User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
80 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Maslak opet

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opet iyidir.hep ordan alırım
    eski konulara bakılırsa bende çok överdim maslak opeti ama son zamanlarda bir şey var.. pompalarda yada yakıtta bir sıkıntı var..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmetcik vakfı opette çalışıyorum arkadaslar bu durumu albayımıza yarın bildiricem. yarın tech e girmesini söylerim. sanırım citti bir sorun var çok geçmiş olsun herkeze.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opet bana çok güven veren bir firmaydı bir zamanlar, şu anda yanından bile geçmiyorum. Hangi istasyondan 97 oktan benzin alsam, araba rolantide sarsıntılı çalışmaya, devir göstergesi yukarı aşağı oynamaya başlıyor. Aracın performansıda bir miktar düşüyor.

silent furious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Maslak opet ten alıyordum benzini bir gün Maslak sheel den aldım ve daha performanslı olduğunu farkettim o günden beri sheel den alıyorum orayı kullanan var mı ?

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dyno da opet daha iyi sonuclar cikariyo, bu dedigim tabii gecen kis icin gecerli suan ne durumda bilemiyorum ama bende hep opet ten aliyorum ve hic bi sorun yasamadim...

depence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    W power 97 kullanın kişisel fikrim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burdaki yazılanları okuyunca bana da bir acaba düştü acıkcası, bir dönem için mehmetcik vakfi opetlere gelen yakıtta mı sorun oldu diye düşündüm şimdi,

benim evim kurtköyde burda da mehmetcik vakfinin yeri var hep burdan alırım yakıtımı, en son aldığımdan beri hep marşı geç alıyor ve rolantisi oynuyor olması gerekenden de 50 60 d/d yüksek gibi, bu gece benzin bitti tekrar aldım 97, aracım hemen marş aldı rolantisine dikkat edemedim ama en son 1 hafta önce aldığım yakıt cidden kıllandırmıştı beni.

buralarda shell in yakıtları da çok iyi degildi ama tekrar bir deneme yapmam gerekecek sanırım..

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben eskiden çok memnundum fakat son zmanlarda memnun değilim dolapdere de ramadanın az aşşağısındaki Opeti tavsiye ediyorum dolapdereye inerken sağda herhalde aldığım en iyi yakıt hiç o kadar uzun range gittiğim olmamıştı kesinlikle tavsiye ederim

Gimifayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abiler resim eklemeyi bilmedigim icin ekleyemiyorum.
    Bugunku sabah gazetesinin 9. sayfasindaki LPG hilesi ile ilgili haberi okuyun lutfen.
    Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet bu gün gazetelerde haber var, ama o LPG ile alakalı, LPG nin her ısıdaki hacmi farklıdır, ideal 15 derecedir, o nedenle pompadan çıkarken de 15 dereceye soğutulması gerekir, bazı istasyonlar bunu çalıştırmıyor o nedenle özellikle sıcak havalarda genleşmiş yani hacmi artmış LPG basıyorlar depoya, haliyle de 40 litrelik depoya 44 litre falan basılıyor gibi görünüyor pompada...

benzin içinse bu pompa basınç olayı kafamı karıştırıyor, normalde diğer yakıtlarda bu oranda bir genleşme olmuyor ama mesela pompa çıkış basıncıyla oynandığında verilen litre değişiyor mu? ya da tekrar kalibre edilmesi gerekiyor mu bilmek lazım...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pompa içinde brodimetre kalibrasyonu önemli. Ekranda görülen TL değeri brodimetreden gelen sinyal ile birim fiyatın çarpımı. Sonuçta bu sonuç hep doğrudur ama brodimetre ayarı farklı olabilir. Çünkü zaman içinde brodimetrelerde aşınır, boşluklar artar, 1 turda verdiği yakıt miktarı azalır ve ona göre ayarlanması gerekir.
    Okumadan imzalamam.....

