Şüpheniz varsa benzinciden ölçü kabı isteyin, doldurdun, fark varsa görün. En fazla 5 lt benzin paranıza mal olur......
Şüpheniz varsa benzinciden ölçü kabı isteyin, doldurdun, fark varsa görün. En fazla 5 lt benzin paranıza mal olur......
Okumadan imzalamam.....
Her zaman maslak opetten almisimdir arada sirada cilekli shellden de alirim ama bugune kadar hic bir sorun yasamadim.
Bende nadirende olsa oradan aldiktan sonra aracin performans anlaminda dustugunu hep hissetmistim.Demekki psikolojik degilmis ayrica bu kadar bariz fark etmeside ilginc tabi.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
opetten bende ve bi abimizde sıkıntı yaşadık, yeni kartal adliyesinin karşısındaki yerde, araç çalışırken benzin kokusu geliyor ve ilk çalışmada garip bi ses oluyor 2 3 saniye falan, vosvosu olan abimizde aracının düşüşte olduğunu farketti, kısacası opetten benzin almayı kesiyorum artık ben, ama lpg si gerçekten iyi.
edirneden bayramın 1 günü benzin aldım opet den uzun zamandır almıyordum 100 TL aldım cıkdım yola arabaya bir haller oldu avans vurdugunu hissetdim. taki benzini bitirene kadar, farklı benzin aldım bp eski haline dündü.
DRİLL
Dr.Ecu
TR şartlarında açıkara en iyisi bp 97 oktan
bende hep ordan alıyordum eskiden iyiydi ama son zamanlarda aldığım yakıtta bir sıkıntı var daha az km yapdığımı fark ettim ordan vazgeçdim almakdan.. birde motor sanki daha gürültürülü çalışıyor (dizel) ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Her zaman yakıt aldığım BP istasyonunda yakıt dipte iken fullediğim zaman geçen yaz ağzına kadar dolu 48 litre mazot aldı araba.
Yıl içerisinde 1 kez maslak opette fulledim depoyu.
Aracımın deposu toplam 50 litre, 52 litrede pompa attı !! Adam bide sordu yedek depoyuda doldurayım mı diye..
O gün bugündür tuvaleti dışında uğramıyorum
- Bize Her Yer TRABZON
bp nin mazotu iyi midir? şuana kadar shell gtl dışında ilk defa başka mazor aldım. bodrumda shellde gtl yokmuş, po dan aldım araba gürültülü çalıştı normale göre baya.
Surekli maslak shellden gtl aliyorum. Ilk zamanlar Opetin ecoforce mazotunu aldigimda ciddi fazla gittigini fark ediyordum. Tabi fiyat farkida etken olabilir.
bugün benzin aldım opetten, alırken de sorun yaşadığımızı dile getirdim, benzini de mecburi ordan aldım, araç sıkıştırmadan gidince sıkıntı yoktu, bi ara bi kesiciye soktu arkadaş vites boşta iken, araç rolantiye düştüğünde bi garipleşti ses değişti stop eder gibi oldu, gaza bastı falan hareket etti 20 30 metre ilerde durdu rolantide ve araç stop etti. çalışırken gayet normal rahat şekilde çalıştı. bunun benzinle alakası olabilirmi ?? ama bunu hep yapmıyordu arada sırada kesiciye girdikten sonra yapıyordu araç, bazen hiç yapmıyordu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)