Brent 122$
107$ düştü
Bir kuruş bile indirim olmadı
Millet hahooov diyince sus payı 25 kuruş indirim yapmışlar![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Petrol tek basına bır sey ıfade etmıyor. En onemlısı kur dusmelı.
Ayrıca benzın ve motorının fıyatı dusmelı kı petrol da dusunce bır seye yarasın.
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
50 TL olsun zengin fakir belli olsun
Bu söz 5 TL idi değilmi ?
Şaka bi yana 50 TL olunca ( muhtemelen yakında ) garipseyeceğimizi hiç sanmıyorum.
12TL uçuk kaçık geliyordu şimdi o rakamlara gelse arabayla sıka sıka gezerim herhalde, Bizim milleti alıştırdıktan sonra istediğin gibi at oynatabilirsin![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
usd 18'den bir gecede 13'e düşünce "vaaaay be amma düştü dolar , şu an resmen çok düştü dolar , resmen dolar bitti" algısı ve cümleleri sarfedildi bu memlekette..
ki çok değil bu 18'lere uzama hareketinden kısa bir süre önce 8-9'lardaydık
aslında 8-9'dan 13'e çıktı ama , yersen papaz eriği
aynı şey "ulaaan dolar 8 olursa ne halt edicez , 8 olursa ülke iflas eder" diye konuştuğumuz 1usd=5,5-6 arası dolaştığı günlerdi bu günler..
oraları da hızlı geçtik , hatta hatırlayamayacağımız kadar hızlı
e şimdi mazut oldu 30
22-23 olsa havai fişek patlatırız
ama birkaç gün önce 20'ye geldik abooo ne halt edeceğiz diyorduk
yaa bizim millet harika
her zaman konulduğumuz kaba göre şekil alıyoruz
bakın burada işin sırrı , bir şeyin fiyatı artabilir , pat diye yukarı çıkabilir
ama orada bari bir stabilite olmalı , yani orta vadede orada kalabilmeli
o zaman kişisel çarklar da ülke çarkları da adapte olur
ama bu şekilde her gün şartlar değiştiğinde bir adaptasyon bitmeden diğer yeni gerçeklik geliyor giriyor (!) hayatımıza
ben ne evde ne şirkette hesap kitap tutturamıyorum
dahası tutturuyorum da , hesaplama bitinceye kadar realite değişiyor
anlayan varsa beri gelsin
ister maaş ister ticaret , TL gelir ile hayatın devamı nasıl hesap edilir? nasıl bütçelenir?
Tesla Model Y Sr
benzini filan geçtim, çay kahve stokluyorum kedi mamasına deli gibi zam geliyor ucuza buldum mu ikişer üçer tane alıyorum. Geçen 3 lt listerine aldım. parayı nakitte tutmak hiç akıl karı gelmiyor. harcayıp stoklamak daha iyi oluyor.
hahaha ben de de aynı. 50 lira ucuzuna 10kglık everclean kum buldum 4 tane aldım bizim vetten. Zam geldiği zaman döviz+%10 koyuyor herifler üstüne.
IN BOOST WE TRUST
kimse sormuyor yok olan 128Milyar doları bu ülke nasıl kapatır diye. Cari açığı kapatıp her sene 5Milyar + versen 30 senede kapatırsın. Şu anda cari açığımız 40 milyar USD senelik. Anlatabiliosan anlat bu beyinsizlere.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)