User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
67 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bebek arabası seçimine bir yardım :)

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar 7aylık baba olarak nacızane 3-4 tavsıyem olacak.

1. hafıf olsun
    2. katlanabılır-baston tıpı olsun
    3. tekerleklerı buyuk olsun

bız mclaren aldık.techno xt.fecı memnunum.her yere gırıo-tuy gıbı-katlanıyo ve tekerleklerı buyuk oldugu ıcın arnavut kaldırım vs zorlanmıyo.suspansıyonu var cocugu cok sarsmıyo vs.sekıl semalden zıra mantıklı olun.sonra sorun yasayıp bı daha yuk altına gırmeyın

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanz'ın 3 tekerlekli modelini aldık , üretim hatası varmış ön tekerlek sağa sola dönerken sıkıntı çıkardı hayattan bezdim. Fabrikayı aradık hatalı üretimmiş gittik bütün tekerlek mekanizmaları değişti. 6 aylık kızım arabada durmayı sevmiyor, kanguru daha cazip geliyor. Bir nevi arabayı boşuna aldık e-bebek sitesinde çok temiz 2. El ürünler var hatta Marmara forum Carrefour da mağazaları var 400-500 liraya fıstık gibi arabalar var.

Arabada yer kalmıyor baştan söyleyim , octavia almamda ki tek sebep bagaj hacmiydi. En basiti anneme giderken (2 km mesafe yok aramızda) travel , ana kucağı , oyun halısı , bebek arabası , irice bir çanta ile gidiyoruz. Kadınlar bebeği 9 ay taşıyor ama geri kalan herşeyi baba taşıyor şimdiden sırt ve belini güçlendir.

İşte lanet araba bu
    http://www.markapon.com/firsat/kanz-...o-koltuk/2843/

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yardımcı olmak adına oncekı sayfadada yazdım ama antalya ıcı dıe algılanmasın tr nın her yerıne kargo yapılıyor.
    İlke Bebe Mağazaları - Bebek Ürünleri, Bebek Kıyafetleri, Hamile Ürünleri, Bebek Mobilya, Bebeğiniz için her şey ilkebebe.com

begendıgınız bısey olursa pmden gonderırsenız fıyat konusunda elımden geldıgınce yardımcı olurum.(arkadaşımın yeridir)
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Concord neo 2 yıl kullandım 2010 modeldi, eş dost akraba üretim açısından son 3 yıldır top seviyedeyani etrafımız bebek dolu, bu yuzden birçok bebek arabası tecrübesi yaşadık. Neo fiyat performans olarak çok iyi, lastikler ve puseti üstünde kapalıyken agır ve çok yer kaplar fakat, lastiği çıktığı için uzun yolculuklarda bagajda kolayca yer bulunuyor kendisine.

1. Seçenek stokke sakın alma hem devriliyor hem kullanışsız.

Bence bugaboo bee veya camelon, concord neo yada stokke scout yeni çıktı daha pratik gibi, benim 2.yolda bunlardan birini almayı düşünüyorum

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Biz binemedik bari evladımız binsin diyerek bunu alırım ben sanırım

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

s.alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi kesinlikle ''RECARO'' al derim.Yeğenime Geçen Sene Araç koltuğunu ve Arabasını aldım yok böyle birşey farı felan var fren sistemi felan harika.Ayrıca en iyi ödülünü almış ürünler şimdiden yeğeni alıştırıyorum.Kırcami E-BEBEK te var yardımcı olurum istersen
    bunu ilk 10 ay kullandı gayet havalı ..Aldığım ana kucağı dedikleri şeyde araca uyuyor.
    canavarr canavar

şimdi bunu kullanıyor

Buda Arabası

detaylı
    http://en.recaro-cs.com/stroller-zen...o-edition.html

http://www.e-bebek.com/uc_tekerlekli...basi/REC-58002
    Alıntı erkin006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ezel de 47 numara ayak varmış haftasonu gazetede yazıyordu...varın siz düşünün malzemeyi

göz döndümü eyşan meyşan paklamaz

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Concord neo kullanıyoruz ikinci bebeğimiz de de çok memnunuz.
    402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
    402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorum yapan herkese teşekkürler. Bütün bilgileri modelleri tek tek yazıyorum. Neo baya popülermiş onu öğrendim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yardımcı olmak adına oncekı sayfadada yazdım ama antalya ıcı dıe algılanmasın tr nın her yerıne kargo yapılıyor.
    İlke Bebe Mağazaları - Bebek Ürünleri, Bebek Kıyafetleri, Hamile Ürünleri, Bebek Mobilya, Bebeğiniz için her şey ilkebebe.com

begendıgınız bısey olursa pmden gonderırsenız fıyat konusunda elımden geldıgınce yardımcı olurum.(arkadaşımın yeridir)
    ilke bebeye uğrıycam mutlaka. Pm atarım uğramadan önce.

GTCihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quinny kullanıyoruz , ana kucağıda maxi cossi aynı zamanda . Çok güzel bir araba ama bikaç dezavantajını belirteyim ;

açma kapaması kolay ancak kapadıktan sonra aracı tutan kilit iki yerden sıkıca tutmazsanız açılabiliyor.

Kapanması çok çok kolay ama boyutu çok küçük olmuyor kapatınca , mini cooper bagajına dik olarak tam sığıyor ama bir tekerleğini çıkarmak gerekli (çıkarması çok basit)

Ana kucağını takması arabaya zor , çıkarması ise tam bir ölüm ... Çok saçma yapmışlar bebek içerideyken çıkarma kilit düğmelerine basmak gerçekten zor .
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

ALi_G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 günde bi kampanya açıyolar Butikbebe | Anne, Hamile, Bebek ve Çocuklara Özel İndirimli Alışveriş sitesine bi bak istersen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 aylık kızım var

1) 10 ay boyunca stokke kullandım. Puset olarak maxicosi cabrio fix (hafif olduğu için bu modeli aldım) ve araba için maxicosi family fix aldım.
    Artıları : Stokke araba çok çok rahat kullanımı yüksekliğinin ayarlanması çok iyi. Mama sandalyesi olmayan yerlerde bebek arabasında rahatça herşeyi yapabiliyor. Yönlendirilmesi çok kolay. Malzeme çok sağlam.
    Eksileri : Bozuk zeminlerde çok sarsıntılı. Katlanınca çok küçülme yok bagajda bolca yer kaplıyor. Katlansada iki parça halinde.

Stokke ile bikaç kez İstanbul iki kere almanya ve bir kere Singapur yolculuğu yaptım hiçbir sorun olmadı. Katlanınca küçülse bir numara olurdu.

2) 1 ay önce stokke'nin katlanma sorunları nedeniyle bugaboo bee aldım. Çok kısa kullanım olduğu için yorum yapmak daha zor.

Artıları : Stokke'ye göre kesinlikle daha iyi katlanıyor. Daha portatif. Bozuk zeminlerde daha iyi. Daha hafif.

Eksileri : Kesinlikle yönlendirmesi daha kötü. Mama sandalyesi olmayan yerde yandın.

Sonuç olarak bugaboo bee şu an sadece uçak seyahatlerinde ve bozuk zeminli bi yerlere gidersek diye kullanım için bi köşede duruyor ve tekrar stokkeye geri döndük

Puset ve oto koltuğu olarak maxi cosi alırsanız family fix'i kesinlikle öneririm sonuçta arabaya bindiğinizde kemer vs. derdi yok tık diye arabaya bağlanıyor. Ve ilerleyen dönemlerde alacağınız oto koltuğu maxicosi olursa pearl tek yatan oto koltuğu sanırım ve family fix'e bağlanıyor.

crused - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesim valla biz 2 seneye yakindir bunu kulaniyoruz. almamamizin sebebi ise yapilan testlerde en guvenli en konforlu ve en uzun omurlu olmasi idi araba kesinlikle devrilmiyor. arabayla yurumesi cok rahat ole kolay ve basit bi sistemi var ki bozuk yollardan gittigin zaman bebegin oldugu bolum stabil salanmiyor.. kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederimm.

edit: bunu yaninda 2 adet daha bolmesi var bu sadece yeni dogan bebek icin olan kismi bitane 2-4 yas icin birde 4 ve uzeri olan parcalari var set olarak takim satiliyorr.

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde 5 ayım var çok güzel oldu sağlam deneyimler var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı crused Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesim valla biz 2 seneye yakindir bunu kulaniyoruz. almamamizin sebebi ise yapilan testlerde en guvenli en konforlu ve en uzun omurlu olmasi idi araba kesinlikle devrilmiyor. arabayla yurumesi cok rahat ole kolay ve basit bi sistemi var ki bozuk yollardan gittigin zaman bebegin oldugu bolum stabil salanmiyor.. kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederimm.

edit: bunu yaninda 2 adet daha bolmesi var bu sadece yeni dogan bebek icin olan kismi bitane 2-4 yas icin birde 4 ve uzeri olan parcalari var set olarak takim satiliyorr.
    bunun markası nedir? Birde recaro cidden güzel katlanıyor ve küçük yer kaplıyor. Kullanımı falan nasıl acaba.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Recaro BabyZen'e niyetlenmiştim ama tek başına arabanın fiyatı ikinci el Şahin parası kıvamındaydı , hadi len oradan diyerek almamıştım ama aklımda fena kalmadı değil

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilke bebeye uğrıycam mutlaka. Pm atarım uğramadan önce.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abimler uzun araştırmalar sonucu, inglesina almışlardı ve çok memnunlardı. daha sonra maclaren e geçtiler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Recaro BabyZen'e niyetlenmiştim ama tek başına arabanın fiyatı ikinci el Şahin parası kıvamındaydı , hadi len oradan diyerek almamıştım ama aklımda fena kalmadı değil
    1200 lira.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)