garipler ülkesi Türkiye'm . Bu da gelir bu da geçer
garipler ülkesi Türkiye'm . Bu da gelir bu da geçer
Lpg fiyatları neden bu kadar değişkenlik gösteriyor ? Mesela Osmaniye'de şuan 2,40 en yakın Erzin'de Toprakkale'de 2.00 bunu şikayet edebilecek, yada bu fiyatları düzenleyebilecek bi merci var mıdır acaba ?
Çanakkalede benzin 4.72 yav Allah Allah
şuan cennet opette 4.39 benzin
Epdk nın sadece burokratı bunu soylıyebılır,63 degıl 68 vergı yuku. Hırsızlık mentalıtesınde olanlar,suan ınanılmaz parayı cebıne koyuyorlar.kımse sorgulamıyor,fıyat ındı dıye memnunlar. Her hengı bır ulkede,1 sene once 95 oktan neydı sımdı neoldu? Karlar artıcak,artıcakda bunu vergıden degıl zam olarak yapıcaklar vatandasa yıne bızı kotu gosterecekler!
Kımı ıskonto yapıyor kımı Aerosol olarak kullandım dıyıp,otv yı cukkaya atarak cok daha ucuza satıyor lpg yı ıstasyonlara.
Sıkayet mı? Bundan dolayı devlet bu ıste kar cok dıyıp karları kısıyor! Adam gıbı denetleyıp yonetse bu tıp hırsızlar yada oldurucu rekabet olmaz....
bugün benzinde 8-9 kuruş, motorinde 10-11 kuruş fiyat düşüşü olacakmış.
lpg'yi gimatın oradaki mogazdan 1.99a aldım geçen hafta![]()
istanbul göztepe medical park yanındakı Bp de gazın lıtre fıyatı 2,040'dan verıyolar ve gaz cokda ıyı devamlı fulluyorum gayetde guzel gaz memnunum anadolu yakasında yakın olan arkadaslar burdan alsınlar bosu bosuna 2,420 2,350 gibi rakamlardan almayın. altunızade opette de carsamba ve cumartesı gunlerı 2,100 a veıroylar gazın lıtresını
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Opet henüz bize bir şey göndermedi bekliyoruz.
LPG bizde şu an 2,19 bp nin 2,04 olduğunu söyledik bu yüzden istasyon total satışımız 5 ton kadar düştü şu an 45 lerdeyiz Aygaz a baskı yapmamıza rağmen sizden kesilsin diye diretiyorlar
mazotta indirim olcak
benzine yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)