bmw nin servisi çok pahalı.şirketin f10 5.20 yi servise götürdüm periyodik bakımına 3,5 milyar masraf çıkardılar. yaptırmadık tabiki.
Printable View
bmw nin servisi çok pahalı.şirketin f10 5.20 yi servise götürdüm periyodik bakımına 3,5 milyar masraf çıkardılar. yaptırmadık tabiki.
volan üzerindeki 8 tane civata hariç 2200 euro. 8 civata için ayrı kod verdiler o bile yok ellerinde. Onu da getirecegiz mecbur... Oruç ağız sövemiyorum...
debriyajı alın dışarıda yaptırın illa yetkilidemi olması gerekiyor? volan çokmu kötü ölçtünüzmü volanı?
birde bu araba bu kadar nasıl sıyırdı?
Ya hocam Ertürk Bmw ile görüş bi istersen.Parça getirtebiliyorlar Almanya'dan.Parçalar elinde olduktan sonra bostancı veya maslak sanayi'de özel bmw servislerinden birine taktırırsın?
çok geçmiş olsun Allah'tan otopark'a çekebilmişsiniz.Masraf için istenilen rakamlarında maşallahı var umarım uygun bir rakama halledebilirsiniz.
Borusan'da şu ara yani yaklaşık 1 aydır çok ciddi bir parça sıkıntısı var... sistemlerini yenilediklerini iddia ediyorlar o nedenle yeni sipariş veremediklerini ya da geç verdiklerini söylüyorlar, yoksa bu parçalar bulunmaz hint kumaşı değil aslen...
geçmiş olsun, bence iyi niyet garantisini zorlayın...
Peki bişey sorsam ? Madem araç Alman plakalı ve oranın aracı neden Almanya'da servise gönderilmiyor? Araç sahibinin vize süresi belki sınırlı ve o kadar bekleyemeyebilir. O zaman ne yapılacak?
ZF 8HP ne zaman 6 ileri oldu ya :)
araç manuel
Zf 8hp degil araç. ADAC' la görüşüyoruz, onlarda borusanla iletişime geçecek, bir aksilik olmazsa uçakla Almanya'ya gidecek araç.
Civatası bile yok ülkede..Fiyata girmiyorum bile.
Gecmis olsun oncelikle..parca fiyatlari gercekten ucukmus..biz dsg ye pahalli diyorduk simdi bi daha sevdim dsg mi :S
geçmiş olsun hocam araç sizin miydi
Parcayi surekli karar degisikliklerinin ardindan dun almanyadan isik hiziyla getirttim. Verdim borusana,montaj a kaldi işimiz bakalim.
http://imageshack.us/photo/photo/837/i6pm.jpg/
Arabayi teslim aldim. Baski balata volan degisti. Borusan isminin hakkini veren bir yermis aciyla tecrübe ettik. Hakkaten boruuuuuu sana giriyor..
Gecmis olsun mehmet yeni bir aracta basa gelmesi uzucu
gecmiş olsun cana zeval gelmesin
Teşekkürler beyler,amin cümlemize.
Abi peki bişey sorucam o araca kim o kadar eziyet etti 3pedal falan mı yaptınız ? Durduk yere dur kalk trafikte baskı ve volan mı doğradınız ?
Eziyet falan yok ettigimiz (en azından bildigimiz), araç bakımdan çıkalı 3k falan oluyor.
Benim korkum, bir şekilde amcamın ya da yanında oturan birinin elinin el frenine degmesi ya da bir cocugun kurcalaması, farkında olmadan bir süre öyle yürümesi.. Başka da ihtimal gelmiyor.
Cünkü ben sabahında kullandıgımda debriyaj kaçırma vs hic bir şey yoktu. Ögleden sonra amcam biryerlere gitti geldi. Akşamına bu geldi başıma