Ozgur Sef ten al enistem olur kendisi :D
Printable View
pitbull candır bence
alsancakda elemanın biri dolaştırıyodu sevsek sıkıntı olurmu dedim eleman pek sevdirmez kendini dikkat et filan dedi 2 dk sonra çimlerde güreşiyoduk hayvanla. :D Köpeğe senin yaklaşımında çok önemli sonuçta sendeki elektiriği hissediyo hayvan. Sen psikopatsan oda psikopat olur.
imkanım olsa bende pit yada dogo alıcam
her köpeğin huyları saldırganlığı yetiştirilme şekline bağlı alman kurdu bakabilirsiniz mesela
dogo argentino konusunda yardımcı olabilirim gerekli tüm bilgileri verebilirim.Bizim evlatda en iyi genç türkiye şampiyonu oldu.
'Hiçbir ırk, insanoğlunun mukemmel köpeği ortaya koyma tutkusunu Dogo Argentino kadar iyi temsil etmez.
Mastif
Fransiz mastif
Boxer.
Labrador
Onerceklerim bunlar olur.Gerci streetdog dusunurmusun bilmem ama onlardan daha bagli sabibine ve alan korumasi velismis kopek vormedim ben. Suan toplam iki tane stdogum var 8yasinda boxerimdan ve 4yasindaki kangalimdan daha sadiklar ve daha iyi bekciler. : )
Safkan Alman kurdu genlerinde bekçilik olan çok akıllı ve sadık bir hayvandır. Bizimki 10 yaşında, temel itaat eğitimi dışında bir eğitim almadı ve hep insancıl şekilde yetiştirildi fakat kendi kendine içinden gelen inanılmaz bir bekçilik huyu var. Aklınızda bulunsun. Sahibini riske atacak saçma sapan psikopat bir hayvan da değildir.
Herkese yardimlari icin tesekkur ederimm