Arkadas bilmiyo cokta yuklenmeyin olan olmus. Zaten biz demeden once o bunlari yapmis. Yoksa bile bile en sevdigi seye zarar verirmi ? Yardım olabilecek varsa ist.da olmaya calissin. Forum amacina uygun hizmet etmis olur boylesi daha uygun olur..gecmis olsun dostum .sikinti yapma yapilir edilir sinir stres yapma. Daha guzel bi usta bul pugcu onla irtibata gec ve temiz bi şekilde yapilsin canavar olur
Araç conta yakmış radyatör suyuna yağ karışmış..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Duzelmicek hic bisey yok dostum . Olur yapilir halledilir. Bilmemek ayip değil. Biraz daha arastirma yaparak ve burda makaleler okuyarak arkadaslara sorarak biseyleri ogrenebilirsin. Herkes biseyleri anasinin karninda ogrenmiyor ki bunlar atla deve değil. Usta olmaya gerek yok bazi seylerin belirtileri cok açıktır bunlari gordugunde ne oldugunu anlamak zor degil. Bidaha onune gelene gitme. Burdan oneri alarak git yanlis esnaflarla canini sikma. Gecmis olsun. Buda aci bi tecrube olsun. Dikkatli ol. Kazasiz belasiz
yağlı müşteri geldi diye adam seviniyodur heryerini degiştirmiş yarında gidersen büyük ihtimalle contayı degiştirir![]()
ağır kanlıyım ondandır kanka
Ben açmam bu sefer konu falan. gerek yokFiestayı satıyorum işte http://www.techturkey.com/forum/otom...a-14-tdci.html
Sanayıye yakın biyerdemısın nerdesın su an ..??
Bence kullanmayı bırak aracı yükle cekıciye bırak tamire
hani noldu sonuç..ramazan olmasa çekirdek kola yapıp okurdum.
a:sakın gaza basma kırarsın
madur kardeş:abi basmıyorum ama kesicide duman atıyo
b:kardeş kesiciye sokma bak çok zarar verirsin
madur kardeş:abi kesiciye sokmuyorum ama dododododo yaparken çiğ atıyo
![]()
![]()
vay benim güzel kardeşim hevesini ve merakını anlıyorum inş düzeliir geçmiş olsun
![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
geçmiş olsun inşallah çok fazla zarar çıkmadan kurtarırsın...
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)