User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: yasak park arac cekimi

hLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin durum tamamen plakadan bence.Nasıl olsa 54 plaka neyin ne olduğunu bilmiyodur,öder cezayı çeker gider mantığında üçkağatçılar
    plaka 34 tü.dedim memleketteyim zaten 54 olsun sigortada duser bide ozel plakaya para verdim.keske hiç ugrasıpta degiştirmeseymişim daha iyi olacaktı.bidaha ist arabası alırsam plakayı degiştirmicem

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah sabır versin.. Apartmanların projesine onay verilirken otopark için ücret kesiliyor zaten , sonra o parayla otoparkı yapmıyorlar ev önünden araç çekmece.. yada 20 yıldır oturdugunuz mahalleye yıllar önce parası verilmiş otopark yapılıyor ama ücretli ???? Değişik bir ülkemiz var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amin.düzgün olan neyimiz varki bu konuda bir şeyler bekleyelim heleki istanbulda.

MazdaSpeed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her yer ispark

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    combo ki ne combo harbiden öyle oldu.2 ayrı ceza kestilerse 80+80 ,park cezası 77+77 girdi
    a.q. cocukları arabayı dolapdereye cekmişler bide.yine fulyaya cekmişlerdir diye dusunuyordum bi baktım dolapdere kan beynime sıcradı.mübarek ramazan günü etmedigim küfür kalmadı.fişin üstünde şikayet numarasını buldum aradım.adam evinin onu olması onemli degil park yasagı varsa cekilir diyor.ceza da yazılmıstır dedi.mecbur ödicem ama o para inşallah hepsinden çıkar.haram zıkkım olsun hepsine.
    Belki daha önce çektiklerini farkedip o yüzden dolapdereye almış olabilirler aracınızı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belkide bilerek ole yaptılar olabilir.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gayrettepe ube aman allah korusun ordaki ekipler plaka ezberleyip araç çeviriyolar çekiyolar bi ara bna takmışlardı kaçıodum hep
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

eran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanın alnında yazmıyo evimin önüne park ettim diye .. Kaldı ki yazsa da hiç bişey ifade edemezsiniz, yasak olunca evin önü evin catısı evin bodrumu farketmiyor .. Kural ihlalinin olması yeterli ..
    Insta : Nardohawkeye

Insta : Autolyewax

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bugün evimin sokagında park halindeki arabamı çekmişler.gittim aldım arabayı 80tl de ceza ödedim.geldim tekrar bu sefer evin onune park ettim.az önce dışarı çıkıyordum baktım araba yok.o.ç.ları yine arabamı çekmişler .evimin onü kardeşim burası.otoparkım garajım yok.başka nereye park edicem ben bu arabayı.evimin onune park etmek en doğal hakkım degilmi.nereye şikayette bulunabiliriz.ikinci defa bu parayı ödemek istemiyorum.bilgisi olan varmı.kim ilgilenir bu tür şikayetlerle
    Park edilemez bir sokak ise evinin önüne park etmek en doğal hakkın değil.. Sokağın durumu önemli, park yapılması yasak bir sokak ise şikayet edebileceğin bir yer yok.. Ayrıca denen para haricinde eve de bir ceza gelmesi muhtemel.. Yasak yerlere park edince hem çekiyorlar hem de ceza yazıyorlar. Önce çekici parası ödeniyor, daha sonra eve ceza makbuzu geliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Park edilemez bir sokak ise evinin önüne park etmek en doğal hakkın değil.. Sokağın durumu önemli, park yapılması yasak bir sokak ise şikayet edebileceğin bir yer yok.. Ayrıca denen para haricinde eve de bir ceza gelmesi muhtemel.. Yasak yerlere park edince hem çekiyorlar hem de ceza yazıyorlar. Önce çekici parası ödeniyor, daha sonra eve ceza makbuzu geliyor
    park edilmez sokak degil.adam geliyo koseye yanasık 2 taneyi alıp gidiyor.telefonda sordum koselere 5 metre olanları alır diyor.

eran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    park edilmez sokak degil.adam geliyo koseye yanasık 2 taneyi alıp gidiyor.telefonda sordum koselere 5 metre olanları alır diyor.
    Aynen öyle .. Karayolları Trafik Kanununda açıkça yazar .. Kavşak içlerine 5 mt kala araç park edilemez ..
    Insta : Nardohawkeye

Insta : Autolyewax

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kanuna bakmak lazım, varsa böyle bir madde ve araç 5 metrenin içinde ise yapacak bir şey yok. Eğer böyle bir madde yoksa ve sokak park etmeye yasak olmayan bir sokaksa muhtemelen itiraz yapılabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanuna bakmak lazım, varsa böyle bir madde ve araç 5 metrenin içinde ise yapacak bir şey yok. Eğer böyle bir madde yoksa ve sokak park etmeye yasak olmayan bir sokaksa muhtemelen itiraz yapılabilir.
    baktım böyle bir madde varmış malesef

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)