km saati yerine bunu tavsiye ederim. cok iyi bir ürün.
https://www.genpa.com.tr/urun-detay/...ağlik-ürünleri
Printable View
km saati yerine bunu tavsiye ederim. cok iyi bir ürün.
VDO mc 12 WR modeli var bugunden beri ona bakınıyorum da pek kullanan yok sanırım birde WL si var aynı modelin onda cadence ve nabız özelliğide var, Sigma ROX 10 ne güzel birşey miş acaba biraz daha bekleyip öyle birşey mi alsam.şehir içi turlar ve festivallere katılıyorum genelde gps ne denli lazım olur bilemiyorum ama araştırdıkça kafa karışıyor benim. gönülde biraz ayran hemen vazgeçebiliyorum beğendiğim bir şeyden.
http://eu.wahoofitness.com/devices/bike-sensors.html
bunu da incelemeni öneririm, ben baya memnunum. yıllardır kullanıyorum. kalp sensoru de satılıyor, o da oldukca basarılı.
Telefon ile kullanılacak bir şey istemiyorum hocam,teşekkür ederim, Samsung kullanıcısıyım zaten sarj ile başımız dertte birde powerbank derdi çıkarmayalım başımıza,mahallesi arası sürüşler hariç genelde gidiş-geliş 60 70 km nin altında pedal çevirmiyorum.wahoo nun diğer ürünlerini inceleyeceğim,tekrar teşekkürler.
Bısıklet bulusması yapalım musaıt bır yerde,pedallayalım?
Bianchi alma abi. Yurt disindaki bianchi lerle alakasi yok.
Giant - Trek - Specialized - Scott - Cannondale - Felt bunlar yol bisikletlerinde en iyi markalardan bir kaci. Iclerinde fiyat/performans olarak en uygun marka Giant'tir. O da dunyanin en buyuk bisiklet ureticisi oldugu, hatta diger markalara kadro urettigi icin.
Hayat istanbulluya güzel :( Ankara da da çok güzel yerler var bisiklet turları için ama artık hep aynı yerler biraz rutine bağladım gibi, yol bisikletine geçip performans kasıp strava da meydan okumalara mı başlasam ne yapsam bilemedim.Fırsatı olan bisiklet kullanıcılarınında festivallere katılmalarını tavsiye ederim.Yeni insanlar yeni yerler hayata biraz renk katıyor.
Arkadaşın dediği gibi, sigma 14.12 olabilir.
Ama kanlosuz olmasını öneririm, gerek yok kabloya.
Bu işte de eğim vs falan, işin babası garmin 520 dir..
bir eksiğim o kaldı, onuda aldım mı tamam dır işlemler..
Bir yıl önce söktüğüm bisikletimi bugün boyatmaya götüreceğim Pendik'e. Seneye binerim artık :D
Bu arada sahilde toplaşıp pedallayabiliriz, güzel fikir..
Yardiminiza ihtiyacim var.
Yol bisikletini sehir icinde kullanimi zor oldugu icin (klipli pedal ve vites oranlari), uzun suredir hybrid bisiklet istiyordum 2. bisiklet olarak. 7.3 fx siparis ettim, haftaya gelicek. Fakat aklim 7.4 fx te kalmadi degil.
Aralarindaki iki fark, karbon catal ve deore arka vites (ingilizcesi derailleur, turkcesi sanirim bu sekilde soyleniyor.). Diger hersey tamamiyle ayni renk haricinde
7.4
http://i65.tinypic.com/2mmh9it.jpg
7.3
http://i64.tinypic.com/2n184r9.jpg
Aralarindaki fark vergi dahil 200 dolar. Kisa mesafe ikisini de test ettim, fakat fark goremedim. Uzun mesafede fark illaki olacaktir ama ne kadarini hissedebilirim? Bilemiyorum. Siz olsaydiniz hangisini tercih ederdiniz?
Tesekkurler.
İzmir 'de düzenli binen arkadaşlar var mıdır ?
Bende de Sedona 741 ve Trek Madone 2.1 var ama artık zamansızlık ve gecıcı felc durumumdan oturu bınemıyorum :( satılıga cıkardım bısıkletlerımı mecburıyetten :(
Ben pek Trek sevmiyorum, ilk bisikletim Trek'ti benim, çok fazla marka ismine para ödüyorsunuz bence. Üst modelleri çok efsane tabi ama onlar da çok ciddi paralar. İkinci bisikletim icin yarış bisikleti alacagım zaman ortakoy'de kine tekrar gittim ve çalışanları da pek sevmedim açıkçası. Ben Giant'ı tercih ederim her şekilde. Ama illa Trek derseniz Deore serisi iyidir oldukça, karbon çatal'da ciddi bir fark. Deore'nin ve karbon çatal'ın farkını uzun yolda kesinlikle farkedersiniz. Karbon'un hafifligi uzun yol ve dik yokuşlarda çok fark edecektir.
