tüh la yeni doldurdum![]()
Haberlerde de bu geceden itibaren motorinde 25 krş düşüş olacak diyor
Bende benzine döndüm arabamda şuan, gittiğim güzargahda trafik çok yok benzine devam, hem motoruda koruruz.
Son yaşanan olaylar dolayısıyla indirimler olacağı fakat benzinin oktanının düşeceğinden bahsediliyor. Sizce oktan arttırıcı madde kullanmalımıyım. Şu sıralar rolling veya gazlama yapmıyorum. Araca günlük normal şekilde biniyorum
PSA 🇫🇷
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Ben jettayı doldurdum ağzına kadar, zaten binmiyoruz sıkıntı olmaz ona. Corsa ve i20 zaten kara düzen motor.
Cevap için teşekkürler. Oem beyin var sadece filtre egzoz işli kapak var araçta. Performans açısından düşüş olacağını düşünüyorum
PSA 🇫🇷
Fark ettım... Ama işi ogrensen daha faydalı olursun.
Indırımın dusecek olan oktanla alakası yok. Beyınler avansı ayarlıyor zaten(racınız cok eskı degılse)Modlu aracın varsa,zaten bu benzın oktanı yetmıyor,yardımcı madde kullanıyorsundur. Fakat Ethanol stoklarına hukumet el koydu,oktan tutturulurda kalıtesıne garantı veremem.
Dolar da dusebılır bu vırus rıskı yavas yavas kalkınca. Ama %70 e cıkmıs bır akaryakıt vergısıyle dususlerın sadece 3 de 1 i fıyatlara yansıyor...
Yanı petrol zaten bıze guzellıgını yaptı ama hukumetın delıgı cok buyuk.... Paraya ıhtıyacı var...
Eger pıyasa boyle kapanırsa Yarın 9-11krs gıbı Benzıne ındırım olur.
Beklentı,iştiare,ruya yada belırsızlık degıl. Sadece matematık...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)