User Tag List

Sayfa 12/21 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
385 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Techturkey bisiklet kullanıcıları?

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler,
    Boyum 1.86, bisiklet alma arifesindeyim.
    Kadro,vites olarak ne almak gerekli.. Yol bisikleti olacak yüksek ihtimalle
    Selam, hazır alacağını varsayarak cevaplıyorum.

Bütçen ne kadar bilmiyorum ama, ben yol bisikletlerinde 5 markadan birini almanı öneririm. Bunlar

- Giant
    - Trek
    - Specialized
    - Cannondale
    - Scott

Tabi bir kaç tane iyi marka daha var ama en bilindik ve kadro garantileri en iyi olan markalar bunlar. Vites olarak yeni nesil Tiagra (gidonda kablosu gözükmeyen) ve üzeri öneririm.

TolgaUs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün gece bi 10 km e yakın pedal çevirdim yaklaşık 9 10 sene sonra ilk bisiklete binişim. 95 kiloyum. Mide bulantısı peşimi bırakmadı. Ve kanter içinde kaldım :S belki kilo veririz diye hani birazda biz çevirelim dedik.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam, hazır alacağını varsayarak cevaplıyorum.

Bütçen ne kadar bilmiyorum ama, ben yol bisikletlerinde 5 markadan birini almanı öneririm. Bunlar

- Giant
    - Trek
    - Specialized
    - Cannondale
    - Scott

Tabi bir kaç tane iyi marka daha var ama en bilindik ve kadro garantileri en iyi olan markalar bunlar. Vites olarak yeni nesil Tiagra (gidonda kablosu gözükmeyen) ve üzeri öneririm.
    bunlardan biri en güzel tercih olur ama burada önemli olan limitinin ne olduğu. 1000 TL e de var 10,000 e de var bisiklet. Önemli olan senin nasıl bir şey istediğin ve bütçen.

Bu da benim emektar. 105 set var 5800 - Sonra dan aldığım Campagnolo Zonda Jantlar ile.
    [IMG][/IMG]
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleten hayırlı cumalarınız olsun

Vergi kaçırıp cumayı kaçırmayan cemaati müslimlerede selam olsun

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaUs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün gece bi 10 km e yakın pedal çevirdim yaklaşık 9 10 sene sonra ilk bisiklete binişim. 95 kiloyum. Mide bulantısı peşimi bırakmadı. Ve kanter içinde kaldım :S belki kilo veririz diye hani birazda biz çevirelim dedik.
    ayak yapma lan ne 95i. çık yukarı çık

mcanx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni üye kaydı yapıyoruz ) 90'lı yıllara ait son 3. klasik bisikletim; Eddy Merckx Corsa Extra

her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Pazar gününden; Mavişehir-Teos / Sedona 345

23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hybrid bisiklet ile o mesafeyi kat etmek sağlam bel gerektirir, valla helal.

Bu tip durumlar için yol bisikleti daha iyi. Lastiklerinin ince, bisikletin hafif olmasının yanısıra gidonun bir kaç tutuş açısı olduğu için uzun mesafede çeşitli pozisyonlarda pedal çevirebiliyorsunuz.

Benim hybrid bisiklette 50 km den sonra kollarım uyuşmaya başlıyor şahsen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlardan biri en güzel tercih olur ama burada önemli olan limitinin ne olduğu. 1000 TL e de var 10,000 e de var bisiklet. Önemli olan senin nasıl bir şey istediğin ve bütçen.

Bu da benim emektar. 105 set var 5800 - Sonra dan aldığım Campagnolo Zonda Jantlar ile.
    [IMG][/IMG]
    Güzelmiş kazasız belasız kullanın.

5800 den çok memnunum, arada bir hybrid bisikletimi kullanınca (Alivio) hayal kırıklığı yaratıyor 105 den sonra.

