Km de 6 tl den az yakan tır yok bugünkü motorin fiyatıyla. Benim aracım 8 tl yakıyor. Bu sene her şey daha pahalı olacak belli ki. Raf ömrü uzun olan ürünleri ihtiyaç olandan fazla almak mantıklı olur.
Km de 6 tl den az yakan tır yok bugünkü motorin fiyatıyla. Benim aracım 8 tl yakıyor. Bu sene her şey daha pahalı olacak belli ki. Raf ömrü uzun olan ürünleri ihtiyaç olandan fazla almak mantıklı olur.
Motorınde otv daha az yanı subvanse var
Ancak motorının borsa fıyatı sureklı yukselıyor.
Yarın gece ındırım var.
içerden bildiriyorum. yok size ateşkes mateşkespahalı yakıta devam.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Bu geceki zam iptal edilmiş varili 105 dolara gerilemiş doğruluğu varmıdır.
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
ışık hızıyla çıktı aynı hızdı mümkün değil inmez hadi düşürün 17/18 e
savaş bitti çekiliyoruz derse brent hızlı düşer. yaptırımlar kalkarsa daha da hızlı düşer. amerikanın zaten ukrayna filan umru değil. bahaneyle rusya ekonomisini bozup petrolünü gazını pahalı pahalı sattı işte. amerika bir ülke değil şirket zaten bildiğiniz üzere. bana göre dev bir holdingler ve para için her yol mübah adamlara.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Taşıt tanıma kullananlar, güncel iskontolarınız ne seviyede?
17 Mart'tan itibaren iskonto olayı ya kalkacak ya çok cüzi olacak sanıyorum
Geçenlerde eşim de Aytemiz'de benzer bir şey yaşadı, %3 indirimli alacaktı Vaay ile, sistem gitti falan demişler. Eşim de bir sonraki Aytemiz'e gitmiş, onda da aynı sorun var demişler. Nakit almış çıkmış.
Tabi sistemde bakiye kaldı, geçende üzerine biraz daha ekleyip fulleyeyim dedim. Gittim, sistem çalışıyor mu dedim, şaşırdılar çalışıyor abi niye ki dediler, valla dedim geçende hanım alamamış zam mı geliyor diye beklediniz ne yaptınız dedim gülerek, yok yok dediler öyle bir şey yapmıyoruz, sistem gerçekten gitmiştir dediler, artık ne kadar doğru bilemem![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)