gtl nin yeni bir versiyonu geliyor sanırım depom bitmek üzere bende şu gtl yı deniym bakalım nasıl bir fark olucak
Printable View
gtl nin yeni bir versiyonu geliyor sanırım depom bitmek üzere bende şu gtl yı deniym bakalım nasıl bir fark olucak
hep opetten alıyordum totalin düz euro dizelinden alıyorum son 3-4 50liralık alışımda. 50 lirada en az 35 40 km fazla gidiyor totalin mazotu. depoda 200 km yapar. dizelde önemli olan ne kadar çok gittiğidir bence zaten ne koyarsan koy dizel
Pompaci yeni gtl yeni gtl deyince gtl in yenisi geldi herhalde yeni bu diye yedik. Nette de okusugum sanirim shell in yeni gelistirdigi yakit.
Bana hep bu olay düzmece geliyo..
birçok yerden mazot alırım(dikkat etmem) aman burdan olmasın şurdan olmasın vs diye.Hepsiylede aynı menzili gidiyorum..Çekiş vs de hep aynı..
Nasıl farkediyo insanlar şu durumu anlamış değilim,yok sesli çalışmış,yok çekmemiş vs vs..
Ben opetin mazotu reno dti e koyunca bariz sesli calisti sonra shell aldim ses inceldi ogun bugundur shell kullaniyorum.passatta opeti hic denemedim.yalniz po yu denicem is yerine %4 indirim vermisler bakalim po nasilmis
bende de (1.6 tdı) opet ten alınca daha sessiz po dan alınca daha sesli çalışıyo gibi ?
ben bu kalite konusunu markadan daha çok istasyonun etkilediğini düşünüyorum
GTL uzun gitmez evet 50km ye kadar menzili düşürüyor yalnız bişey fark ettim bizimkiler GTL kalkmasından ötürü VP Diesel almışlar Geliboluya gelirken, araba alt devirlerde gayet güzel toparlıyor kendini hala :D