User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: 1999 Model CRV alcağız yardım!

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_DCK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1999 model 110.000 km 2 kapı boyalı 21500 e satmıştım 2012 ekimde . bana biraz pahalı geldi . yürüyeni ucuz , motoru sağlam , yakıt konusunda 50 kuruş yakar.
    yazık olmuş ucuza gitmiş maalesef piyasada en kötü dökük arabalara 23k para isteniyor benim halamda var 99 model 100k kmde boyasız 29 dan aşağı vermem diyor ama araba sıfır gibi daha neyse 'Mikrop_Ali' abimin arabaya bakalım bi eğer beğenirsek anlaşabilirsek onu alacağız biraz maddi yönden sıkışıp...
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jeep özelliklerini kullanmak için alacaksanız 5 para etmez bir araç. otobanda ise beni araba kullanmaktan soğutan araç. kısacası gereksiz bir araç. alırsın evlat olur satamazsın. 2005 model fabrika çıkışı temizliğindeki crv'yi 6 ayda zor sattım.
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde daha öncede CRV vardı hemde birisi 2005 modeldi aynen dediğiniz gibi fabrika çıkışı kadar temizdi 4 günde satıldı ***** siteden... sonra 2009 model 2.2CDTİ CRV aldık ondanda çok memnunduk sonra eve iki araba yapmak için sattık civic aldık 2002 vtec küçük geldiği için 99 01 02 03 model CRVlere bakıyoruz öncekilerden memnun olduğumuz için ama tabi herkesin arabadan beklentisi farklı bizim öyle pek off road merakımız yok pek normal yol içinde ideal bi araba bence şu yönden haklısınız off road da denedik olmuyor babam iş yerinde chevrolet tahoe sürüyor 2013 model işi gereği bazen off road macerası oluyor karşılaştırmak her yönden mümkün değil diyor zaten ama düşüncemiz asfalt için ideal bi araç olduğu yönünde... yorumunuz için teşekkürler...ayrıca otobanda niye sizi soğuttu

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuna-EP3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde daha öncede CRV vardı hemde birisi 2005 modeldi aynen dediğiniz gibi fabrika çıkışı kadar temizdi 4 günde satıldı ***** siteden... sonra 2009 model 2.2CDTİ CRV aldık ondanda çok memnunduk sonra eve iki araba yapmak için sattık civic aldık 2002 vtec küçük geldiği için 99 01 02 03 model CRVlere bakıyoruz öncekilerden memnun olduğumuz için ama tabi herkesin arabadan beklentisi farklı bizim öyle pek off road merakımız yok pek normal yol içinde ideal bi araba bence şu yönden haklısınız off road da denedik olmuyor babam iş yerinde chevrolet tahoe sürüyor 2013 model işi gereği bazen off road macerası oluyor karşılaştırmak her yönden mümkün değil diyor zaten ama düşüncemiz asfalt için ideal bi araç olduğu yönünde... yorumunuz için teşekkürler...ayrıca otobanda niye sizi soğuttu
    satmanız sizin şansınıza sanırım. otobanda neden soğuttu konusuna gelince süratli durumlarda aracın dengesi ciddi anlamda bozuluyor. zaten babanız tahoe kullanıyorsa honda onda komik geliyordur arazide
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    satmanız sizin şansınıza sanırım. otobanda neden soğuttu konusuna gelince süratli durumlarda aracın dengesi ciddi anlamda bozuluyor. zaten babanız tahoe kullanıyorsa honda onda komik geliyordur arazide
    Aynen babam işyerinde BMW 7.50il tahoe cadillac gibi arabalar kullanıyor sonra iş çıkışı biizm arabalara binince oyuncak arabaya binmiş gibi oluyorum diyor neyse o hızlı giderken dağıtma problemi 20.000tl ve 50.000 tl arası oluyor sanırım havaleli ve aerodinamiği kuvvetli olmadığından yüksek süratte araba kendini bırakıyor maalesef

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)