Memlekette bizim de eve girmisti.Gece 2 gibi eve geldim.Isigi acacagim sirada yuzume bisey carpti,isigi actim 2 tane yarasa sonra geldi bi daha carpti.Bende kapilari pencereleri isiklari actim sonra ciktilar karanligi gorunce...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Ben herhalde o evi satar bi daha giremezdimBi keresinde eski evin apartmanında görmüştüm duvarda, kaçarken merdivenden düşüyodum nerdeyse, en korktuğum hayvanlardan biridir, bi kere düzgün uçmuyo ki..
Abi bence sen besle büyüt, yarasa evcilleştiren ilk türk olarak tarihe adını altın harflerle yazdır. Nasıl muhabbet kuşu için yemini avuç içine koyup usul usul yaklaşıyoz, sende parmağını kanat usul usul yaklaş kokusunu alsın gelir o, öyle öyle alıştırıcan artık![]()
[VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
CNK62
Kisin geyikler camdan girmeye calisir, sincaplar borulari kemirir odada yarasalar cirit atar. Nasil evmis anlamdim zaten![]()
offf abi valla sağlam güldüm yaa o fare yakalan çakal harbi öldürdü beni yaa![]()
![]()
![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
boynuzlu geyik adamı öldürür boğaya da benzemez taktımı boynuzu makattan heidi gibi gezdirir ormanda![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
elektirik süpürgesini dene![]()
abi, evin ortasında biraz pul biber ve naneyi koydugun bir çay tabağında felan yak, desteklemek için içine bir parça kolonya tarzı alkolik birşey koyabilirsin. ışıkları söndür, oraya dogru gelecektir yarasa.. fakat bunu dısarıda hava karanlıkken yap, geldiğinde kanat sesini duyarsın zaten, sonra odada belirdikten sonra, pencereyi aç, lambalarıda bir sefer aç kapa, pencereden cıkıp gidecektir durduğu odayı tehdit olarak algıladıgı için. yaktıgın şeyin kokusuna gelmezse, bir kaç damla şekerli sütü yakarak karamelize olana kadar yakmak kaydıyla sonuca ulasabilirsin.
yarasa çok yararlı bir hayvandır ayrıca..yararlı olmasa yaramasa derlerdi.. desem olmaz tabi![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)