Zam devam etsin,sikayet oldugunu dusunmuyorum. Halk %45 bunlara oy veriyor demek ki memnunlar.
herkes herseyi kabullendi. zam mi gelmis, 2-3 laf ediyo bi sovuyo sonra bise demiyo. o kadar.
5 tane iyi bir tane kotu deneyim yasayip, "neyse ya en azindan 5 tane iyi var" diyen sukurcu bir milletiz.
gelisen milletlerde "neden 1 tane kotu deneyim var" diyip ona karsi cikiyor ve hakkini ariyor.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
mazot alırken pompadaki lt.fiyatını elimden geldiğince görmemeye çalışıyorum.
aracımı alalı 17 ay olmuş.bu süre zarfında 17bin (16900km)yol yapmışım.toplam harcamam 3.500tl.
benim için büyük para.birde yazın motora binerim.
ilk mazotumu 31-07-16 da 3.68tl den almışım.
90 tl ye 24.45lt almışım.şimdi aynı lt mazota 125tl veriyorum.
17 ayda %40 artış.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
benzin zamlanırken benzinli arac sahipleri isyan ediyordu,sıra mazotçulara geldi..mazotculardan sonrada gazcılara gelecek gaz 4 tlye iyce yaklaşacak
benzin 6 tl
mazot 5.50 tl
gaz 4 tl
Bir halt olmuyor adamlar tüplü şahin ile lastik yakmaya devam ediyor. Bütün gün geziyorlar, kahvehane köşelerinde oturuyorlar akşam istedikleri yerde drift yapıyorlar.
Sanırım birileri bu adamları isyan etmemesi için finanse ediyor. Yoksa bu kadar şeyi simulasyon oyununa eklesen kesin gezegeni yakarlardı.
Opet Otobil bizde de var. Aylık Harcamam da 8000TL civarında. Yaptığı indirim %1.
Bu oran neye göre kime göre değişkenlik gösteriyor?
Bizde 200'e yakın araba var. Her arabanın normalde 3 depo hakkı var. Daha üstünü gerekirse şirket kredi kartı ile alıyorsun.
Depo 50 lt desen araç başı 150 lt yani 750 tl aylık.
200 araç aylık eder sana 150k TL limit.
En son %8 idi galiba. Sonra araç sayısı arttı, pazarlık ettiler indirim arttı.
Okumadan imzalamam.....
12 krş zam diyorlar
Şaka şaka
Püis yeteri kadar soktuk
Biraz dinlenip devam edeceğiz
Püis ne boka yarar
Ötv neden inmiyor nasıl bir hükümet arkadaş
İlla sokağa mı dökülsün millet
Chp asgari ücreti bu yapacağım demeseydi hala 1000 papeldi
Millet harbi koyuna döndü ya ses soluk yok kimsede
Film de ki gibi sokağa çıkalım arkadaş
Laaaa heyyyyu acıyor diyelim![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ciddi söylüyorum şu gelirimle sınırım 5.50 bunu son 1 haftada farkettim.6 lira olduğu an ben paydosu veririm.Maşallah her bi boka zam var,hadi eyvallah hersene fiyatlar artacak.Ulan Allahsız,kitapsız.Bari azıcıkta maaşlara yapta alabilelim.Yaparmı hiç.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)