User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: Sohbet Ederken Dikkat Etmemiz Gerekenler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece hakaret edenlere söylüyorum.
    Bilginizin, tecrübenizin, terbiyenizin, aklınızın, ve en önemlisi insanlığınızın seviyesini gösteriyorsunuz bir büyüğünüz olarak dikkat edin derim.
    Sen buyuk falan degilsin kendini kandirma. Seviyemi mi gosteriyorum ? Sen seviyeni yazdigin her seyde belli ediyorsun. Seviye sadece benim sana yazdiklarimla mi olculuyor? Senin bana verdigin cevaplarla alakali olabilir mi diye dusundun mu hic? Git bir mesaj gecmisimi incele; daha once kimseye bu tarz seyler yazmis miyim? Kimseyle tartismis miyim bir bak! Demekki olay cok da benimle alakali degil, daha cok seninle alakali. Kendi yaptiklarini(birsey yapmadin da) yazdiklarini incele diyecegim ama, onu da anlayamazsin.

Sen benim seviyemi tartisacak adam degilsin, zaten bak yine ayni sey gelip orada yazdiklarima cevap vermeyip, iste hakaret edenlere soyluyorum soyle diyorum boyle diyorum. Laf ebeligi yapma bana beyinsiz.

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ admin ve modlar lutfen sitede alt yas limitinden sonra ust yas limitide getirilsin bu nedir biktik ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece hakaret edenlere söylüyorum.
    Bilginizin, tecrübenizin, terbiyenizin, aklınızın, ve en önemlisi insanlığınızın seviyesini gösteriyorsunuz bir büyüğünüz olarak dikkat edin derim.
    Uzun süre işkence görmüş biri olarak bu yazdıklarınız beni kolay kolay etkilemez. Sadece kendinizi küçük düşürüyorsunuz.
    Ha birde mesajini editlemissin. Gerizekali kim kime iskence cekiyor? Beynimizi mi.ttin kac aydir. Kendisini kucuk dusuren biri varsa o da 50 yasinda bir salaktir, ben degilim. Yetti arkadas, kimler banlandi su forumdan bu adama bir sey yapilmadi ADMIN NEREDE amk

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakkaten baydi artik ya ulan ilsede bu kadar eziyet cekmedik amk biz be. Valla sorunlarin var senin ciddi anlamdi, hicbiseye cevap vermiyorsun bekliyorsun ki bi kac kisi senin yazdiklarin hak versinde onlarin ustunden yuruyeyim dimi ?! Olmiycak oole bisey amk anca kendini rezil etmeye devam edeceksin boole! Bende inadina guncel tutucam konuyu amk gormeyen kalmasin diye

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @ admin ve modlar lutfen sitede alt yas limitinden sonra ust yas limitide getirilsin bu nedir biktik ya
    yaşım size göre büyük olabilir ama ruhum genç lütfen beni bu işin dışında bırakın.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende sizle aynı fikirdeyim yönetim bu konuda adaleti sağlıyacak bir şey yapmalı.
    Evde, İşyerinde veya bir Mekanda misafirin üstüne saldırılır hakaret edilir ve o mekanın sahibi yöneticisi bir şey yapmıyorsa bu hataya o da ortak olur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)