User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
73 sonuçtan 58 ile 73 arası

Konu: E-Seçmen

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    36 dairelik binada 173 kisi cikti
    Yoneticiyle konuscam kapici imza yada yoklama alsin herkesden bu ne lan eger herkes tam cikarsa apartmandan ayrilcam herkes 3 cocuk diye binayi yikcak simdi basbakan 5 dedi magmaya incez amk spor gazetesi
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuna-EP3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tam olarak ne oluyor abiler biraz açabilir miyiz? pek anlayamadım
    Geçen seçimlerde bir evde atıyorum 3 kişi yaşarken o evden 8-10 kişinin seçmen olarak oy kullandığı ortaya çıktı. O evde oturmayan insanları da orada oturuyorlarmış gibi gösterip oy kullandırtmışlar (hangi partiye olduğunu heralde herkes tahmin edebilir.) O yüzden birdahaki seçimler için insanların şimdiden olayın farkında olması, bilinçli olması gerekiyor. Konu bu...
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen seçimlerde bir evde atıyorum 3 kişi yaşarken o evden 8-10 kişinin seçmen olarak oy kullandığı ortaya çıktı. O evde oturmayan insanları da orada oturuyorlarmış gibi gösterip oy kullandırtmışlar (hangi partiye olduğunu heralde herkes tahmin edebilir.) O yüzden birdahaki seçimler için insanların şimdiden olayın farkında olması, bilinçli olması gerekiyor. Konu bu...
    Hmm anladım teşekkürler
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her sandık için her partiden sorumlu olmuyor mu? sandıkların sayımı açık yapılmıyor mu?

partiler resmi sonuçlar açıklanmadan saatler önce ufak farklarlada olsa kazanıp kazanmadıklarını bilmiyorlar mı?

bütün tv ler resmi sonuçlar açıklanmadan sayım sonuçları toplanmıyor mu? yayınlanmıyor mu?

illaki problemli noktalar vardır, illaki şaibeler vardır ama, bütün seçim sonucunu buna bağlamak biraz garip olmuyor mu?

verilen linkede baktım tc kimlik baba adı vs bilgiler giriliyor, başka konular olunca "ula fişleniyoruz" muhabbetleri çevirenler nerde?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    verilen linkede baktım tc kimlik baba adı vs bilgiler giriliyor, başka konular olunca "ula fişleniyoruz" muhabbetleri çevirenler nerde?
    Demekki insanlar güveniyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her sandık için her partiden sorumlu olmuyor mu? sandıkların sayımı açık yapılmıyor mu?

partiler resmi sonuçlar açıklanmadan saatler önce ufak farklarlada olsa kazanıp kazanmadıklarını bilmiyorlar mı?

bütün tv ler resmi sonuçlar açıklanmadan sayım sonuçları toplanmıyor mu? yayınlanmıyor mu?

illaki problemli noktalar vardır, illaki şaibeler vardır ama, bütün seçim sonucunu buna bağlamak biraz garip olmuyor mu?

Seçim sırasında Ankara'da elektriklerin kesilip geride olan AKPnin birdenbire öne geçtiğini unuttunuz mu? Aynı şey başka yerlerde de oldu. Geçen seçimlerde 6 milyon fazladan oy pusulası basıldığını unuttunuz mu? Sonradan bunların seçimlerde kullanıldığı iddia edildi. 90lı yıllardan beri seçimlerde çöp torbalarında CHP oylarını görmeye alıştınız heralde artık normal mi gelmeye başladı? Geçen seçimde insanlar oy vermeye gittiklerinde kendi evlerinde oturmayan ve tanımadıkları 8-10 kişinin de seçmen listesinde isimlerinin olduğunu gördüler, buna açıklaması olan var mı?

Gezi olayları sırasında sokak sokak gezip Türk Bayrağı asan daireleri fişleyen polisler vardı, gözümle gördüm. Bir bilgiye ulaşmak için girilen baba adı mı fişleme yoksa polisin yaptığı mı??

Konu ilk açıldığında sadece tc kimlik no giriliyordu. "Bilgi güvenliği açısından" insanların erişim sağlayabilmesi için başka bilgi alanları da eklemişler. Ama millet olarak tabi o kadar çok fişlenmeye alıştık ki bunda da alınmanız çok normal... AKP yandaşı olanlar rahat olsun, onları kimse fişlemez...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayatta olmayan secmenlerin oy kullandigi ulkedeyiz
    CEM YILMAZ ÖLÜ SEÇMEN - YouTube

Armagan abi senin bilgin vardir apartmanda olmadigina emin oldugum 20den fazla kisi var
    Hatta durum soyle ki binanin kapicisinin oglu onceden burdaydi simdi yan binaya tasindi orda da secmen gozukuyor yani 2 tane oy kullanabilir...
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question

olsun bide burdan kazalım belki bişey cıkar baska bi ihtimal kalmadı yani bu kadar oy nerden gelio ? yurtdsından adammı getirdiolar acaba
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seçim sırasında Ankara'da elektriklerin kesilip geride olan AKPnin birdenbire öne geçtiğini unuttunuz mu? Aynı şey başka yerlerde de oldu. Geçen seçimlerde 6 milyon fazladan oy pusulası basıldığını unuttunuz mu? Sonradan bunların seçimlerde kullanıldığı iddia edildi. 90lı yıllardan beri seçimlerde çöp torbalarında CHP oylarını görmeye alıştınız heralde artık normal mi gelmeye başladı? Geçen seçimde insanlar oy vermeye gittiklerinde kendi evlerinde oturmayan ve tanımadıkları 8-10 kişinin de seçmen listesinde isimlerinin olduğunu gördüler, buna açıklaması olan var mı?

