süpersonik göz kullanıyomuş abii![]()
yanlız bıraz daha hacım olsa makınada ne saglam gıder bırazda aero dınamık agırlık merkezı fln derken cok delı bırsey cıkartılabılır![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
f1 le salalim/;d
600kg 900 hp iyi zamanlarda oyleydi galiba
300kg vardir motor bu haliyle sanirim, 450 hp den az olursa fark yer 600 hp filan olursa icinden gecer
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
1500 cc ve boyu kadar turboya sahip 1400 hp olan BMW M12 motorlu F1 otomobili geçer diyorum.
Herşeyin ilacı BMW![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
bu adam ölmemişmiydi ya.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Ben 10 hp lik makineyi süremiyorum adam 300+ makineyle tekerde gidiyo haplanıyor mu acaba ya![]()
rakip cikarsa yaris mi ayarlayacaksiniz ? yada rakip oldugunu iddia eden kisinin , gercekten rakip olabilicegine ne gibi bir sekilde karar vereceksiniz ? yada olsa nolcak olmasa ne olcak ? bu sorular boyle surer gider , bence bos veris siz turbo busaya turkiye'den rakip aramaya , yada basbakanliga mail atin belki onlar bilirler .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
nirvana bu olsa gerek
Adam neden o kıyafetleri kaskı filan takıyo anlamadım. Zaten kurtulma şansı yok bişey olduğunda. Umut fakirin ekmeği işte![]()
motorun ön tekerinin yerden kesildiği hız maksimum 240 tır 350 ile giderken ön teker yerden kesilsin o tekeri bidaha yere hiç bi kuvvet bastıramaz racingde 280 ve üzerinde kollarını hafif açarsan bile motor dikilmek istiyor değilki güya 350 de adam 30 derece açıyla dikiyo çok güldüm![]()
![]()
Aynı videoya daha öncede konu açılmıştı. Orada da aynısını yazmıştım. Grenajsız, dik oturuş pozisyonlu ve ön camı olmayan bir motorla o hızlar pek mantıklı gelmiyor. Kaldıki teker yapmak hiç inandırıcı değil. Tamamen üstüne yattığım 1000rr bile sağdan soldan aldığı rüzgarla üstünden atmak istiyordu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)