63 kuruş benzin dizel :soru:, çok daha fazla ise LPG de en az 1 TL dir o.
Yakıtı euroya endeksleseler daha kolay olur takibi. İkisi de benzer rakamlara ulaşmış durumda.
Printable View
63 kuruş benzin dizel :soru:, çok daha fazla ise LPG de en az 1 TL dir o.
Yakıtı euroya endeksleseler daha kolay olur takibi. İkisi de benzer rakamlara ulaşmış durumda.
LPG hala.cokk avantajli....
gecen sene temmuzda burda dizel 1,05-1,10 euroyken(o zamanin euro kuru 4,15) türkiyede 4,50 civariydi yanlis hatirlamiyorsam. yani euro bazinda nerdeyse esit fiyat. petrol fiyatlarinin yükselmesiyle su an burda 1,20 ye cikti. tl ye cevirirsek 8,78 yapar. ötv indirimleri kalkarsa olmasi gerken bu yani.
Yanlis hesap....
Hersey dovize bagli degil.
az evvel yakıt almaya gittiğimde 75 kr'luk zam geleceğini söyledi görevli arkadaş
Bazı istasyonlar tamamen kapalı, bazılarında sadece market açık, akaryakıt satışı yapmıyor.
Cunku herkes yarina zam bekliyor ama sabah zam olmayacak,ogleden sonrasini bilemem...
LPG de zam yok
evet bu benimde merak ettiğim bir konu ..
devletin,gelen zamları artık ötvden karşılamıyorum dediği bir tarih yada bu tarihle ilgili bir öngürünüz varmı
Bunu sadece "o kisi" biliyor. Bakandan,en alttaki burokratina kadar kimse bilmiyor.
Cuma gunki LPG artisi otv den karsilandi ama akaryakit karsilanmadi,e bizde depo fiyatlarina hepsini olmasa bile biraz yansittik. Zam 33 krs du 25 krs yansittik. Ama pompa fiyatlari deklere etmedikleri icin goot gibi acikta kaldik. Sektorun anasini iyice sevdiler,kimse umurunda bile degil. Binlerce bayi ve aile zor durumda,akaryakit sirketleri buyuk zarar ediyor,ortalik carsi pazar yangin halinde.
Bayiler 2 gundur deli gibi mal istiyor,mal verecek ana dagiticinin bile (tupras) in hangi fiyattan mal satacagi belli degil! Neden? Kimse bilmiyor ve merkez bankası kapanış kiru dolar 5.95 aq!
Sagolsunlar 4 gundur kimse uyumuyor ama ziklerinde bike degil.
Nadir bu kadar acik yazıyorum,sebebi ise ulkenin en buyuk sektorunde bile isler ne hale dustu, görün istedim. Ozellikle bile isteye akp ye oy veren arkadaslarim,sizlere defalarca anlattik bunlarin olacagini ama dinlemediniz. Eserinizle gurur duyun,biz hala mucadele ediyoruz ama inanin icimizdekiler su anlattiklarimin milyonda biri bile degil! @B16 kardesim,senin de yazilarini inan anlamiyorum,farkindaysan su forum da iki konuya yaziyorum "sadece" ve elimden geldigince sikilmadan bilgi vermeye calisiyorum,zaten pm lere bakarsan ne demek istedigimi anlarsin. Sana tavsiyem üzümü yiyelim,bagciyi biara doveriz. Eger 7 tl ortalamadan alir,emtia fiyatlari suan ki gibi olursa 67krs zam yuku vardi 21 daha koyariz. Ama sunu bil,her gecen gun daha da kotu oluyor,aldigim bilgileri ve hukumetin ust duzey adamlarin caresizligini gorsen emin ol neyi nasil yazacagini sende bilemezsin...
Allah sonumuzu hayir etsin....
akşam fullememe izin verirse Class'tan benzini fulleyeceğim. Değişmediyse 5.99TL'den satıyor. Araç lpgli olduğundan 6 ay rahatım.