Neyseki otoparka çekebilmişsin mehmet yoksa tam bir rezillik olurdu :)
Geçmiş olsun
Printable View
Neyseki otoparka çekebilmişsin mehmet yoksa tam bir rezillik olurdu :)
Geçmiş olsun
ozelden sormussun.kosifler bostanci da calisiyorum.geçmiş olsun
Durumu merak eden arkadaşlar vardı yazayım.
Baskı debriyaj baskı vs degişecek 1000 euro , şanzuman indikten sonra da volan'a bakacaklar yanmışsa ya da temizlenemez şekildeyse 2200 euro'da o ,totalde 3300 euro fatura çıkardılar. Debriyajı tr'de yokmuş, zorla konya da bir tane bulabildik, ama volan a ihtiyacımız olursa onu Almanyadan getirmek 15 gün minimum dediler..
Teşekkürler kardeşim, rampa bir yerde kalmadık Allahtan,haklısın
Bilseydim sizin oraya çektirirdim,avcılar borusan'ına ne kadar teknik bilgi yoksunu maloz var toplamışlar. 2 temsilci degiştim..
servis fiyatlarının maşallahı varmış
Gecmıs olsun..
Baski balata nasil yaktiniz araba otamatik degil mi ?
Vites gecisinde problem oldugu anda "tahrik ariza" yazmadi mi
Arac manuel..
Geçmiş olsun.. Bu kadar yeni bir araç neden böyle bir arıza verdi acaba? Kişisel kullanım mı yoksa genel, kronik bir durum mu söz konusu?
Abi iyide f10 da 2000 motor ustunde manuel yok
NCC
alman plaka
Dizellerde de var benzinlilerde de var manuel.
Misal benzinli için > BMW : 5-Series 535i in BMW | eBay Motors
Çok geçmiş olsun, fiyatlarda efsaneymiş bu arada....
Türkiye'ye resmi ithalat manuel 535d yokta alman plaka ise manueldir.Ben otomatik olduğunu düşünerek tork konvertörü demiştim,manuelde karşılığı baskı balata zaten.Geçmiş olsun
Us speclerde manuel alinabiliyo ornek f10 m5
http://www.bmw.de/vc/ncc/xhtml/start...4#MODEL_ENGINE
Araç özel sipariş, normal bir m paket bmw'de hatta luxury line' da bulunan opsiyonlar var, tamamiyle kişisel bir araç. Ayrıca manuel türkiye'ye getirmiyorlar, f10 m5 var kuzenimde o da manuel aldı.
Şuan telefon geldi, Volan'ın da degişmesi lazım. Tr'de grey' bir sürü bmw var ? bmw parça koduyla bu volanı tr'de bulma imkanım var mı ? Borusan da volan'ı geçtim, civataları bile yok, 8 tane civatayı bile almanyadan getirmek durumunda kalcam yoksa.
Volan'ı nerden sorgulayabilirim borusan dışında ?
Baski balata 1000 euroyken, tek basina volan 2200 euro mu gercekten?
Kosifler? 10krktr