Birde efsunlu sanziman mi ne vardi, sanirim o da senin konundu ama net olarak hatirlayamadim.
Ozellikle ilk 3 konunun abarti sacmaligini hatirladim. Bilgisizliginle yaptigin iddialar ve abuk sabuk lafi cekistirerek verdigin sacma sapan cevaplar insanlari bunaltti. Sadece laftasin. Hayir bari kullandigin cumleler mantikli olsa gam yemeyecegim yine derim ki icraat yok ama adam bilgili ve birsey icin caba sarf ediyor.
Simdi burada sana agir hakaret etmeyisimin tek nedenide buradaki arkadaslara olan saygimdir. Bu koca forumda seni senden baska savunan yoksa bir yanlisin var demektir bunu bir kere kafana sok. Buradaki herkes gerizekali da bir sen mi akillisin ? Su forumda abuk sabuk konu acmasan sadece takip etsen inadi bir yere biraksan faydalanabilirsin buradan(ciddiyim bak).
Bende seni sikayet ediyorum. Forum kurallarinda yer alan "Forum düzenini tehlikeye atabilecek mesaj." Bu sekilde ceza almani istiyorum, cunki insanlari germekten zorla hakaret ettirmeye sevk edecek kadar sacmalik yaziyorsunuz buraya ve bu sacmaliklar guya teknik ve bilgi iceren konularda. SOHBET konusu degil. Gidip baska yerde sacmalarsaniz cok cok memnun olacagim. Git baska yerde yap bu sacma sapan konusmalari, git bu sacmaliklari o ovdugun NEZIH agabeye yap, git is yerinde yap, gercekte tanidigin adamlara sacmala, sokakta birini bul ona sacmala, benzincide dur pompaciya istanbul parki 2 dakikada donecek adamim ben de ne dersen de. Defol git. Abuk adam ya beni kimin nasil yetistirdigini de sen mi cozeceksin ? Kistas sen misin ? Simarik misim?
Sen burada 50 yasindaki kimliginle 10 yasindaki cocuk ayaklarinda konusursan rencide de olursun hakaret de yersin anladin mi ? Insanlari kiskirtiyorsun sonrada bana bunu dediler uhuu sikayet edeyim. Konu acayim bana yazilanlari yapistirayim.. Kim simarik? 10 yasinda cocugun ispiyonculuk yapisini bile taklit ediyorsun, 50 yasindaymis. Benim babam senin kadar geri zekali yazilar yazsa soylese babamla konusmam yada aklini basina almasini saglarim. Huloogg diye de bagirmani beklerim senden bu kafayla. Cek git su forumdan.