Yol bisikletimi satıp karbonfiber'e geçiş yapacağım. Muhtemelen yine 105 tercih edeceğim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

Bu tip durumlar için yol bisikleti daha iyi. Lastiklerinin ince, bisikletin hafif olmasının yanısıra gidonun bir kaç tutuş açısı olduğu için uzun mesafede çeşitli pozisyonlarda pedal çevirebiliyorsunuz.

Ben ayda bir böle tura çıkıyorum alıştım, şimdi İzmir-Ayvalık yapıcam ay başı 150 + 150km. Bu günlük kullandığım bisikletim ama memnunum yolda çokta yormadı. Ama dönüşte inanılmaz bir karşı rüzgar aldım 55-60km boyunca yokuşlarda çok zorlandım 10-12km ye kadar düştüm.
    23" Fiat 500e LaPrima

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ayda bir böle tura çıkıyorum alıştım, şimdi İzmir-Ayvalık yapıcam ay başı 150 + 150km. Bu günlük kullandığım bisikletim ama memnunum yolda çokta yormadı. Ama dönüşte inanılmaz bir karşı rüzgar aldım 55-60km boyunca yokuşlarda çok zorlandım 10-12km ye kadar düştüm.
    Bu arada kullandığınız app in adı ne? Güzelmiş. Ben strava kullanıyorum sadece, yeni önerilere açığım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Runtastic Road Bike kullanıyorum, oldukça memnunum kesinlikle tavsiye ederim.
    23" Fiat 500e LaPrima

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzelmiş kazasız belasız kullanın.

5800 den çok memnunum, arada bir hybrid bisikletimi kullanınca (Alivio) hayal kırıklığı yaratıyor 105 den sonra.

Yol bisikletimi satıp karbonfiber'e geçiş yapacağım. Muhtemelen yine 105 tercih edeceğim.
    Karbon'un çok farkı var, arkadaşlar da mevcut onlarda gördükçe farkı daha da iyi görüyorum.
    Özellikle yokuşta ve sprintler de karbon'un farkı bariz belli oluyor.
    Kartepeyi alu - carbon bisiklet ile 1 saat 17 dakika da çıktım. Karbon olsa sanırım bu 1 saat 10 dakikaya veya daha da altına iner.
    105' in altına inmemek lazım. Şuan ki Tiagra' da 105 gibi yapmışlar ama onun keyfini vermez.

Geçtiğimiz bayramda, Bandırma & Çanakkale Ayvacık yaptım 245 km. Rüzgar hiç yoktu diyebilirim, genelde arkadan esti yavaşlatacak bir rüzgar hissetmedim hiç
    Kullandığın bisiklet nedir ? 1 gün dinlenmeli mi yapacaksın rotayı yoksa aynı gün içerisinde mi ?
    Dönüşü bizde bisiklet ile yapacaktık fakat hiç düşünmediğimiz rüzar... Allah' tan araç vardı da araçla dönebildik yoksa o rüzgarı yiye yiye kesin enerji kaybına uğrardık.

Runtastic Road Bike kullanıyorum, oldukça memnunum kesinlikle tavsiye ederim.
    Runtastic güzel fakat strava kadar verim alamadım. Bende başta onu kullandım.
    Bir çok prof bisikletçi kullanıyor stravayı. Strava kullansan bence Runstactic' den vazgeçebilirsin
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleten hayırlı cumalarınız olsun

Vergi kaçırıp cumayı kaçırmayan cemaati müslimlerede selam olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Valla ben eskiden bisiklete çok para harcadım, şu an günlük kullandığım Sedona 345'im var ve çok menunum. Arka aktarıcım Deore XT'onun dışında standart. Uzun yola da hep onunla çıkıyorum. Ama destekli tayt alıcam bu sefer çıkarken.

