User Tag List

Sayfa 89/538 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon
10222 sonuçtan 1.673 ile 1.691 arası

Konu: Benzİn zammi

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya yine yaziyorum, ilk zam degildi son da olmayacak, bos yere birbirinizi kirmayin, yarin hepimiz gidip yakitimizi alacagiz ve sabahlara kadar yazsak konussak bir sey degismeyecek...
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

zgnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gözümüz aydın arkadaşlar benzine 5 kuruş indirim geldi

http://finans.mynet.com/haber/detay/...im-geldi/99242

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın için hocayı aradım 10 dk beklet cemaati dedim,yuzume kapadı telefonu,sanırım o mertebeye yukselemedık henuz,artık Atatürkü mertebe yaptınız dıyenler buna ne der oda merak konusu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yekta beni gayet güzel anlamışsın, o da '' at gözlüğü takmadığın '' için.

************* ben at gözlüğünü çıkarın dedim, ne için dedim???? ****************

************* benim postlarıma at gözlüğü ile bakmayın dedim, bunun için kullandım. ************

************* ama at gözlüğü takan kişiler hükümete at gözlüğü ile bakmayın dedim sandı, çünkü kafada sabitlemiş *************

************* şimdi söylüyorum hükümete de,karşınızda ki kişiyede,olaylara da vs. vs. at gözlüğü ile bakmayın ****************

hep son açıklamam diyorum fakat bu istisna bir durumdu.

ne kadar yanlı, ne kadar fesat, ne kadar kör olduğunuzu anlatmam izah etmem şarttı.

******** çünkü hakka girersiniz günah alırsınız bunların olmasını ben müslümanım diyen hiç kimsenin yüklenmesini istemem *********

******** ayrıca bir post atmıştım silmişler tekrar yazıyorum ********

******* kuş nasıl sıçar yerlere, olamaz böyle birşey, altlarını neden bezlemiyor devlet, hükümet istifa!!! **********

hadi kalın sağlıcakla.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hak, gunah, musluman......Hep ayni teraneler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hak, gunah kavramlarina bu kadar deger verip, sifirdan gemicikler sahibi olan insanlari desteklemeniz de manidar.

ersandeniz
    Misafir
    bir de cuma vaazlerinde zengin olana bakıp "o neden zengin" diye hayıflanmayın, fakirlere bakıp şükredin diyorlar.. böylece kitleleri uyumaya devam..

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sus ve yalamaya devam et

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dini kitabımızda tek dokunulmazlığı "Allahdır"bulunduğu halde . Yolsuzluktan alenen her şey ortada olan 4 tane bakanına DOKUNAMAYAN mı hak hukuk dan , dinden müslümanlıktan bahsediyor ?

HADİ LAN ORDAN

At gözlüğünden yazıyorum çok karanlık
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanların fikirlerini; onların inandığı fikirleri kötüleyerek yada karalayarak değil, o fikri aşılayanları değiştirerek değiştirebiliriz
    ve benzindeki indirimi anlatan çok ünlü bir çin atasözü der ki;

Çok soktun az çek

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

******* kuş nasıl sıçar yerlere, olamaz böyle birşey, altlarını neden bezlemiyor devlet, hükümet istifa!!! **********

hadi kalın sağlıcakla.
    Demişsin ya: "benim postuma at gözlüğü ile bakmayın diye söyledim ama siz hükümete at gözlüğü ile bakmayın olarak anladınız" diye;
    e madem hükümet değildi kastın, bu yukardaki 'aba altından hükümeti savunur cümlen' neden ?

Kuş nasıl sıçar yerlere? Hükümet neden altını bezlemiyor ? değil olay.

Olay sen ve senin gibilerin RANTLAR uğruna kuşların göç ve barınma yollarındaki "YAPILAN TÜM BİLİMSEL AÇIKLAMA, UYARILAR ve OLMAZ! RAPORLARINA RAĞMEN" o güzergahtaki tüm ağaçların kesilip yok edilmesine
    "kuş sıçmasınında mı sorumlusu hükümet gözüyle bakmanız.
    akabinde de kuşun gelip kafana sıçması.
    (bakınız 3. köprü güzergahı)

Sen olaya sadece kuş sıçması olarak bakıyorsun ama, diğer insanlar ekolojik denge olarak bakıyor. Amına kodumun şehrinde ağaç kalmadı. insan kalmadığı gibi...
    Sonra kızıyor bir kesim, SİZ ve SİZİN GİBİLER en iyisini kendi bilir, diğer insanları aşağılıyorsunuz diyor. Mağdur, ezik edebiyatı yani.
    Ama bir gerçek var, bazı insanlar olaylara AKADEMİSYEN ve UZMANLARIN yorumları ile değerlendirmede bulunuyor, bazı insanlar da KUŞ SIÇIYOR diye bakıyor.

