Yahu 1600cc arac,5 tabiki guzel de,buralarda öyle.
410tl.... Yahu Turkiye'de ortalama kazanc(aylik) ile kac defa bu aracın deposu dolar ki?
Ha,araba M5 falan olurda,koy dotune dersin...
Ulkeyi kucuk motora mahkum edip,uzerine akaryakita bu kadar bindirilmesi garip. Dunyanin bitcok ulkesinde sadece kdv aliniyor vergi olarak,otv gibi fahis bir sistem yok. Suan bu arabanin 200tl ye doluyor olmasi gerekiyordu...
Neyse,secenler memnum,bana susmak duser....
bayram diye kampanya mı yapmışlar anlamadım bayrampaşa metrisin ordaki shellden bayram günü dizel yakıt aldım 5.25 TL den litresi verdiler fullledim şehir dışı yaptım dönerken tekirdağ da bp den fulledim 6.25 TL yine ortalama aynı litre gibi birşey aldım 45 tl fazladan verdim.Şuanda depoyu 375 TL ye fullüyorum şaka gibi gerçekten.Motor almayı düşünüyorum artık en azından kısa mesafelerde ekonemik olcaktır..
mağdurum da mağdurummmmm,hahaaaaa benim depo 375 liraya doluyo
Brezilya benzin 4 4,5 5 real arasında. Ve arabalarda vergi sıfırayrıca etanolde satılıyor 2.5 real oda.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
100 lira attık arabaya bugün ışık yakınca, çeyrek depoya geldi şaka gibi... Hep 50 lira alıyorumculara da mı koymuyor arkadaş, 20 liraya anca yakıt lambası sönüyor ibre oynamıyor bile, 3 litre yakıt aldım 20 liraya, pompaya bakakaldım yemin ediyorum
Sürekli depoyu full tutmak yapılacak en basit ve akıllı yol şuan
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
zam yapmayacağız ötv den destekliyoruz dediler dediler bak ne oldu şimdi 30, 40 kuruşlar havada uçuyor![]()
altın, dolar bozdurup benzin alalım diyeceğim de onlarda yok ki![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Direk bize pardon pardon tabancaya yansiyacak.
Ha buarada,daha otv alacağı var devletin. Ne kadar mi?
Ne sen sorrr,ne ben soyleyim...
Otv mi? Yahu verginin 3 kat vergisi iste. Rahat olun,2023 de dunya bilmemnesiyiz....
Abi senin hesabına göre olması gereken fiyatlar mevcut fiyatın ne kadar üzerinde ?
Yani biz ötv tutarı eskisi gibi olsa ve emtia fiyatlarına gelmesi gereken zam gelmiş olsa mesela mazotu 7.xx li rakamlara benzini 7.5x li rakamlara mı almamız gerekiyor ?
İronik yazıların güzel ama eskiden sanki daha net yazıyordun, geçmişe dön kendine gel lütfen)
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
En ucuz benzini kullanıyoruz dediysem bugün foruma yazmayı bırakayım ben... yazdıklarım aynen şu "daha önce euro bazlı dahi en pahalı yakıt bizdeydi (avrupa 1.20 eurodan benzin alırken biz 1.30 eurodan alıyorduk, sonra onlarda 1.40 euroya çıktı oda ayrı yani daha pahalı devam etse idi biz 1.50 eurodan alacaktık en pahalı kalmak için), şimdi o seviyelerde olmaya devam etse 12 TL den almak durumunda kalırdık, şuanki seviyesini bu sebeple memnun kalmak zorundayım" aradaki farkı anlayacak kadar zeki bir insansın ben biliyorum seni
Lütfen biri de ama orda asgari ücret bilmem kaç euro alım gücü aynımı yazmasın. Ya aq ben yüksek lisans mühendislik ve ayrıca işletme okumuş birisiyim. Zaten sürekli işim gereği yurt dışındayım millet ne alıyor ne kazanıyor onada 3-5 tecrübesel vakıfız. Ama realite var, biz siktiriboktan bir ülkeyiz. aq bu yöneticilerin savunulacak tarafımı var, zaten muhalif düşüncedeyim oyumda o yönde. ama illa tartışılacak ya basmakalıp bir laf çıkar karşımıza.
Bende yakıtı bunun 3 de birine almak tabiki isterim, ama alamıyoruz aldırtmıyorlar aq
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)