-
bence milletce nasıl uyuduğumuzun kanıtıdır trafikte dikkat ediyorum da hemen hemen her arabada 1-2 kişi var affedersiniz evin içinden wc ye yol yapsalar ona bile arabayla gidecek bir milletiz her şeyi bi kenara bıraktım dibimizde adamlar petrol içinde yüzüyor bizim ülkemiz dünyada en pahallı benzin sıralamasında üçüncü sırada
-
Akaryakıtta yeni 'köpük' oluştuğunu tespit eden EPDK dağıtım şirketlerini fiyatların düşürülmesi için yazılı olarak uyardı. Yarına kadar motorin 6, benzin 3 kuruş inmezse tavan fiyat gelebilir.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt dağıtım şirketlerini bir kez daha yazıyla uyararak, yarın akşama kadar motorin ve benzinde oluşan 'köpüğün' giderilmesi ve fiyatların düşürülmesi konusunda uyardı. Motorinde beklenen indirim 6 kuruş, benzinde 2-3 kuruş. Şirketlerin, indirim yapmaması durumunda yeni bir 'tavan fiyat' uygulamasının gündeme gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) Irak'ta estirdiği terör dalgasıyla artan petrol ve dolar kurundaki yukarı doğru hareket, akaryatık fiyatlarına şok zam olarak yansıdı. Benzin ve motorine 10 ile 12 kuruşluk zam yapıldı. Dış etkenlerle akaryakıtta oluşan zam koridorunda, Ankara'dan gelen bir haber sınırlı da olsa indirim umudu doğurdu. EPDK, bir kez daha akaryakıt sektöründe dağıtım şirketlerini yazılı olarak uyardı. EPDK, gönderdiği yazıda, gerek benzin gerekse de motorin fiyatlarında bir miktar yukarı doğru sapma olduğuna işaret etti.
EPDK'dan akaryakıt şirketlerine son uyarı-Sabah - 22 Haziran 2014
-
10 12 kuruş zam 3 4 kuruş indirim oda dağıtıcıların kârından kendilerine gene bişey yok şu vergiyi kaldıralım demiyorlar.
Dağıtıcılarda bıraksın gitsin komple kendi ellerine geçsin istiyorlar sanırım .
-
motorine 12den sonra 7 kuruş indirim geldi :(
-
-
-
Benzin fiyatlarında bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 8 kuruş indirime gidildi.
-
Epeyidir zam yoktu düz 5 liraydı, zam geldi diye düşündüm ama yanılmışım..
-
Benzine litre fiyatı üzerinden 11 kuruşluk indirim yapıldı.
-
hemen bi benzinli araba almalıyım
-
Haftaya 30 kuruş zam gelir açığı kapatırlar
-
-
Çok korkuyorum, nasıl bir zam ne zaman gelecek acaba.
-
rusya ve venezüella düşük petrol fiyatlarından memnun değiller. yakın zamanlarda petrolün varil fiyatında artış olacaktır.
-
Çok daha düşük olması gerekir
Varil fiyatları çok çok düşük seviyede.
4 yılın en düşük seviyesinde ve %25 kayıp yaşadı
Bize zam saniyede , indirim aylar sonra bile gelmiyor.
-
yarın 9 kuruş indirim var benzinde
-
-
benzine aldım şuan arabayı
-