Bilgi icin tesekkurler. Burada acikcasi en uygunu Trek (Uc buyuk marka arasinda). Gecen sene Giant'in fiyat/performansi cok iyiydi ama bu sene inanilmaz zamlandi. Bir de daha oncesinde Giant Escape 2 kullaniyordum. 1500 kilometre kullandiktan sonra arkadasima sattim. Acikcasi tekrardan aynisini daha pahaliya almak istemiyorum. Bir de hali hazirda Giant yol bisikleti kullaniyorum, yetti artik kisaca :D
Bunu cok uzun mesafe kullanmayacagim. 50 kilometre ve alti diyelim.
Yol bisikletimde karbon catal ve 105 grupset var hali hazirda, ve 50+ km suruslerde bunu kullaniyorum ozellikle bisiklet yollarinda. Alacagim hybrid bisiklet daha cok her yol icin uygun, trafikte kullanabilecegim, toprak zeminde binebilecegim icin tercih edecegim.
Peki renk olarak hangisi daha guzel sizce? Biliyorum zevkler ve renkler tartisilmaz, ama renk konusunda da arada kaldim. Sadece yukaridaki iki alternatiften birini dusunuyorum.
Trek güzeldir, sanırım farkımda model den dolayı
2013 x bir araç ile 2014 araç alıyormuş gibi sanırım..
bende de mosso var, 2250 e aldığım bisiklet şimdi 3,5 lira..
sene den ve geliştirmeden dolayı fiyat farkı var sanırım.
orada da ömür boyu garanti vardır sanırım..
işini oldukça görür, güle güle kullanman dileği ile
Bende baya zorlaniyorum acikcasi. Bir de ekstra indirim olmasi yesili daha cazip hale getiriyor. Arka plan ve yazi rengi siyah oldugu icin yesil daha guzel duruyor gibi.
Tesekkur ederim yardimin icin.
Cok tesekkur ederim. Turuncu olan bir ust model evet. Aradaki fark arka vitesi Deore (7.3 te Alivio), ve ust model Aluminyum yerine karbon catalla geliyor. Cok buyuk ozellik farki yok ama fiyat bakimindan ciddi fark var. Tek bisiklet kullanacak olsam aradaki farki dusunmem ama, ikinci bisiklet olunca biraz daha fiyata dikkat ediyorum.
pazar günü decatlondan katlanır bisiklet aldım.20jant vitessiz 575tl idi.
oglumu alıp maltepe sahili arşınladık.bacaklarım halan agrıyor :)
Selamlar, 600-900 tl arası mümkünse sıfır bir bisiklet arıyorum. Kendim yeni bir araba bulana kadar kullanacağım 1-2 ay sonra kardeşime vereceğim oda haftada 3 gün işe gidip geliyor. Yollar bozuk şehir içinde kullanılacak hafif bir bisiklet arıyorum. KRON XC150 Disc bu model hoşuma gitti başka öneriler varsa açığım.
Merhaba arkadaşlar bende bu bisiklet olayına başlamak istiyorum ama 180 boyundayım 115 kiloyum alırken nasıl bir bisiklet almam gerekir nelere dikkat etmem gerekir başlangıç olarak nasıl bir bisiklet ve ekipman almalıyım belki yazılıdır önceki sayfalarda ama hemen yazdım kusura bakmayın iyi günler
Merhaba arkadaşlar bisiklet turumuza sizleri de davet etmek istedim katılırsanız çok seviniriz.
Yer : Alibeyköy Osmanlı Parkı / Eyüp
http://i66.tinypic.com/2hgviti.jpg
http://i63.tinypic.com/2iaelw3.jpg
http://i63.tinypic.com/6zvaqv.jpg
Bu akşam, 20:30 bakırköy sahilde ki po dan // Bebek yapılıp tekrar po yapılacak.
katılmak isteyen olursa, buyursun.
Bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum,
Evim ile sahil arası kullanmak üzere (kullanacağım yol asfalt gidiş geliş 7 km ) akşamları ve haftasonları bineceğim boyutlarda sorun yok koyabileceğim yer var.
Hangi marka iyidir hangisi kötüdür 2. el alırken neler bakmam lazım boy kg vucüt yapısı bacak yapısı önemli midir? Bisiklet nasıl seçilir?
Ayrıca satmak isteyen arkadaşlar yazabilir.
