mega çok abartı büyük dün bi arkadaşımda gördüm telefonla konuşuodu şaşırdım kaldım yani eski tip ahizeli telefonlar gibi suratından büyüktü
mega çok abartı büyük dün bi arkadaşımda gördüm telefonla konuşuodu şaşırdım kaldım yani eski tip ahizeli telefonlar gibi suratından büyüktü
Fiyat olarak tuyo vereyim bilmeyen vardir belki. Trde samsung p3105 tablet var zmn zmn kampanyada 600tl lere dusutor. Bu makina yurtdisinda satilan p3100 ile tamamen ayni. Trdekinde tlf ozelligi kilitli. Rom degisikli ile tablet p3100e cevrilebiliyor ve 600-650 tlye hem tablet hem tlfnunuz oluyor kesinlikle tavsiyemdir. Ben gecen gun aldim ve hemen rom degisikligi ile tlf olarakta kullaniyorum. Sadece goruntu acisindan kulaklikla kullanilmasi tavsiyemdir ***** cihazda 7 inch ekran var![]()
Mega ya bayıldım yaws![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
note 2 aldım eşime geçen gün fiyat makul ve tahmin ettiğimden kat kat kaliteli bi telefonmuş kıskandım valla
S4 hız bakımından mükemmel telefon ama şarj bakımından note 2 yi tavsiye ederim üstüne telefon tanımam.. şuda bi gerçek s4'ün bütün yazılımlarını note 2 de alıcak..
Arabulvar.com ben burdan 15 şubatta 1400 tl ye aldim
2 gun once arkadas ayni siteden 1180 e aldi. Kacirilmiycak fiyat diyorum
bu ara dükkana arızalı s4 çok gelmeye başladı yazılımsal ve donanımsal sorunlar yüzünden
o yüzden aklım note2 ye kayıyor benimde tavsiyede bulunurken
bana kalsa en güzeli s3![]()
Dün Note II alacaktım S4 ile arasında inanılmaz kararsız kaldım.. Note II ideal gibi bugün düşündümde.. Mega telefon değil bildiğin 37 ekran tv.. Güzel ama gereksiz..
S4 cok guzel cok memnunum iphone dan zar zor vazgecebilsemde iyiki almisim bundan sonra iphome.kullanacagimi sanmiyorum ancak tek kotu yani ekrani aldigimin 3. Gunu ilk yere dususunde ekran catladi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)