Yan sanayiler ince oluyo birbirine vursan boyası dökülüyo benim bildiğim pşyasadaki yan sanayiler tein,fk,apexi başka marka görmedim ama marka olan yay farklı duruyo.
Yan sanayiler ince oluyo birbirine vursan boyası dökülüyo benim bildiğim pşyasadaki yan sanayiler tein,fk,apexi başka marka görmedim ama marka olan yay farklı duruyo.
Fiyat bana ucuz geldi, eibachları prens otomotiv getiriyor TR ye, birde onları arayıp fiyat sorun derim...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
benım anlamadıgım 300ede eıbach yay verıyorlar 500 lırayada.çakması yoksa nıye bu kadar fark edıyor fıyat o zaman.500 dıyende pazarlık falan hadı 450 gene fark fazla
Ben gecen hafta sordugumda corsa d ye sifiri eibach 350 demislerdi oda simli kirmiziydi fakat ayni dukkanda fk,tein ve musimoto die yerli yaylari gordum cogunlukla vazgectim 400 e coil aldim ve kafam rahatladi sokme takma derdi de olmadigi icin
kısmetse siparişi veriyorum yayların bugun.gelince resim koyarım bakalım neymış durum![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
tabiki paylaşırım.
ama sanırım bayramdan sonraya kalıcak bugün kargoya verseler kargoda kalır bayramdan dolayı.
ama ibiza fr takacaksan h&r 4 cm takıcaksın çupradan sabit![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Sıfır alacağınız için kutusundan anlarsınız.
5cm eibach ben taktım, arka öne göre daha çok düşüyordu hoşuma gitmedi söktüm.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bende eibach'ın çakması yok diye biliyorum tabi yanlış biliyor olabiliriz fakat daha önce illa'ki sem tuning'den alışveriş yapan vardır zaten alacağınız ürün get sisteminde herhangi bir sorunda koşulsuz şartsız iadesini yapabilirsiniz..
Sem tuning ten onca arabaya eibach yay aldım hiç sorun yaşamazsınız gayet orjinal ürün satarlar, en son honda eg civic aracım için 5cm yay aldım çok memnunum, eibach tan başka yay kullanmam acayip konforlu ve istediğim ölçüde aracı alçaltabilen bir yay, eibach prokit 3,5 luk diye geçen yaylar siyah, sportline 5cm diye geçen yayları sedefli kırmızı renktedir.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)