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sanırım en garanti yöntem yanımızda artık bidonla gezicez önce doldur kardeşim diyiceksin pompacıya bidona eğer aldığın litre bidondada varsa bidondanda depoya boşaltıcaksın yok aldığın litre 10 litre bidonda var 8 litre o zaman hakkını arıycaksın..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben uzun zamandır opetten mazot almıyorum. Shellden 50tl lik yakıt aldığımda hep 20-30km daha fazla gidiyorum opete göre. Birde libadiye shellde aynı sorunu yaşıyorum diğer tüm shellere göre orada 30-40 km daha az gidiyorum. Shelle de şikayet ettim ama bakalım birşey değişirmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya daha eski arabamda hep shell alırdım bazen opet ve opette daha az km giderdi.. yeni aracımda hep shell alırdım sonrasında son 4 -5 depo doldurmamı opetten yaptırdım hemde güzel puan kazandırıyor diye.. ancak uzun yoldan sonra fakrettim ki aracım daha 8000 kmde... motoru kapatırken hafif titreme yapıyor bu benzinle ilgili olabilir mi?

MazdaSpeed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım en garanti yöntem yanımızda artık bidonla gezicez önce doldur kardeşim diyiceksin pompacıya bidona eğer aldığın litre bidondada varsa bidondanda depoya boşaltıcaksın yok aldığın litre 10 litre bidonda var 8 litre o zaman hakkını arıycaksın..
    Bidona benzin istediğin zaman koymuyorlar abi Maslak Opette.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracımın lpg de km. başına kaç kuruş yaktığını hesaplamak için arefe günü akşam fullediğim depo dün akşam tam 100 km. maslak opete denk geldim girdim üzerine fulle dedim, 11,45 lt yakıt aldı litresi 2,61 den 29,88 lira tuttu, bu işte bir enayilik var dedim kendi kendime, ben aracıma sürekli aynı istasyondan yakıt alırım yakıt olsa bile uzak bir yere gideceksem başka yerden almamak için yine üzerine alırım, aracım litresi 2,60 lira olan gaz ile km başına 25 kuruş yakıyor şehir içinde, arefe günü fulledim depoyu sadece şehir içinde 90 km hızı geçmeden ve hiç kilit trafikte kalmadan 100km kullandım ve yaklaşık 30 lira gaz aldı maslak opetten bu yakıt mümkün değil çünkü litre fiyatı aynı olmasına rağmen, şimdi yine 100km yapıp sürekli yakıt aldığım istasyondan yakıt alacağım eğer sonuçta farklılık olursa o zaman uğraşacağım kendileri ile.
    Bu mesajımdan sonra dün akşam en nihayetinde maslak opetten aldığım lpg nin birkaç gün üzerine aynı trafik koşullarında, aynı kullanımda ve yakıtı bile hemen hemen gece aynı saatte alarak tam 110km yol yaparak herzaman yakıt aldığım istasyona girdim, üstelik 10 km daha fazla yol yaparak, tekrar fullediğim zaman depoyu aldığım yakıt 9,28 lt. evet yanlış okumadınız 100 km. de maslak opetten aldığım 11,45 lt lik yakıtın üzerine karşılaştığım fark 2,17 lt. durum budur.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisan ayında almış olduğum dizel multijet motorlu araca, bayiininde tavsiyesiyle istasyon sabit olmamak kaydıyla OPET dışında hiç bir yerden yakıt almadım. İlk bir kaç ay gayet iyi geliyordu, belki aracın yeni oluşundan da olabilir bilemiyorum.

Geçenlerde yakıt bitmek üzere olduğu için mecburen bir TOTAL istasyonuna girdim. Zannediyorum excellium serisi olması lazım bir yakıt var. Meğer bizim araba gürültü yapmadan da gidebiliyormuş !!!

O kadar bariz ses farkı oldu ve gaz tepkisi arttı ki inanın çok şaşırdım.

Geçenlerde petrol işi ile uğraşan forumdan bir üye, herkesin petrolü artık aynı yerden çıkıyor, markanın önemi yok , istasyon seçerken dikkat edin demişti.

Bu da ne derece doğrudur bilinmez.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı silent furious Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Maslak opet ten alıyordum benzini bir gün Maslak sheel den aldım ve daha performanslı olduğunu farkettim o günden beri sheel den alıyorum orayı kullanan var mı ?
    O semtte şuan en iyi maslak shell
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mehmetcik vakfı opette çalışıyorum arkadaslar bu durumu albayımıza yarın bildiricem. yarın tech e girmesini söylerim. sanırım citti bir sorun var çok geçmiş olsun herkeze.
    Ne dedi albay?
    Okumadan imzalamam.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)