Ben arabayi bile yikarken cizilmesin diye dikkat edicem adam gelcek modifayd dicek vurucak tak tuk???vay anasini sayin seyirciler:D elim ayagm titredi
Printable View
Ben arabayi bile yikarken cizilmesin diye dikkat edicem adam gelcek modifayd dicek vurucak tak tuk???vay anasini sayin seyirciler:D elim ayagm titredi
Euro-hammer test beni benden aldı
Cok fena basima gelse ne yapardim bilmiyorum heralde basip giderdim
valla şaka maka dinlemem emek vericen o arabaya millette şaka diye kırıp parçalicak sonra karşılarız diyecek yok öyle dünya
sende tak gözlükleri bende test yapcam :hehe:
Yalnız sonda panjura vurup tamponun sağ tarafının düşmesine ben bir anlam veremedim euro-hammer testinden kaldı bence tampon ve panjur :D
Böyle bişey olsa ben kafayı yerim heralde adam iyi sabırlıymış...
:D valla iyi sabretmiş helal olsun
bunun düzmece olduğunu düşünen tek ben miyim. siteden iki arkadaş cep telefonu ile çekse çok daha inandırıcı olabilirdi.
Diğer başlıktada yazdığım gibi, yanlız değilsin, çok ağır prodüksiyon var, hiç inandırıcı değil. Biri gelip otomobilimi sprey boya ile boyayacak, bende sakin davranacağım, arada bir de bu çıkar değil mi diye soracağım, oldu gözlerim doldu.
Ben o sprey ile o herifi komple boyar, eter, tiner, bali birşeyle bayıltır, sprey tüpü de uygun delikten içine sokarım, sinirim geçene kadarda tekme tokat döverim.
arka sokaklar casting :)
Dikkatimi ceken baska birsey var; panjura vuruyor,tampon komple sallaniyor?
diğer konuya da yazdım bana da biraz yapma gibi geldi program adam çekiçle cama vuruyor araç sahibinde tık yok yapma tamam memnun oldun mu diyor? Gerçekte olsa çoktan senin yapacağın programın ...... diye dalması lazımdı :D birde panjura vurdu sağ taraf düştü ona anlam veremedim :)
edit:bu arada o boya değil köpük sanırım yılbaşında kullanılanlardan
Bana pek inandırcı gelmedi zaten bunu başta gerçek kişilerle yapsalardı ikinci bölümü çekemezlerdi adam sunucuyu öldürmüş olurdu :D çekiç sahnesine kadar dayanırım çekiçle değdiği anda hayatını karartırım diye düşünüyorum hele babama denk gelseler hiç düşünemiyorum adam arabasının camına dokunanlara kızıyoda buna napar düşünmek istemiyorum :D
euro hammer duyunca koptum yaa :D
.ikerler öyle işi.modifaytmış