izlerken gülmeye başladım adamlar aşmasın diye şaseyi uzatıyo adam sözde 350 ile teker yapıyo şaka gibi istanbulda var korlas motorda turbo hayabusa :D http://o1308.hizliresim.com/1d/3/r31us.jpg
izlerken gülmeye başladım adamlar aşmasın diye şaseyi uzatıyo adam sözde 350 ile teker yapıyo şaka gibi istanbulda var korlas motorda turbo hayabusa :D http://o1308.hizliresim.com/1d/3/r31us.jpg
kadranı 300 km gösteren motorun yanından tekere alıp uzamasına ne diyorsunuz? odamı yalan yani? ghost rider i bütün dünya kabul etmiş. adam cesaretli ve makinasını hazırlamış basıyor.
tamam adam cesaretli makinada iyi hazırlanmış olabilir ama video1:40 da iki videoyu birleştirmişler goproyu depo kapağının oraya koysalarmışda hem hızı hem tekerin havada oluşunu görseymişiz bu kadar video çekmeyi düşünen onuda düşünür hemde video kes birlerştir vesaire ile uğraşmaz dünya kabuletmiş olabilir unutmayın km 35 değil 350. dünya ortalamasında her 4 kişiden 3ü müslüman değil eee bizden dünya genellemesine uysak allah korusun kafir olduk gitti demek yani çok genellemeye bakmamak gerek :)
fazla söze hiç gerek yok. çünkü 300 km/h ile giden motorun yanından tekere alıp uzayarak gidiyorsa hızın 350 km/h üzeri imkan dahilindedir. o hızlarda tekere alabilmek için motorun anormal güçlerde olması gerekiyor, adamlar yapmış. 650 hp 2 tekere göre çok fazla herşey olabilir.
go pro ile birleştirilmiş diyorsun bu videoya ne diyeceksin :) ghost rider'in bir başka 340 km/h ile yolda giderken kadrandan çekilmiş videosu. umarım bu video açıklayıcı olur.
bu videoda 500 hp bi önceki makinası ile 300 + km/h ile giden motorun yanından kafa dikerek geçip uzaması canlı canlı :))
bende ptt'nin motomax scooter'ı var. bazen duisburg bulvarında falan düzlüğü bulup 70-75 deyince Allah etmesin elim ayağım titriyo. bir de şu adamlara bak, 300'le viraj dönüyor yuh birader! ben bu konuda gücü falan geçtim, beni asıl etkileyen adamların cesareti ve muhteşem sürüş yetenekleri. yoksa yemişim isteyen geçsin, isterse 1.000 hp çıkarsın başka birisi makineden...
ya bu adamı hep polis kovalıyor hiç yakalanmıyormu resimdeki adammı bu:D
bu denli yüklü makinanın geçilebilmesi için. arabanın kaç hp olması gerekiyor
Allah akıl fikir versin ;)
bu motorları geçebilcek 4 tekerlekli bi araç varsa o da top fueldir :) daha ötesi olamaz bence :D