Bugun kapali.yikamadan beklentinizin cok ustinde yikamaci yok kusadasinda
kusadasi garajin icindeki yıkamaya gidin yikamasi guzeldir pisman olmazsiniz
Bir kadın sizi milyoner yapabilir ! Tabi trilyonerseniz ...
Aslinda olay şu ; köpük sıkıp yikatmak istemiyorum sampuan ile yikacak bir yer olsa yeter.
Genel olarak garaj yikamadan herkes memnun gibi yarin uğrayacagım.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
ben çok ust yıkama yapan biryer hatırlamıyorum oncedende yazmışım ya mezarlığın orda yıkatıyorum
yada limanın oraya indiğimde gelmeden soldaki otoparkta yıkatıyorum tatmin ediyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Gözler detailing garage Merti arar![]()
Garaj oto yıkama ve ya sahilde Hsbc bankasının sokağındaki otoparktaki yıkamayı tavsiye ediyorlar. Bayram sebebiyle Kocaeli'deyim. Haftaya pazartesi dönüyorum eğer burda olursan Can abi ve diğerleri toplaşıp yıkatalım araçları.
Çevre yolunda hastaneye doğru 8 liraya iç dış yıkayan yer var.Denedim 8 lira için fena değil ama fırça ile yıkadılar.
![]()
Ada li oldun sende
Aramaz mi gelmeden önce cilasini yaptik öyle gönderdi beni yola sağolsun.
Ben birazdan Garaj yikamaya gidecegim isterseniz gelin hem tanismi oluruz hemde araclari yıkatırız.
Malasef pazar günü dönüyorumuzun zaman oldu iyi olurdu görüssek kismet kurban bayramina artik
![]()
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
sahilden limana doğru giderken sol tarafta bankalar varya hani finans garanti filan. oraya gelmeden o sırada ing nin bankamatiği var o sokaktan içeri girdiğinizde otopark & yıkama var 3 4 kişi girişiyorlar ve kullandıkları malzemede güzel fiyat 20 lira iç dış.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Edit : ing degilmis denizbankin atm siymis arkadaslar !
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Sonunda garaj oto yikama ile kavustuk su an yikiyorlar araci ilgi alaka guzel sevdim burayi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)