Aynı gün içinde 150 +150 çok zorlar keyiften ziyade anlamsız olur. Bir de ben kullandığım bisiklet tipine göre tempolu kullanıyorum(giderken yol bisikletli arkadaşların yanından geçince moralleri bozuluyor ), fazla yorulurum. Evim var zaten gece yatarım, sabah tekrar yola çıkarım

Strava'yı da indireyim Runtastic'e koşudan alıştım o yüzden bisiklet için de onu kullanıyorum ama deneyelim bakalım.
    23" Fiat 500e LaPrima

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün instagramda bir reklama denk geldim, bir lastik tutamaç, bisiklete takılıyor,cep telefonu örümcegi gibi, bisikletçiler için çok faydalı olabilir. Denk gelirsem paylaşırım tekrar
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

senin gene 50 iyi dayanıyorsun ben 25 den sonra ellerimde başlıyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karbon'un çok farkı var, arkadaşlar da mevcut onlarda gördükçe farkı daha da iyi görüyorum.
    Özellikle yokuşta ve sprintler de karbon'un farkı bariz belli oluyor.
    Kartepeyi alu - carbon bisiklet ile 1 saat 17 dakika da çıktım. Karbon olsa sanırım bu 1 saat 10 dakikaya veya daha da altına iner.
    105' in altına inmemek lazım. Şuan ki Tiagra' da 105 gibi yapmışlar ama onun keyfini vermez.
    Aluminyum bisiklette özellikle göbek kısmında güçlü pedal çevirdiğindeki esnemeyi hissedebiliyorum şahsen. Fakat kullandığım karbon bisiklet (Cannondale Synapse carbon 105) taş gibiydi, esneme falan yok abanınca. Bu rijitliğe rağmen çukurları hissettirse de yol pürüzlerini baya alıyor. Muhtemelen rampada esnememe durumu baya fark eder.

Şu anda sahibi olduğum yol bisikletinde 105'i özellikle ön kısımda kablolar gizli diye tercih etmiştim. Yarışlara katılmadığım için Tiagra'da beni mutlu edebilirdi. Fakat karbon bisiklette Tiagra almam çünkü genelde düşük komponentli karbon bisikletlerin materyalleri de çok kaliteli olmuyor. 105 ya da Ultegra en mantıklı seviye fakat Ultegralı karbon bütçemi aşabilir. O zaman şu soruyu sorayım.

Ultegra setli ekstra hafif bisiklet mi (Caad12 ya da Emonda ALR), yoksa 105 li karbon mu tercih ederdin? Fiyat seviyeleri aşağı yukarı aynı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada "hafif aluminyum mu?" olacaktı yukarıdaki soru.

Valla ben eskiden bisiklete çok para harcadım, şu an günlük kullandığım Sedona 345'im var ve çok menunum. Arka aktarıcım Deore XT'onun dışında standart. Uzun yola da hep onunla çıkıyorum. Ama destekli tayt alıcam bu sefer çıkarken.

Aynı gün içinde 150 +150 çok zorlar keyiften ziyade anlamsız olur. Bir de ben kullandığım bisiklet tipine göre tempolu kullanıyorum(giderken yol bisikletli arkadaşların yanından geçince moralleri bozuluyor ), fazla yorulurum. Evim var zaten gece yatarım, sabah tekrar yola çıkarım

Strava'yı da indireyim Runtastic'e koşudan alıştım o yüzden bisiklet için de onu kullanıyorum ama deneyelim bakalım.
    Valla ben FX 7.3 kullanıyorum hybrid bisiklet, Alivio ve Acera değiştiriciler var. Hiç memnun değilim.

Biraz eskimesini bekliyorum, muhtemelen full SLX'e geçiş yapacağım.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende artık arazi toprakla uğraşmadığım için lastik değişimi yapıcam hep yolda geziyorum , schwalbe 26X2.10 şuanki lastiğim yol lastiği tavsiyesi alabilirim jantım shimano mt15

bu arada benim arka vites değiştirici shimano xt, hidrolik fren ve krank takımı,on vites vs hepsi slx cok sorunsuz ciddi memnunum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar sıfır olarak çok iyi fiyat olarak değerlendirilecek 2000 usd'ye 8kglık Pinarello Dogma 65.1 hybrid alınırmı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)