Geçen sene bayram arefesinde e5 bildiğiniz boğaz trafiği şeklindeydi e5 i kullanın derim bizde ya bu gece yada yarın sabah ankaraya gideceğiz
Printable View
Geçen sene bayram arefesinde e5 bildiğiniz boğaz trafiği şeklindeydi e5 i kullanın derim bizde ya bu gece yada yarın sabah ankaraya gideceğiz
Yarin oglen arabayla yola cikicam tek kisi ankaradan istanbula bilet falan bulamayan varsa mesaj atsin
evet beyler radar yorumları da çok öenmli..
gören, duyan, bilen haber etsin güzergahı.
genelde bolu giriş ve çıkışında radar oluyor ankdan istanbula istanbuldan ankaraya
Saat 6 gibi yola cıkacagım bahcelievlerden. tem 'den ankara ,adana, urfa güzergahım.
O saatte yollarda olacaklar varsa selamlaşalım :)
beyaz mk6 jetta sedan. Yükten bagajdan airride 'lı sanabilirsiniz.: ) 80 'plaka.
Herkesin yolu açık olsun, kemeri kimse ihmal etmesin ve lütfen hız olayını bayram ağız abartmayın. Ben trafik elverirse ekonomi kasacagım. Shell' in yeni gtl' teknolojisini test edecegim. Bir depomuz ne yapcak bakalım :)
Tabi keyifle :p
Ankara yolunda sakarya sonrası Sakarya - Düzce arası , boluya gelirken solda büyük Bolu Çimento fabrikası var onu gördüğünüz yerde (dönüştede aynı yerde) , Kızılcahamamdan Ankaraya inişte dik bir rampa var gişeler öncesi orada. Kısacası Ankaraya giderken hız sınırını geçmenizi tavsiye etmem son gidişimde daha değişik bir yere radar koymuşlardı ...
bir güncel çekelim bakalım yola çıkanlar oldu mu acaba trafik durumu ne alemde anadolu otoyolunda. yandexden baktığım kadarıyla yoğun gibi duruyor.
arife gunu yogunluk olur mu ?
Sekerpinardan istanbul yonune geldim su an izmit yonu inanilmaz kalabalik kurtkoyde sikisiyor sekerpinar tarafi trafik bayagi yavasliyor izmitte falan kitlenmis olabilir. Kamyon yasagi ile ayni saatte yola cikanlar cok cile cekecek su an bu kadar yogunluk beklemiyordum
Beyler sakin cikmayin yola yogun saatlerde. Gerci artik hepsi rush hour. Yarin arefe... aksam 6 da bahcelievler den ciktim. E5 den geldim iftari caglayanda actim,izmit e 23 civarı ancak varabildim,suan duzce ye yaklastim. Hendek sapagina kadar ototolda trafik cok yogun.. dur kalklar oldu. 40 50 geldigimizz oldu... size tavsiyem istanbul ici mumkun mertebe yanyol kullanin. Otoyolda da hizli akislarda ani durmalara karsi cok dikkatli olun ve dortlulerinizi hemen yakarak dikkatli bir sekilde durun. 6 civari kaza var 2 si zincirleme. Can kaybi uok gibi sukur. İstanbul,ankara,adana,urfa güzergahı boyunca yazacağım vakit bulursam. uola cikacaklara tavsiyem gece 3 den sonra cikin.
şuan yoldaki arkadaşlar tem yerine e5 mi tavsiye eder o zaman
aman dikkatli olalım abi bugün tekirdağa gittim yollarda aşırı trafik kazası vardı ALLAH korusun
Avrupa yakasindaysan kesinlikle e5. Kamyon yasagi da kalkti. Suan e5 in ikibkati yogundur tem.
Izmire gidicem korfez yonu ne durumda bilgi verirmisiniz
Plan değişti sabah çıkacaktık sahurdan sonra çıkıcaz izmite kadar yollar ne durumda otoban mı e 5 mi vapur ne durumda çok sıra varmı
Su an Otoyol yogun yazdigim gibi ancak gece 3te cikmayin derim sahurU yapan kendini yollara atacak benim dusuncem gece 3te otoyol kartalda durur ayni gecen seneki gibi
Suan gebzede bir arkadasimdan bilgi aldim. Otoban durk kalk vaziyetteymis. Eskihisar icin cok bir sikinti olmadigini soyledi. Sahil yolundan pendik ordan e5 yapip eskihisara ulasma hedefim bar bakalim :)
Acaba canakkale nasildir ?
Suan tuzladayim tem duruyor e5 den gidiyoruz akici trafik var ama sert frenlesmelere dikkat arkadaslar herkese kazasiz belasiz yolculuklar
E5 den eskihisar-topcular feribot iskelesine cok rahat geldim
Saat 4 gibi çıkıcam inşallah kütahyaya doğru yol bilgisi olan varmı?
Simdi yesilkoyden cikiyorum. Guzergah olarak 1.kopru sonra e5ten eskihisar hayirlisi bakalim. Sabaha izmirde olma hedefim var.
Zaman zaman yol durumu yazarim
Suan dilovasindayiz e besten devam ediyoruz tem de suan acik ama bizden daha yavaslar
Suan kartaldayiz. Kartal kopruden sonra e5 dur kalk ama ilerliyor. Tercih edilebilir.
Vazgeçtim çıkmıyorum yola :) Arkadaşlar bugun yerine 1. Gün yada yarın gece daha öı mantıklı olur kütahyaya gidicem ??
izmitte otaban felçti Ankara istikameti e5 ten geçerken gördük istanbul boşalıyo resmen ...
edirneye gidiş nasıl bilen varmı ?
Suan feribot icin e5ten ciktik ve durduk ama az az ilerliyor :)
İzmit e kadar Üç kere e5 e indim teme e çıktım birbuçuk saat i geçti daha izmit batı sapağına varamadım ..
şu an sapancadayım. 15-20dk önce sapanca tarafında bir üst geçitten geçtim. teme baktığımda yol yoğun ama akıcı gözüküyordu. işinize yarar mı bilemem:)
Biz bugun 11 gibi çıktık kozyatağından kartal bıraz kalabalıkdı sonrası sakindi izmire rahatça geldik :)
Otoyol tikali aldigim bilgiye gore. Sahil den gelin gelebildiginiz kadar. Sonra e5 yaoin izmit icin.. anadoluya gececekler icin yogunluk samsun sapagina kadar var. Karadeniz yolculari uzun kuyruklar oluşturmuş durumda. Gereden sonrasi rahat. Suan gölbasindayim. Saat 3.30 yollar acik,hava elverisli.
Ohooo biz biraz zor çıkacaz gibi istanbuldan hadi hayırlısı
yola cıkıcakların bılgısıne ibb bakmadan cıkmayın...
suan otoban tıklaı ankara istıkametıne dogru*2.kopru*
e5 açık bilginiz olsun gebze vs kadar*1,kopru*
hayırlı yolculuklar..
E5 izmitden sonra bomboş :)
E5 İzmit'ten sonra Adapazarı Ankara yolu boş. Saat 23.00 civarı geçtim.
12 de kartaldan cikip boluya kadar e5 kullandim suan koroglu parktayim ortalama 100 ile gidiyorum bolu ile burasi arasinda akici guzel bir trafik var ama o arka sis acanlara o sisi yapan fabrika girsin
Edit: bu arada sure biraz uzun gelebilir ama neredeyse 45 dk mola verdik bayram yogunlugu icin gayet ideal hala yola cikacaklar varsa bu yonde boluya kadar e5den gelin
Köprüyü geçiyoruz şu an trafik temiz