İstanbul'dan Çanakkale üstünden Altınoluk'a geçicem. Sabaha karşı çıkarım. Yoğunluk durumu nasıl olur ? Yakın zamanda bu güzergahı kullanan var mı ?
Biraz once akcakocadan donus yaptim akcakoca-duzce-sakarya-istanbul yollar gayet acik cok rahat geldik. İstanbul duzce yonu daha yogun nedense
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Sabah 11'de zonguldaktan çıktım öğlen 15.00 sularında istanbuldaydım. Hiç dur kalklı trafik olmadı..
Ters istikamet daha yoğundu denildiği gibi ama dur kalklı bir trafik yoktu o yöndede.
![]()
- Bize Her Yer TRABZON
İzmit tarafı otoban su an cok kalabalık. Eski yol dahada kalabalık gelicekler otobandan devam edin.
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
şimdi istanbuldan döndüm izmit doğu girişinden tünellere kadar otoban kilitlenmiş durumda yer yer akıyor ama 40km anca yapılıyor.ben sabah istanbula giderken bu kadar yoğun değildi.E5 kandıra çıkışından sonra iptal arkalarda yoğundur çünkü gişeler bile kilitlenmiş vaziyette.bilenler eski istanbul yolunu kullansın bence.izmiti geçtikten sonra istanbula doğru aşırı bir yoğunluk yoktu ben gelirken
edirneden cıkıp istanbula yola cıkıcam smdi iyi bi trafk beni bekliyo sanırım
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Altınoluk tarafından gelip çanakkale üzerinden istanbula gelmeyi düşünenler varsa lapsekiyi geçtikten sonra tekirdağ yolunda yol çalışması var, dün az yoğunluk olmasına rağmen 10 kmyi 1 saatte ilerleyebildim.
Az once c.kaleden gelibolu,kesan,malkara, tekirdagdan e-5 uzeri avcılara geldım. Trafık malkara tekirdağ yenice y.çiflik ve m.ereğlisinden sonra gümüsyaka' ya kadar kilit sonra b. Çekmecede braz akıcı oldu 19'00 saatleri arasıydı simdi düşünemıyrm
İyi yolculuklar kazasız belasız ıns.
Sistem Honda & PowerTune
7.30da edirneden cıkıp 9.30 da istanbula geldm otoban basınekspres e5 üstünden cennete geldm yollar yogun fakat trafik yoktu hayırlı yolculuklar
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Yogun trafik olur diye akşam saatlerinde çıkmayıp bu gece saat 03:00 sularına doğru Çanakkale üzerinden istanbul'a donucem umarım yoğunluk olmaz.
Tikkat Laz
Tekirdağ'dan İstanbul a gittim bugün Selimpasaya kadar otobandan bayağı yoğundu sonra E5 e kaçtım yoğunluk arttı bilginiz olsun.(14.00-16.00) Bakırköy'e Büyükçekmece'den sonra çok rahat gittim 16.30 civarı.
DR.ECU
Oto Metin Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)