Ankarada;
Bilkent Shell ve İskitler Shell, Shellin kendi istasyonlarıdır. Hile hurda olmaz. Pompaların kalibrasyonları tamdır ve yakıt tertemizdir.
Ayrıca,
Tandoğan Total ve İstanbul yolu Total da Totalın kendi istasyonlarıdır.
Bu 4 istasyondan başka hiç bir yerden yakıt almıyorum. Yakıtı güzel olan bir çok istasyonda pompa kalibrasyonları bozuk oluyor.
Madem anladin ustu kapalinin ne anlami varki?
Mesaj atmaya ne gerek var ortada buyuk sorun mu var yada ozel konusulcak bisemi var
Normal uyarmadami yapamicaz
Burda her gun konu acma yerine biraz internetten arastirsan istedigin sorularin cevabini bulursun
Kmse sana konu acma demiyo uyariyoruz anladin![]()
Hayır abicim direk sıradaki soru diyipte dalga geçercesine post atıyorsun bunun yerine direk yaz kardeş fazla konu açıyosun gerek yok diyebilirsin bunu konu içine değilde bana özelden pm atabilirsiniz... Şunuda söyleyim ben buraya konu açmadan önce internette araştırıyorum eğer kesin bi sonuca varamazsam veya aklımda soru işareti kalırsa buraya konu açıyorum yoksa direk pat diye buraya konu açmıyorum ama yinede uyarın için sağol abi teşekkürler![]()
![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Lpg olarak tavsiye edebileceğim 1011 kavşağındaki Baydarlar Shell ve İstanbul yolundaki Lukoil.ikisindede şehir içi sakin kullanımda aynı menzili yakalıyorum.
Benzin-benzinlik ve lastik yorumlari cok goreceli oldugundan dolayi hicbir zaman kesin bir karar verilemiyoKonuya yazan herkes farkli bi benzinlik soylemis
![]()
Heryerden alıyorum hepsi aynı en ucuz en iyisi
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Katkılı Lpg kullanmayın derim sıvı madde enjektörleri tıkayabiliyor soğuk geçişdede stop sorunu ile sorun baş gösteriyor lpg ayarı ve montajı güzel oldukdan sonra yakıt farketmiyor bence , 2000 km lpg kullanımda bp,sheel,po ve 1 kerede aygazdan aldım hiç bir fark hissetmedim çekişide benzinden iyiydi![]()
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)