Gezi olayları sırasında sokak sokak gezip Türk Bayrağı asan daireleri fişleyen polisler vardı, gözümle gördüm. Bir bilgiye ulaşmak için girilen baba adı mı fişleme yoksa polisin yaptığı mı??

Konu ilk açıldığında sadece tc kimlik no giriliyordu. "Bilgi güvenliği açısından" insanların erişim sağlayabilmesi için başka bilgi alanları da eklemişler. Ama millet olarak tabi o kadar çok fişlenmeye alıştık ki bunda da alınmanız çok normal... AKP yandaşı olanlar rahat olsun, onları kimse fişlemez...
    Oylar elektrikli bir aletlemi sayiliyor elektrik bağlantısını anlamadim her sandık acik sayimla sandık görevlileri tarafından sayiliyor her parti temsilciside kendi merkezine iletiyor.. Cift taraflı hatta cok taraflı doğrulama var sapma varsa bilgi iletisimindeki aksakliktandir

Adreslerle ilgili konuda su: adrese dayalı nüfus kayıt sistemine gecildi herkesi bir sekilde bir adrese kaydedildi her gorusten insan hatalı adreslere kaydedilmiş olabilir, dedigin gibi özel bı calışma olsa idi birçok bölgede farklı sonuclar olabilirdi, bu tip durumlar 2008 2009 senesinden sonra insa edilmiş evlerde varsa dediğine inanirim, kendi evimden ornek veriyim 2009 da tasindik, nüfus Müdürlüğündeki memur ilk kayıt sizsiniz adres boş gozukuyor demisti, evde tokiden 2008 de teslim alinmisti..

Fişleme konusuda benim acımdan ironi idi, cipli ehliyete fislenme aracı olarak bakanlar oldu mesela o bakışa göre buda bı fişleme aracı olabilir bana göre guzel bı IT uygulamasi temelindede Mernis ve adrese dayalı nüfus kayıt sistemi varki belli bi acıdan bakarsak ve baya zorlarsak bunlarda gayet guzel fişleme araçları olur

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim ikametimin bulundugu adreste, kardeşim, annem ve ben görünüyoruz. evlendikten sonra ikameti fındıkzadeden kocamustafapaşaya aldırmamıstım fakat, bizim dairede HANIFE PALA adında bir kadın daha görünüyor.. ama biz böyle biriyle birlikte yaşamıyoruz ve akrabalıgımızda yok... ne yapabilirim acaba?
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayatta olmayan secmenlerin oy kullandigi ulkedeyiz
    CEM YILMAZ ÖLÜ SEÇMEN - YouTube

Armagan abi senin bilgin vardir apartmanda olmadigina emin oldugum 20den fazla kisi var
    Hatta durum soyle ki binanin kapicisinin oglu onceden burdaydi simdi yan binaya tasindi orda da secmen gozukuyor yani 2 tane oy kullanabilir...
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim ikametimin bulundugu adreste, kardeşim, annem ve ben görünüyoruz. evlendikten sonra ikameti fındıkzadeden kocamustafapaşaya aldırmamıstım fakat, bizim dairede HANIFE PALA adında bir kadın daha görünüyor.. ama biz böyle biriyle birlikte yaşamıyoruz ve akrabalıgımızda yok... ne yapabilirim acaba?
    Arkadaşlar bence önce yöneticinizle iletişime geçseniz iyi olur. Daha sonra nüfus idaresine başvuruda bulunmak gerekiyor anladığım kadarıyla..Bu başvuruyu normal şartlarda yöneticinin yapması tabi ki en mantıklısı... Ne olursa olsun çok önemli birşey sizinle oturmayan insanların orada seçmen olarak görünmesi ve düzeltilmesi gerek. Yoksa ancak sokaklara çıkıp bağırırız, sonra seçimlerde aynı tas aynı hamam olur...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bence önce yöneticinizle iletişime geçseniz iyi olur. Daha sonra nüfus idaresine başvuruda bulunmak gerekiyor anladığım kadarıyla..Bu başvuruyu normal şartlarda yöneticinin yapması tabi ki en mantıklısı... Ne olursa olsun çok önemli birşey sizinle oturmayan insanların orada seçmen olarak görünmesi ve düzeltilmesi gerek. Yoksa ancak sokaklara çıkıp bağırırız, sonra seçimlerde aynı tas aynı hamam olur...
    bu apartmanda resmi yönetim tarzı birşey yoktu en son ama..sanırım bireysel olarak gidip nüfus müdürlüğüne müracaat etmem gerekecek.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntı yok. paylaşım için teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

SURİYELİLERE nasıl oy kullandırıldığının kanıtı.... Bu da mı gol değil????
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu apartmanda resmi yönetim tarzı birşey yoktu en son ama..sanırım bireysel olarak gidip nüfus müdürlüğüne müracaat etmem gerekecek.
    Ben cuma günü nüfus müdürlüğüne gideceğim, oradan konuyla ilgili bilgi alabilirim sannırım (yenimahalle CHP)...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)