Avrupalıyık olm biz. Fransız geischa.
Arada kaçırdım fideo mu dedin la. Konulu olsun bari.
Printable View
Avrupalıyık olm biz. Fransız geischa.
Arada kaçırdım fideo mu dedin la. Konulu olsun bari.
Kavga çıkarsa seni tanımam söyliim:D
semii noldu laa çakma tayyar geçmeye benzemez bu ,ben sana dedim daha gerçek yakuzalar piyasaya çıkmadı az beklee :D
:)) alemsinn gürsel abi..
Aksamki deneme oldukca güzeldi bence. Semihle 6 7 sefer denedim ben belki daha fazla , ergünde denedi sonuclar stabil :) 4 bittiğinde 225 lerde oluyomus rocco , 6 sonuna kadarda basmak için tekrar döndük otobana 3 4 kezde öyle bastık ben değişen bişey görmedim.
5 sonunda Typern kafa önde.
Bu biraz insafsiz olmus.bn hic bi typari kafasinin gozunun onde oldugunu gormedim.goren duyan idda eden varsa bu aksam tekrar ayni yerde bekliyorum :)
Dun aksami anma adina :) ayrica ramazanin arabaya yikik dinler ramazanla bi denesin.adam nasil geciliyor razaman gostersn size :)
video vaaa diyollaaaa semii :D
Sert yumusak video vs bu aksam kartlar acik oyniyalim :D herkes cikip gelsin actionin dibine vuralim :)
Oooo videolar elden ele dolasiyor heaaa :) hadi bakalim cok iyimis zehir hafiye kayniyo amk ortalik :)
Gorelim benim 5 in sonunda oldugum videolari :) nerdeler ?
Bu aksam ramazanin typer da gelicek kismetse.gelinde yikik olan typeri gorun :)
Bende bikac mudahalede bulundum skintim cozuldu die tahmin ediyorum.deniyelim gorelim bu aksam tekrar ?
Semiko bu kadar hırs yapıosan gelmiim olm. Eğlenceye çıkıoz yüzünüzü göriim dedim lan. Oturup yemek yiyelim boşver denemeyi.
lan cok uğraştım ama kavga cıkmadı beee, ha gayret biraz daha atar hadi goçlarım :D
senin hakkından despee gelir ama yok ortalıklarda :D
Yahu abartmayin brolar.hirs yapan sinir yapan kimse yok :)
Bn sadece kendi arabami merak ediyorum suan.ergunede hbr vericem dunku kadro cikalim yine
Bu aksamin bombasi kelalper dozer gibi ezip gecicek hazir olun :D
semi mülayim adamdır sinir sitres yapmaz demi laa semii ,alcan mı laa akşama beni tır garajında tost söylerim sana :D
Otobanda ne konustuk,burda neler olmus bole :))) ahuha hizli muabbetler bunlarr
bizde bi gidelim görelim dimi ex kankalarımızı :))