User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: nasıl başarabilirim bir yardım

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eger mesleginde iyi oldugunu düşünüyosan ilk önce kendi arabanı yapmakla başlamalısın.kurs egitim seminer yetkili servislerde para eder sanayide geçerli degil egitimli oldugun için hiç bişey bilmedigini düşünürler.

2-3 yıl evvel ismi duyulmayan hattavarolmayan garajlar şimdi iyi markalar oldular,sebebi iyi iş yapmaları kaliteli işçilik sonuçta kimse kendine rakip olucak kişiyi yetiştirmek istemez,nadirdir.

bence kendi arabanla başla bi markada uzman ol çok iyi yap hiç kimsenin yapmadıgı şeyleri yap iyi iş yaparsan er yada geç seni keşfeden birisi olucaktır IŞIK garage diye dükanın senin niye olmasın.

sansar34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McS_R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunun yanında olayı okulda öğrenmekte çok farklı yerlere götürebilir seni.

Ohio Technical College | Cleveland Automotive Training

okul örneği

ayrıca bu iş birazda para meselesi nekadar paran varsa okadar işlerin çok olur.
    bizim ulkemızde bu tarzda kurslar varmı yada kayıt olup ogrencı degısım programı ıle yada başaka yollarla gıdılebılıyormu şartlari nelerdir?

lısede bu meslek uzerıne okudum ama bızım ulkemızde bu alan uzerınde saglam alt yapı egıtımını veren bı okul yok şişli eml - okul hocaları ogrencılerden bıktıkları ıcın ders bıle ıslemıyorlardı sadece ozel marka atölyelreınde bır takım gerklı bılgıler verılıyordu lısede ılk ıkı yılım haydarpaşa eml - gectı ve ımkanlar kısıtlı olmasına ragmen egıtım sartları cok iyi hocalar ellerınde ımkan oldugu kadar gosterbılıyor ki bu gereklı bılgı bırıkımını 3de 1ni bile saglamıyor yanlız sadece merakınız varsa yapabılıyorsunuz ben lise 1den berı sanayıde buyumeme ragmen hala dogru duzgun bır bilgi birikimim yok buradakı buyuklerım kadar
    http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
    /BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
    /Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
    /Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olduğunu sanmıyorum çünkü bizde yani Türkiye'de AR-GE denilen işi bir kaç firma hariç kimse yapmıyor daha çok yaptım oldu şeklinde işlerimiz yapılıyor çoğu zaman ayrıca Türkiye'de bu işin piyasası oldukça küçük bu yüzdende çok fazla yatırım yapan bu işe yok. 80 milyonluk bir ülkeyle, 314 milyonluk bir ülkeyi karşılaştırmak tabiki ki olmaz
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

emrah-ışık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kafaya koydum ingilizce yi daha da ilerleteceğim hafta içi ford un ralli atölyesi var maslakta oraya gidip şansımı deneyeceğim biyerden başlayacağım sil baştan yani
    PERFORMANCE GARAGE
    12.1:1 Cr Ek4 Civic V-TEC VTİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)