılerım.
    Dolar tek basına dususu yetmıyor kı zaten ortalama cok dusmedı. Petrol ve benzın/gazyagının dusmesı gerek. Yada bu ucluden bırının hatırı sayılır dusmesı gerek...
    3-4 gun hareket yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hıc sevmedıgım ısdır konu dısı yazı yazıp uzerıne abuk sabuk yazılar. Hep uyarırım ama seytana uydum.
    Herkesden ozur dılerım.
    Dolar tek basına dususu yetmıyor kı zaten ortalama cok dusmedı. Petrol ve benzın/gazyagının dusmesı gerek. Yada bu ucluden bırının hatırı sayılır dusmesı gerek...
    3-4 gun hareket yok.
    Bende herkesten özür diliyorum konuyu gereksiz meşgul ettik sizden de özür diliyorum gereksiz uzadı konu insan gerilincede ağzından kötü kelimeler çıkabiliyor. Benim gözümde birbirimize ettiğimiz lafların birbirinden çok farkı yok ama yönetici öyle diyorsa öyle olsun. Zamlar gerçekten sinirimi bozmaya başladı son zamanlarda ülkeyi yönetenlerin yaptığı herşey sinirimi bozduğu için bu kadar sardım benzin zamlarına. Bu arada şu son cümlenizi ben dolar düştü benzin fiyatları neden düşmüyor dediğimde yazsaydık konu hiç uzamiycakti gerçekten de eski sayfalarda görmedim öyle bir bilgi o yüzden serzenişte bulundum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)