User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Edirne - İtalya Roma Bisiklet Turu

oguzRs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eren34, çok teşekkür ederim Eren bey. Verdiğiniz tüm bilgileri yazılı olarak not aldık. Otelin altındaki Free Shop ü özellikle not aldık.

Antalyalog, Teşekkürler abi. Biliyorum bu turu. Arkadaş ile irtibattayız. Baya yardımcı oluyor bize sağolsun. Gerçekten muazzam bir tur gerçekleştirmiş.

devil berk22, evet berk bey 3-4 gün önce Bursa İnegöl de aracın çarpıp kaçması sonucu eskişehirli vefat eden arkadaşın cenaze namazı bizim mahalledeki camiiden kaldırıldı. Kazasız belasız inşallah.

Corrado, Abi çok teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgiler şahane. Hepsini not aldık. Bizi daha da heycanlandırdınız. Hatıra kalması için harita satın alıcaz ama istediğimiz gibi düzgün bir harita bulamazsak sizden rica ederim. Düşünceniz ve teklifiniz için çok teşekkür ederim.

Timucintt, sizin turda şahaneymiş. Keşke gerçekleştirebilseydiniz. Belki tekrar planlarsınız. İlerleyen zamanlarda yurtiçinde birlikte planlarda yapabiliriz isterseniz.

Cinali06, Ali bey umarım benzer bir tur gerçekleştirme şansınız olur. Kasım'da bende askerim.

Özay abi sende hoşgeldin. Nasıldı İtalya İnşallah herşey yolundadır. Haftaya geliyorum yanınıza.
    Tc 106..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarın Ankara'ya gidiyorum Vizeli pasaportu almaya. İnşallah Yunanistan bize şaka yapmaz.
    Tc 106..

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi hayırlısı bakalım takıpdeyım

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu arada

' taxicilere bozdurabılırsınız' + gümrük kapılarında change officeler var oralarda olur..

sırpta para birimi dinar 100€ 11365.xx dinar kur 112-113 değişir
    hırvatta kuna 100€ 755kuna kur 735-760 arası değişir
    bosnada km(konvertibil mark) 100€ mark 194KM kur 1.94 ile 1.95 arası değişir ama genel 1.94

+ olarak bosnada yaşıyorum 10senedir herhangi bir sıkıntı hiçbiyerde yaşamassınız.(geneli katarsak tüm güzergahınız boyunca.ne hırvatta ne sırpta ne slovende..)
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzRs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eren34, çok teşekkürler bilgiler için. Dediğin yerlere uğramaya çalışıcam. Kiminle konuşsak Dubrovnik i övüyor. Orda 2 gün kalmayı düşünüyoruz. Günlük 7 - 15 euro arasında harcama yapmayı planlıyoruz. Insallah evdeki hesap çarşıya uyar. Free shop u buluruz umarım.

Mr.K, Shengen vizesini aldığımız zaman bi problem olmuyor. Gümrük kapılarından rahatça geçebiliyoruz. Dediğiniz gibi otoban filan sıkıntılı. O yüzden yan yolları kullanmaya, köylerden gitmeye çalışıcaz. Şehirlerin içlerine girmek bizi oldukça yorucak evet. Hangi şehirlerin merkezine gireriz tam olarak netleştirmedik. Sahil yolundan ayrılmamaya çalışıcaz.

Doch, abi dönüş ucakla olucak. Haklısın güzergahı tersten yapmak daha mantıklı ancak İtalya dan vize almak zor olduğu için Yunanistan a başvurduk. Ordan giriş yapmak durumundayız.
    Hayırlısı olsun bende şöyle bir bilgi vereyim;

Yunanistandan giriş yapmak zorunda değilsiniz. Schengen vizesi ile istediğiniz AB ülkesinden giriş yapabilirsiniz. Benim 2 yıllık İtalya vizesi ile gitmediğim ülke kalmadı sadece italya ya gitmedim Tek sakıncası tekrar başvuruda vize aldığın ülkeye gitmediğin için zorluk çıkarabiliyorlar...

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de takipteyim zira benzer bir gezi yapabilmek için tam boy katlanır bisiklet aldım. Tek farkı uzun sayılabilecek mesafelerde bisikleti katlayıp tren otobüs gibi araçlar kullanacağım. Sadece merkezi noktalarda ve orta mesafelerde bisiklet kullanacağım.

Emre Akçay
    Misafir
    Sanırım İpsala'dan geçeceksiniz. İpsala ilçesinin hemen yanında Enez ilçesindeyim. Bir sorun sıkıntı olursa bu tarafta yardımcı olmaya çalışırım.

seWki26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozzy kankaa allah bacaklarınıza zeval vermesin dikkat edin bişey olursa alo deyin
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    si ların vazgeçilmezi kırmızı. kırmızı dikkat çeker , güzeldir , can yakar, acıtır

MTM & ProStock Garage

dodo kalbimizdesin kardeşim....

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özay abi sende hoşgeldin. Nasıldı İtalya İnşallah herşey yolundadır. Haftaya geliyorum yanınıza.

beklıyorum yenı arabayı kutlayalım inşallah .
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karadag icin bilgi vereyim.

Bisiklet rotasi hic kafamda planlayamadim ve simdi de planlayamiyorum ama oncelikle sunu soyleyeyim bu ulkede bir kruvasan a iki euro vermeyi basaran varsa gercekten kutlarim .
    Oyle onceki mesajlarda bahsedildigi gibi bir pahalilik yok. Kesinlikle zaten hirvatistan'dan daha ucuz. Hostel'e kotor da degil budva'da bakin. Secenek daha fazla, dolayisi ile fiyatlar daha dusuk olacaktir. Karadag'da bol bol sarap icin (ozellikle plantaze ucuz ve cok iyidir, baska markalara gerek yok).Kotor araba ile budva'dan 20 dk, bisiklet ile siz hesaplayin artik Kesinlikle iki saatte gorulup bitirilebilecek bir yer kotor. Podgorica'ya fln hic cikmaniza gerek yok,bizim buralarda hicbirsey yok .

Arnavutluk'ta aman aman cok dikkatli olun. Insanlari iyidir ama trafigi cehennemdir. Hele siz bir de bisiklet ile geliyorsunuz o hengamenin icine, allah korusun. Onun disinda arnavutlar turkleri baya sever. Bosna'da mostar'a kadar cikacaksaniz cikin, ama orada da vay anasini bir cekicilik beklemeyin. Split cok iyidir, bir nevi izmir gibidir.

Onun disinda rotaniz uzerinde zagreb iyidir. Ljubljana iyidir. Trieste Monfalcone(trieste ilcesi) arasi yol ve manzara (deniz) iyidir. Italya'yi zaten benim anlatmama gerek yok internette gayet yeterli bilgi var.
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba arkadaşlar,

Güzel haberler var. Vizeleri aldık tam 60 günlük Herşey yolunda.
    Tc 106..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)