Vurma arabaya yaa :D
Printable View
Vurma arabaya yaa :D
sıkılan sprey boya değil yılbaşında cama falan kullanılan yıkanınca yada silince çıkan köpük sadece :D
ön tamponu da kırmak için takmışlar çok belli ediyo kendini panjura vurduğunda soldan tutturdukları birparça düştü falan ...
Çok kurmaca bencede
fake ulen faeykkkkkkkkkkkk :DD
bnm arabaya modifayt yapcak öyle ,gel bakalim bnde sana bi modifayt yapayım nasıl durucak üstünde derim kolunu kopartırım tek silecek hesabı.
ama bu şakayı orkun06 ya yapsalar orkun kesin öldürür :D
Araç sahibinin hareketleri falan da biraz oyunculuk kokuyor. Diğer kısımları bilmem de modifayt çok yapmacıktı
Akasya duragi bile daha gercekci
zaten böyle bişey gerçek olamaz gerçek olsa böyle olması lazım :D
kamera şakası.şakacı dayak yedi - YouTube
Dün gece izledim bende :) Numara anlasılıyor artık, hep kurgu oldu.
klibi ilk izlerken daha ilk karede ön tampon ve kaput eğreti duruyor sanki hazır şalıp iş görmelik bir çekimlik takılmış gibi zaten ön panjura vurduğunda tamponun sağ tarafının düşmeside bunun kanıtı bence.. banada çok kurmaca geldi..
Fazla tutmaz bu program.Az biraz gerçekci olsaydı ilgi çekerdi :)
ya gecenin 12 sinde yayına koyup iki salaklık yaparak milletin ilgisini çekmeye çalıştıkları bir program iyi bir şaka programı olsa zaten izlenebilirdi gereksiz bir program devamında stüdyoda yapılan şakalar anlamsız ve saçma :)
zaten suratları ifşa oldu şimdi bu ekip herhangi birine gidip herhangi bir şaka yapsa anlaşılır o program olduğu ordan anlayın işin esprisini...
Diğer konuya eklemiştim bunu. Aynen öyle olur danılıklı dövüş olmasa. Bu tür programlar hep böyle olmak zorunda. Zira karşındaki insanın ne zaman nerde ne yapacağı belli olmaz. Posta kutusuna adam girip atılan zarfı geri dışarı atıyordu. Piskopatın biri silahnı çekip posta kutusuna mermi yağdırıyordu adam ölmüş diyorlardı ne kadar doğru bilemem ama bunlar olmaz diyemez kimse.
BU sebeple bana hiç izlenesi gelmez böyle yapmacık şeyler.
bunun gibi programlara hala inananlar var ne yazık ki güzel ülkemde :)