Ben nedense daha cok gidiyordum gtl ile:)
Printable View
Ben nedense daha cok gidiyordum gtl ile:)
Eger arkadaslarin dedigi gibi bu aldigim yeni bir urun degil var olan hatta kalkmak uzere olan gtl ise ilk depom degil. Cekisi vs cok memnun etti uzun yolda
Shell beni bu zamana kadar hiç üzmedi shell gtl mazot benimde testlerime göre çekişi hissedilir derecede arttırıyor ama ne yazıkki v-power göre daha az km yapıyor
GTL senelerdir var, geçenlerde bitirildi. Yeni bir ürün geldiyse bilemem ama piyasadan kalkan GTL LPG katkıli performansa yönelik bir yakıt, menzil azalıyor. Diğer mazotlara nazaran baya kaliteli :)
Arabayı aldığımdan beri gtl kullanırım. Az yaksın ama öz gitsin diyen kalitecilerdenim bende. :D
Gtl lpg katkili degil. Gas to liquid acilimidA. Ayrica cok uzunca bir sure kullandim fuelsave e kiyasla ne menzil ne de baska bir acidan fark gormedim. Stock corsa d cdti
kalite olarak gtl çok gitsin deniyosa opet ecoforce.
ben e60'a hep gtl alıyorum. motor sesinde opet'e göre çok çok ciddi azalma olur gtl aldığınızda. mecbur kalıp opetten aldığımda hanım bile söylüyor niye arabanın sesi böyle diye. ayrıca egr, manifold da cillop gibi durur. gtl'i sürekli kullanmanızı tavsiye ederim.
GTL'in yerine Nitro gelecek deniyor.
http://bq4.jupiter.aleo.no/wp-conten...diesel8634.jpg
Shell'in katalogunda okudum diye hatırlıyorum, yanlis algılamisim galiba :)
GTL kesin olarak kalkti son partiler bitiriliyor. Shell istasyon sahibi bi abiyle konustum 2014 gibi yeni gelistirilen bi dizel gircek dedi.
Biz 3.6 Range Rover'a 178 bin km boyunca hep GTL koyduk simdi hicbi yerde bulamiyoruz, baska birsey de koymak istemiyoruz sifir alindigindan beri hep GTL koyduk. :(
gtl den başka öneriniz nedir bugün petrol ofisinden aldım daha da tövbe...bp daha kaliteli sarsıntısız gaz yememe vs yoktu bunda sadece şoförün hisedeceği gaz yememe tarzı şeyler oluyor po de
Konu dışı olacak ama en çok km giden mazot hangisi? :D Araba Partner olunca performansla pek işim yok ne kadar çok giderse o kadar iyi... :D Bursa'da Aytemiz var 4.05'den alıyorum mazotu,170 lira mazotla 700 km gittim lamba yandı şehir içi dur kalk trafiğe girmeden sürekli esnaf spec gidince.
opet in dizeli nasıldır abiler ?
Ankara için; istanbul yolu total ve beşevler totali ( bu ikisi total in kendi istasyonlari )
istanbul yolu şehre doğru olan po yu
öneririm
Bunlarin mazot ları güzel ve kalibrasyonları tam , başka istasyonlara göre , aynı miktarda aldığınız yakıt ibre de çok daha fazla gösteriyor
72bin km dir arabaya opetin mazotunu koymakla hata mi ettim acaba :) shellin bahsedilen yeni mazotunun gelmesiyle birlikte opet karttaki bakiyemle son mazotumu alip shelle gecerim ben de :D
Ben 2-3 senedir kullaniorum nasil GTL yeni urun oluyor yanlisiniz olmasin.
gtl zaten dogalgazdan üretiliyor ve setan oranı daha fazla oldugu için diger mazotlardan farklı...