3.34 dan alıyorum bende LPG yi, 32 lt filan alıyor tam
Printable View
3.34 dan alıyorum bende LPG yi, 32 lt filan alıyor tam
2.99 var zeytinburnu shellde mesela
Lpg olarak
beylikdüzü 2.99 dan alıyorum lpg yi opet po falan
İstanbul dısışna cıkın bu fiyatlara yakıt yok beyler.
resmen avrupadan turkiyeye girmiş gibi oluyor fiyatlar bi anda takla atıyor LPG de
3.50 genelde.
Şuan güncel fiyatlara göre benzin ve mazot ne kadar olmalıydı ? Ne kadar ötv'den karşılanmış oldu ?
Akşam pompaya yanaşıp : 'Benim Allah'ım var ulan fulle' desem pompayı depoyamı sokar acaba? :beuj:
bu doların
yakıta yansıması ne olur.
Olmaz ÖTV muafiyeti olmasa tahminen 7,90 8,10/lt olurdu gibi..
1,5 dolara mı sabitlenmişti benzin? Lütfen olmasın :) eyvah eyvah.
Bu akşam ötv'yi salacaklar diye söylenti var, Doğruluk payı nedir, bilen duyan eden var mı? Öğlen açıklanacak süper ekonomi planımız ile arada bunu da sokuşturacaklar herhalde.
Benim gibi sıfır ekonomi bilgili, hayatında tasarruf yapmamış (yapacak gelirim yok zaten :) ) bir insanın bile aklına geliyorsa bu kötü durumda ötvyi salmak, gidip depoyu dolduruyorsam bende gelişme var demek ki. Hem ekonomik olarak hem de yönetim olarak geliştirmişim kendimi. Tabiki Techturkey sayesinde :) Sağol ailem seni seviyorum :)
Suan bazi istasyonlarin yakit verememsinin sebebi depolar bos yada 33krslik otv den karsilanmayan fark. Kimi depo ucretine yansitti,bayide fiyata ama usulsuz,direk sikayet edin.
Suan min 63krs luk zam yapilmali. LPG de daha fazla. Pazartesi ÖTV farki yansitilmazsa gecmis olsun,devami gelir.
Yakitinizi alin ama MUTLAKA fiyati kontrol edin.