İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Cayirova classtan hep fullerdim sirket araci varken 40 50kurus assagi satarlardi en ufak sorun yasamadim hatta litre olarak shell le ayni km gidiyordu.
Öz yazından mesajını aldım.
Kendi aracımda shellden şaşmıyorum. Tank temizliği, filtre değişimi, pompa bakımı konusunda emin olmadığım istasyondan almıyorum. Mecbur kalıp girersem de pompa sayaç hızına bakıyorum. Baktım yavaş ilerliyor hemen yakıt alımı bırakıyorum. Pompa filtresini zamanında değiştirmeyen istasyondan herşey beklenir.
Mesajında ima ettiğin istasyonlardan sadece rent a. Car aracına yakıt alırım
Ucuzsa vardır bırsey dıye dusunmeyin dıyecegım ama o kadar hırsız var ki sektorumuzde.....
Buyuzden her zaman dıkkat...
3. Depo lpg bitiriyorum, menzil ve performans olarak sorun yok gibi, kullanmaya devam ettikçe yazacağım buraya. Benzin alacağım ama depom dolu, doğru yorum yapamam.
energy moil class kullanıcısıyım ben
class daha once göztepe den almıştım.
ben hiçbirinden sorun yaşamadım.
Ama LPG olayı değişik bir olay hilesi hurdası çok ona birşey diyemem.
Taksicinin mazot aldığı yerden alırım ben![]()
Dr.ECU
Kiralik clio ya mazot aldım pendikte full speed var. 50 tl denemek için. Sanki 30 tl lik almışım gibi bitti
Dr.ECU
Shell 97 tribi bende de var. Gerci forumda motor kiran Turbo RX8'in sahibi son benzini hemen evimin dibindeki Shell'den aldigini forumda yazmisti. Yani her Shell'e guvenmemek lazim.
Yine bizim muhitte Aytemiz kendi istasyonunu acti. Self Servis'li bolumde 6.58'di dun benzin. Depoyu girtlak fulledim. Dun yaklasik 80 km yaptim, herhangi birsey yok simdilik.
"Korkmadık, savaştık"
Benzın ın performansına karar verırken afr saatı olan araclardan destek almak gerek.
Yada aractan log almak gerek....
Afr ile işi olanlar bence uzak dursun.
Firmanın kendi istasyonundan almalı afr ile işi olan adam.
Dr.ECU
Benzinliklere olan güvensizlikten her yarım depoya 5 er litre de tolyen atar oldum![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
bende artık güvenmiyorum hiçbirine, evimin orda BP ana istasyonu var sadece oradan almaya özen gösteriyorum. Ana bayi bile ne kadar dürüsttür bilemicem ama, çalışanlar bile farklı.
@997TT, Murat abi zam gece gelir mi? bugün iş çıkışı dolduralım mı depoyu ışık yandı sayılır![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)