Düş daha çok düşşşş![]()
Düş daha çok düşşşş![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
MSN => raymanbu@hotmail.com
internet sitelerinde böle bir fiyat yok nasıl bu kadar indirimli satabiliyorlar ?
Pompa Fiyatları, Enerji Petrol
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Böyle zor olmuyor mu hayat? Herşeyin en iyisini ben bilirim, ilk once ben söylerim, en doğrusunu ben yaparım, ben ben ben.... Bence ego problemlerinizi aşacak yaştasınız. Kendi kendinize strese giriyorsunuz şu benzin konusunda. Hayır siz her konuya yazabiliyorsunuz. Baya aktifsiniz hava durumunda varsınız, ekonomi konusunda varsınız yazılımdır pisttir her konuda varsınız hatta eğer ARKADAŞINIZ değilse dolandiricilik konularında da çok aktifsiniz kimse sizin yazmanızdan rahatsız değil siz neden şu konuya kim yazarsa yazsın geriliyorsunuz
1.5 dci
Şuan 5,53 TL yakıtla
6,2 lt full trafikle
34 kuruşa düştü son indirimle
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Sinirlenme degılde,bu hesapları yapmak ıcın bellı bır bırıkım ve hesap bılmek gerekıyor. Bende bunu forumla paylasıyorum,yoksa sadece WA gruplarına yazarım. Burada ıstasyoncu arkadaslar vardı,genelde onlar ıstedıgı ıcın yazıyorum gunler oncesınden beklentımı.
Arkadaslar hıc okumadan yazınca,benım bu bılgılerı yazmamın anlamı kalıyor mu? Hatta aynı sayfada olmasına ragmen.
Bazı boş adamların yaptıgı saçma yorumları gecıyorum,amaçları laf olsun torba dolsun,klavyeden ates cıkarırım çabası. Onların çeşit çeşit sabunları var...
Ama anladıgım kadarıyla ıstasyon işleten arkadaslar da artık aktıf degıl,sanırım gorevlerınden ayrıldılar.
E bizim gibi son kullanıcılarda ındırımı onceden haber alsa depoda max fark edıcegı 20-30tl.
Buyuzden,bende dıger arkadaslarım gıbı soru sorabılırım,ne var bunda? Sohbete devam![]()
Uzun vade yorum yapmak dunyanin bu halinde imkansiz. 1 aydir siyasi baski var petrolde.
Ayrica tr de dovizin ne ucagi belirsiz.
Ama uzun vadede motorinli araclar tedavulden kalkicak...
Bu arada geçende bi haber gördüm, Berlin'de miydi neydi, dizeller yasaklanmış ama ölçülen bilmemne miktarının değişmediği, hatta arttığı mı ne gözlenmişti. Asparagas mıydı bilemiyorum ama doğruysa dizel muhabbeti işe yaramadı mı demektir?
Benzinli sattık 2 tane dizel aldık türkiyede ilk yaşandı. Benzin motorinden daha ucuz oldu. Gerçi litre bazında hala benzinliye göre daha ekonomik.
Bugün eurogaz da mazot 5.58 benzin 6 idi. Opette fiyat eşit
SWAT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)