Üstelik bu köprünün istanbulun trafik problemine çözüm olmayacağını bir milyon akademisyenin açıklamasına rağmen yapıldı bu köprü,

Tıpkı metrobüsün güzergahının RAYLI SİSTEM olması yönündeki tüm AKADEMİSYEN ve UZMANLARIN ortak raporunun olması gibi. tanesine 1.2MİLYON EURO verilen (50 tane alındı) ihalesiz alınan metrobüslerin (yine İETT kendi içinde UYGUN DEĞİL RAPORU vermesine rağmen) kullanılmak üzere alınması ve hala o Hollanda Malı metrobüslerin kullanılmaması ve tüm bu İNDİREGANDİ işlerinin başında olan adamın aynı halk tarafından "HAK ve HUKUK" çerçevesinde tekrar seçilmesi gibi

Dipnot: 2-3 ay önce bu şahıs metrobüs yolunu raylı sistem yapacağız demesi de ayrı bir tez konusu tabi.

örnekler çok, ama...

at gözlüğü de çok.
    yapacak birşey de yok.

(kuşların sıçmasına MECAZİ yönden yaklaştım, %100 ciddi olarak algılama yazımı )

Benzine zam,
    yola devam...

Loading...

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok yüklenmeyin yazıktır, adamlar şehircilik biliyor kardeşlerim. e5 dibine avm yaptırmayı da bilirler, milletten alınan vergiyle çürüyen metrobüs almayı da bilirler, milleti ziplenmiş şekilde metrobüse bindirmeyi de bilirler. adamlar biliyor, süper güç, muhteşem zenginler, yabancı trilyonerler, hep bana hep bana böyle döner bu devran.

ölümü gösterip sıtmaya razı ederler, 2 haftada 30 kuruş benzin zammını da gömerler. durmak yok yola devam
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Karanlıgın yazısına ek olarak

50 tane metrobüş degil 49 tane ; okadar para verildi hadi yolada cıkaralım deselerde yedek parcası olmadıgı için: 1 tanesi yedek parca için hiç bir zaman kıpırdamayacak bildigimiz 0km yedek yani

en komigi olarak bide söyle birşey var.

okuma yazma bilmeyen 2.5 yasındaki yigenime baka baka yaz desem daha güzel yazar ve imzalar.

1881 - 193

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu KARANLIK hicmi usenmedin o kadar seyi yazarken. Bu tayfa icin ayirdigin 5-10dk na yazik degilmi.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu hiç birşey demiycem daha neler varda konuşmaya değmez dibimde olduğu için yazıyım.
    3.köprü ve havalimanı için ağaç kestiren müslümansa ;
    Bizim gibi işinde gücünde olan, milletin cebine göz dikmeyen haramdan korkan,para için düşmanını bile satmayan,en çok Allah tan korkan gibiler haşa ermiş demektir.
    Ama gel gelelim güne bakalım onlar müslüman sayılıyor biz ise dinsiz oluyoruz.
    Ulan biraz Allah korkusu olsa kıyılırmı onlara yemin ediyorum gördükçe ağlıyorum insanın içi sızlıyor hele elinden bişey gelmiyor ya insanın işte o zaman çıldırıyor çaresizce ..

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu KARANLIK hicmi usenmedin o kadar seyi yazarken. Bu tayfa icin ayirdigin 5-10dk na yazik degilmi.
    Değerli forum Yöneticileri;
    Bu türdeki mesajlar foruma zarar verir.
    Birlikteliğe, muhabbeti ve hoşgörüyü yok eder.
    Bunun sonucu olarak da forum platformunda aşırılıklar meydana gelir, hoş olmayan gruplaşmalar meydana gelir.
    Yine bunun sonucu olarak site teknik, teknoloji gibi konular yerine açmazı olan belkide baş ağrıtacak konularla uğraşmak durumunda kalır.

Bir an önce konunun özüne döndürülmesi dileğiyle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok yüklenmeyin yazıktır, adamlar şehircilik biliyor kardeşlerim. e5 dibine avm yaptırmayı da bilirler, milletten alınan vergiyle çürüyen metrobüs almayı da bilirler, milleti ziplenmiş şekilde metrobüse bindirmeyi de bilirler. adamlar biliyor, süper güç, muhteşem zenginler, yabancı trilyonerler, hep bana hep bana böyle döner bu devran.

ölümü gösterip sıtmaya razı ederler, 2 haftada 30 kuruş benzin zammını da gömerler. durmak yok yola devam
    canlı ornegi oldu bana

çalıştıgım sirkette calısan bir abi var 45-50lerde yası depo elemanı/işci diye nitelendirebilirim. cokta iyi ve saf biri gecen gün servis gecikince bırakıyım dedim marmara parkın oraya tam yaklastm gelen cümle:
    hükümetimizi erdoganı goruyomusun ne güzel işler yapıyor bak yapı yoktu buralarda(beylikdüzü) negüzel şeyler yaptılar doldu buraları diye basladı (marmara parkı gosteriyor hem dışının görünüş hem avmyi kastediyor)

simdi ben nedesem kabullenmeyecegi icin uzatmadm hıı mıı dedim o sırada indi zaten

metrobusunde ak. balık istifi biniliyor allaskına dün gorme ozürlüyü sırtından cekip indirdiler sen binme in sıkısık diye arkasından baskası daldı
    1881 - 193

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeteeeeerrr
    Yıldırım Demirören Yeteeeeeerrrr

Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yeeteer demirören

bu hesap

1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)