Kadro ölçüsüne dikkat etmeniz ve boyunuza uygun ölçüde bisiklet almanız gerekir, uygun ölçü de uygun sele ayarı ile bilek,sırt omuz diz ağrıları yaşamazsınız ve oluşabilecek sakatlanmalardan nispeten kendinizi korumuş olursunuz.Şehir içinde gezinti amaçlı kullanacaksanız, şehir/tur bisikleti olarak adlandırılan bisikletlerden ve ya katlanabilir bisikletlerden bir model almak daha iyi olur, şehir bisikletlerinin bazıları hybird seçeneği de var, yani süspansiyonlu maşa ve biraz daha kalın lastikler kullanmanıza imkan sunan kadro yapısı oluyor. bunların artıları olduğu gibi eksileri de var çok üst seviye olmadığı sürece süspansiyonlu maşalar düz maşalara oranla daha ağır kalıyor ancak hafif araziye girmenize de olanak sağlarken darbeleri emdiği için sizi de fazla yormuyor. Marka tavsiyesi ise bütçe ile alakalı ama bisiklet almakla iş bitmiyor, kask olmazsa olmaz,eldiven,küçükte olsa bir yama takımı ve pompa,gözlük vs. gibi ekipmanlarda gerekiyor.
Arkadaşlar selam,
Ben ve eşim birer tane vitesli şehir bisikleti almak istiyoruz.
Kullanım amacı bir kaç km ilerideki pazara, bakkala vs gitmek. Yada araba ile sahile gidip, sahilde az biraz pedal çevirmek. Öyle karbon gövde vs kalite aramıyoruz. Giriş seviyesi için ne önerebilirsiniz?
Jantlar 26" mı olmalı yoksa 28" mi?
Bu amaç için kullanılacak olan bir bisiklet için ağırlık kaç kg'a kadar makul denebilir?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
ortalama olarak, 26 - 28 jantlar 12kg civarında bir şeydir. Alu olduğundan dolayı ağır kalıyorlar.
tabi ki kaliteli, karbon bir şeye girişince kg olarak düşme sağlıyor.
2 kişi için 1.5 TL gibi bir fiyata 2. el bay/bayan giriş bisikleti alınabilir.
eğer tın tın çok hız uzun yol vs yapmayacaksanız, 26 gayet ideal.
Herkese merhaba,
Çocukluğumdan beri hiç bisikletsiz kalmadım. Kardeşimle birlikte artık yavaş yavaş profesyonel olarak ilgilenmeye başladık. 2014 yazında 1 adet speed 7027 ve 1 adet speed 7000 aldık başlangıç seviyesinde modeller fiyatlatı uygun ama gayet tatmin edici özellikle 7027 nin bozuk yol, toprak yol ve yokuş performansı gerçekten çok iyi başlangıç için düşünen arkadaşlara tavsiye edebilirim. Biz daha çok asfalt yolu kullanarak ormanlık alanlara gidiyoruz.
Cevap için teşekkürler.
Hız ile işimiz yok. Tın-tın sağdan sağdan gidip, 2 km ilerideki pazara gidip gelmeye vs. ye kullanacağız. Şu Carrefour gibi marketlerde satılan bisikletler için ne düşünüyorsun? Aşırı mı dandik? Birde Decathlon'daki bisikletler tasarımından dolayı dikkamizi çekti ama? 2 bisiklet için 1TL üzerine çıkmayı düşünmüyoruz. Hedef sıfır almak.
vallahi, 1k ya sıfır 2 tane almak zor..
en basit bisikleti alsanız bile metal olacaktır, 13-15 kg illallah eder spordan soğursunuz :)
öyle ufak bir şey alacaksanız, 2 tane dahon katlanabilir buldum mu temiz 2. el falan gayet işinizi görür.
ya da ufak meblağ daha çıkıp sıfır almak daha sağlıklı olur.
decathlon kadroya ömür boyu garanti veriyor en azından, olabilir..
Carraro şehir bisikleti iki adet yeni arkadaşım aldı. Çifti 1500 tl e geldi dedi...fazlasıyla işinizi görür. Bende iki yıldır salcono şehir var, yağışli hava hariç hergün birlikteyiz...ince teker amatorler icin iyidir.
Müvekkilim bisiklet bayisi ve yeni sezon 2016 model Ümit marka 28" full aksesuarlı(çamurluk-bagaj-far-stop) şehir bisikletinde kampanya yapmış. 750 TL olan bisikletler 600 TL'ye çekilmiş. 28" şehir bisikleti için güzel rakam bence.
Bugün bi dosyasını kapattım, parasını götürdüğümde gördüm.
Hani iş görecek, makul bir bisiklettir. Tasarımı falan da güzel, stickerlar olsun, boyaları olsun. Ümit City's diye geçiyormuş modeli.
Marka takıntınız yoksa düşünebilirsiniz. Market bisikletlerinden yine iyidir. Kaldı ki Ümit, Mosso'yu da üretiyor, KTM'in de distribütörü.
Ümit, Mossoyu mu üretiyor ?
Mosso zaten kadro yapımcısı, taiwanlı.
Mosso kullanıyorum bende, Ümit' in ürettiğini hiç duymadım.
Mosso, taiwan asıllı kadro üreticisi fakat, son dönemlerde bisiklet yapımınada girdiği için gayet başarılı. 105 setli kullanıyorum, memnunum.