plaka 34 tü.dedim memleketteyim zaten 54 olsun sigortada duser bide ozel plakaya para verdim.keske hiç ugrasıpta degiştirmeseymişim daha iyi olacaktı.bidaha ist arabası alırsam plakayı degiştirmicem
Printable View
allah sabır versin.. Apartmanların projesine onay verilirken otopark için ücret kesiliyor zaten , sonra o parayla otoparkı yapmıyorlar ev önünden araç çekmece.. yada 20 yıldır oturdugunuz mahalleye yıllar önce parası verilmiş otopark yapılıyor :) ama ücretli ???? Değişik bir ülkemiz var.
amin.düzgün olan neyimiz varki bu konuda bir şeyler bekleyelim heleki istanbulda.
Her yer ispark
belkide bilerek ole yaptılar olabilir.
gayrettepe ube aman allah korusun ordaki ekipler plaka ezberleyip araç çeviriyolar çekiyolar :D bi ara bna takmışlardı kaçıodum hep :D
Arabanın alnında yazmıyo evimin önüne park ettim diye .. Kaldı ki yazsa da hiç bişey ifade edemezsiniz, yasak olunca evin önü evin catısı evin bodrumu farketmiyor .. Kural ihlalinin olması yeterli ..
Park edilemez bir sokak ise evinin önüne park etmek en doğal hakkın değil.. Sokağın durumu önemli, park yapılması yasak bir sokak ise şikayet edebileceğin bir yer yok.. Ayrıca denen para haricinde eve de bir ceza gelmesi muhtemel.. Yasak yerlere park edince hem çekiyorlar hem de ceza yazıyorlar. Önce çekici parası ödeniyor, daha sonra eve ceza makbuzu geliyor