E 5 boşsa tem de boştur diye tem e bağlandım! Ama yeniçağ da kaldık bekliyoruz karadeniz otobanınA bağlanamıyoruz. Tem i kesinlikle kulanmayın derim
Printable View
E 5 boşsa tem de boştur diye tem e bağlandım! Ama yeniçağ da kaldık bekliyoruz karadeniz otobanınA bağlanamıyoruz. Tem i kesinlikle kulanmayın derim
Aynen yol sicti suan tem koroglu parktan sonra duruyor haritada yenicaga kadar kirmizi gozukuyor
.............
E5e cıktık gebzeye doğru trafik yoğunlaşmaya başladı
Gebze dilovası arası kilit
Gebze dilovası na gelmeden otobana girin yol tek şerite düşüyor trafik felç
Aksarayi gectikten sonra konya,adana otoban giselerine 5 km kala. Radar var.saat 5.30 da kurulmus abiler.genelde almanci avliyorlar. Gece boyunca arka sis acan ve merceksiz xenon yaptiranlara sovdum durdum. Mahfettiler serefsizler
Izmire ulastim suan. Yol bol radarli ve akici durumda, 353 ler cebinizde kalsin. Ozellikle il giris cikislarinda yatiolar. Cevirmesi yok direk adrese posta sanirim
Bende cesmeye geldim simdi ama yolda hic radar goremedim belki erken saatte gectigimdendir
Bolu tüneli kalabalık zaman zaman sıkışıyo trafik otobanda
1050 km - 13.5 saat sukurler olsun. 300 km yolum kaldi
Yahu bunlar gerizekalımı bayram arefesinde otobanı kapatmış gerizekalılar
Bu akşam çınarcığa doğru çıkacam bende muhtemelen gece geç çıkarım rahat rahat giderim
Bayramın ilk radar cezasını ödedim sanırım :)
Klasik düzen kenara çekmiş araç beklemeyin arkadaşlar. Ben hiç radar aracı görmeden 5 çevirme gördüm ki olması gerekenden 2km hızlı gittiğim için 166 lira yedim.
Dikkatli olmakta yarar var.
herkese hayırlı, kazasız belasız yolculuklar
su an yolda olan arkadaslar varmıdır balıkesır tarafına dogru yol durumu nedir acaba
Izmit d100 yoğun
boşu boşuna tatilimi yollarda zaman geçirerek harcamamak için bayramdan sonra tatile çıkıyorum nerde çokluk orda mokluk bana göre değil
İzmite kadar eski istanbul yolunu kullanin sonra e5e girin izmitte. Merkezde realdeki yol calismasindan sonra yolda sikinti yoktu bu sabah
Antalya çıkışlar çok fena
Afyondan da iyi haberler gelmedi
Suan peder bey yola cikmis supriz sekilde. Gebze e5 ve tem kilit diyo ilk sapaktan geri donucekmis :)
adapazarı
körfez
bilecik
gebze
yol durumu bildiricek varmıdır ?
Hocam gebze dilovasına kadar e5 den git temden daha akıcı amaa bi yerde yol tekşeride düşüyor orası felaket orayı atlatdıktan sonra otobana bağlanabilirsin ondan sonrası akıcı yanlız bugun yol felaketti bolu otobanı resmen boğaz trafiğiydi bide yeni çaağa gelmeden yolu kapattı nedense polisler 2 saat de orda bekle 4 saatlik ankara yolunu 7 bucuk saatde gitdik
İzmit - adapazari - duzce tarafina gidecekler e5i kullansin.
Birazdan yola cikacagim tem nasil yollarda olan varmi akcakocaya gidecegim izmit adapazari duzce istikameti
bende arife günü sabah 8 de yola cıkıp basın eksprsten otobana baglanıp edirneye geldim trafik yoktu yogun degildi yollar, herkese hayırlı yolculuk
istanbuldan yola ciktim. suan afyondayim, yollar acik.
Vapurdan Yalova'ya 2 saatte zor geldim trafik felaket yolda radar çok var arkadaslar blginize Yalova -Bursa arası
İstanbul'dan Çanakkale üstünden Altınoluk'a geçicem. Sabaha karşı çıkarım. Yoğunluk durumu nasıl olur ? Yakın zamanda bu güzergahı kullanan var mı ?