Abı sen nerde yaşıyon böyle ya çiftliği olan Ali baba senmısın yoksaBanada bi baykuş ayarlayıver be
![]()
Abı sen nerde yaşıyon böyle ya çiftliği olan Ali baba senmısın yoksaBanada bi baykuş ayarlayıver be
![]()
DR. OWL
çıkarabildiniz mi bilmiyorum ama bizimde başımıza gelmişti. perdenin arkasına sünmüş şekilde bulmuştuk ters şekilde. ölmüştü tabii biz bulduğumuzda.
abi geçen yaz yemek odası camı açıktı ordan bizim evede bir tane dalmış gündüz fark etmiştik bizim yöntemimiz şöyle oldu büyük makarna süzgeçleri var onunla üstünü örtüp altınada ekmek doğrama tahtalasını koyup almıştık yakından ilk defa gördüm üzerinde acayip şekiller var...tavsiye ederim gündüz yakalama şansın varsa iyi olur. Balkondan salmıştık bir o duvar bir bu duvar çarpa çarpa gitti hayvan.
edit :![]()
konu tarihine bakmamımış gafil avlandım ama eğer başına böyle birşey gelirse tavsiyem olsun
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
dükakan/eve giren arıyı böceği örümceyi karafatmayı bile elimle alır dışarı bırakırım.
Buda evde depodaki lycossa tarantula , büyüklüğü eliniz kadar
fare bile olsa yakalar dısarı bırakırım.Neden bu öldürme yok etme içgüdüsü insanlar da ?![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
3 gun beraber kaldik ayni odada ilk gun gitti zannettim 3.gun
zar zor cikarttim![]()
valla geçen sene benimde basıma geldi hiç unutmam kuzey güney izlerken tam dovus sahnesinde simsiyah bişe ucusuyo oturma odasına kaçtım kitledim kendimi kendimi kuzey güneyi kacırdıgımamı yanayım onu nasıl cıkaracagımamısabah ara tara yok en son akşama dogru kapının üstündeki 2 cm eşik var oraya girmiş bastım sinek ilacını yok ölmüyo en son gözü karartım aldım bi eldiven bi tutarsın yallah dışarı
![]()
![]()
8 yıllık hort olacak ama dün gece de bizim yatak odasına yarada girdibaşta tak tık ses duyunca hanım kalktı yürüyor sandım. Ama meğerse hayvan sağa sola çarpıyormuş. Küçücük bir şey. Çok uğraştım çıksın diye ama bir türlü çıkamadı. Ben de taşındım oturma odasına sabahına yoktu. İnşallah çıkmıştır
![]()
"...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."
Heryeri açın ışığıda kapatın çıkar kendisi
www.honda-tech.com
tehlikeli hayvan kuduz taşıyıcısı mevzuları var herkes biliyordur. dip köşe kontrol etmeden emin olmamak lazım kendileri ufacık tefecik bir şey olduğu için saçma sapan bir yerde uyuyor olabilir. dikkatli olmakta fayda var. kolay gelsin![]()
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post8656599
şunu yazmak için girdim konuya , seninkine yazmışım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)