çok güzel akşamdı. herkesin ayağına sağlık.Semihin rocconun hakkını yemeyin. adamın arabası harbi harbi zalim olmuş. güle güle ağız tadıyla kazasız belasız kullan kardeşim.
Printable View
çok güzel akşamdı. herkesin ayağına sağlık.Semihin rocconun hakkını yemeyin. adamın arabası harbi harbi zalim olmuş. güle güle ağız tadıyla kazasız belasız kullan kardeşim.
Semii Bayramda yine ordayim inş :D
akşam denemeler keyifliydi alper abinin kısa kolla gezmesi beni bitirdi zaten :)
Akşam maksibust benim arabayi geçmiş yalan haber kabul etmiyorum ahahah
Videolari koyucan mi tayyarla.
Serkan abi aradi 6 sonunda kafa kafaya gidiyomussunuz typerla dedi sasirdim :)
koyun ne varsa izleyek :D
allahın bildiğini kuldan saklamayın hacı :D
Valla ben ikisininde dibindeydim semii net 1 boy ondeydi. Aramiza bi araba giremeyecek kadar yakindim.
aynı tayyarla daha önce ne kadar oluyodu semii ?
Kafa burun gidiolarmis.
Bu arada o kirmizi eg kimdi yaw. K20 miydi b16 mi.
Kadir gorunce yazar detayi
Soyliim kisalsa da o fark kapanmaz. Cok geride kalio. Semii type r la denerken arkalarindaydim o da hemen yanimdaydi. Onu da kontrol ettim semiilerle nasil olur die. Tunelde olmasina ragmen tutunamadi on gruba ki o da sonuna kadar basti. Bi kac seyi kontrol etsinler daha iyi yurumesi gerek bence o motorla. sesi cok cilgin onun icin sordum k mi b mi diye. O bi anda cikti ortaya otobanda.
alper abi videonun birinde alev aleve gidiyosun :)
ama ilk bastıgımızda 3ü kaçırdıgında fena fark olmuş :D :D
serdar araç sahipleri isterse şayet koyarım ben :)
koy olum yaa, bırakın bu araç sahiplerini bilmemneyı artık, geçilmeyi hazmedemeyen cıkmasın amk otobanına
ben aracımın eksıklerını gıderıp otobana cıktıgımda eger geçersem emın ol babamın oglu olsa koyarım o vıdeo yu, aynı şekilde geçilirsemde koyulsun video, bune laa vallahı anlamadım ben bu işi , aman o kırılır vıdeo koymayalım aman bu laf eder video koymayalım , bırakın bu işleri geçsende geçilsende koy vıdeoyu ki millet kulaktan dolma laflarla sagda solda atıp tutmasın
Bisi diemem abi istemeye bilir insanlar :)
yok ööle bişey yarışıyosan geçmekte var geçilmekte
size bişey soracam ciddi ciddi cevap verin bana allahaşkına ;
insanlar neden cuval dolusu para harcayıp araba yapıyolar ?? onu bunu geçip egosunu tatmin etmek ve dolayısıyla nam yapmak için değil mi? (örn: semii 'nin rocco fenaa)
bakmayın şimdilerde yarışmanın adı aracımı göreyim oldu ama inanmayın , maksat ona buna saplamak
ben o kadar para dökecem araba yapacam ve rakibi geçecem , sonra adam kırılmasın diye video koymaya korkacam yok böyle bişey :icon_tup:
Mudur o oyle degil iste. Surekli tartisma *** pusur cikio. Su vardi hallettim hadi gene cikalim simdi muhabbetleri donuo. Benim video gibi bi olayim yok keyfine cikiorum. Sen de biliosundur. Hirsina ciksam bagaj katalog dolu tesisat stepne cart curt ustunde cikmam. Kendim kullanmam yigithan a veririm. Dun m3csl var diye basinci actim benzincide. Iyikide acmisim yoksa semii bana konulu yaparmis. Eski haline gore cok hizlanmis. Herkes ayni degil yani.
Abi arac benim bendim gazliyan ama ole aman aman gazlamadim limitlere kadar headerim kirik 1-4 piston headers tarafi catlak cok kacirio surekli 7000-7500 gibi vites attim sanzimanim cok sorunlu ki yusuf abi yazmis yeni aldim aracimi daha eksiklerimi gidermeye calisiorum yavas yavas kirik headers pimas boru filtre dandik egsozla bu kadr oluo ileriye dogru yavas yavas yapicaz ins Allagin izniyle gece biraz skintilar yasadik gorukleden sonra gelemedik sizinle dönustecbasiodunuZ en son gordugumuzde sen 2-3 boy onde gidiordun yanlis gormediysem egerki..
En son denerken ben stock yazilimlayken yan yana ikimizde kafa cikaramadan gidioduk. Dun ben gundelik yazilimla stockun biraz ustu yazilimla gittim. 1 bar avans kisik olarak. Sonra csl falan gelince biraz daha aciim dedim. Orcun kesecek acma dedi. Gerci bizim oradaki bp nin 95 i vardi yarim depo ama denedik kesmedi. Oyle ciktim. O yazilimin bi ustu daha var ama dun aksam kurtarmazdi. Hem yakittan hem de hava sicakligindan. Ama dedigim gibi eskisine gore ciddi hizlanmis. Ben roccoyu gecerim diyene avuc yalatir semii in rocco.
Ben ego tatmini icin dedim yaw. Benim oyle bi egom yok en hizli ben olucam falan diye seninde oyle ama bazi insanlarin egosu kale gibi. Surlardan birini deldigin zaman ariza isigi yakio. Hele video falan koydun mu abooo. Dun semih cok net 1 boy ondeydi type R in. Ama gordugun gibi yanyanaydik demis sahibi. Simdi video koysa isik yakacak demek ki.
Alper abi adamsin :)
Abi kadir bisi demedi gectim yada gecildim die video varsa koysunlar bende video var ama m3 csl onumde yamularak makas attigi icin net bisi yok :) semih roccodan kayit yapicam diodu yaptisa egerki koysun video kadir gordugundese yazar zaten ama stres yapilcak hirs yapilcak bisi yok ortada typerin specleri belli abi f-e-hli typer sonucta otesi yok bunun neden bu kadr aksion he can yasionuz :)) hepimiz yuzyuze bakan insanlariz gerek yok kalp kirmaya uzmeye birbirimizi bnm her zaman sahsi dusuncem bu yandadir
Dunde mesela typerla kafa kafaya gittigim soylenmis yine :) ne dememi bekliyo bu insanlar ?
Dunya insan izledi orda illa video mu koymamizlazim ?
koy video yuda görelim semii bizdede soru işareti kalmamış olur
Hayir anlamadigim okadar insan vardi kmsemi bisi gormemis :)