User Tag List

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
159 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Işıklarda bekleyen serseri tipler...

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cam silen çocuklar yine git diyince gidiyor da, kafayı bulmuş tinerciler biraz sıkıntılı oluyor, bostancı sahil ışıklarda baya çoğaldılar bu ara 1 tane geliyor onun arkasından 10 tane daha çıkıyor, kafayı bulmuşu zaten belli resident evel'daki zombiler gibi yürüyor
    çok fena muhabbet ediyorum onlarla arkadaşlar felan sallamaya çalışıyor ama nedense çekiyormuyum nedir tinerciler'den bitanesiyle bile sürtüşmüşlüğüm yoktur

hatta sigara almışlığım bile var

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı CaNeR44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merter migrosun orayı sarışın güzel çingenelerin himayesi altında dikkatinizi çeken oldumu godomanları iyi soyuyolar
    ben yazacaktım benden önce yazmışsın, geçen gün gördüm onları lan ne güzel çingenedir onlar bakmalara doyamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down

Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anaları mıçar gibi doğurup atıyo sokağa ben geçen tekini altıma alıyodum janta basmış cam silmeye çalışıyo ışıkta bi dipgaz yaptım kafa üstü çakılıyodu bastım gitdim iyoğlu itler istanbuldada çok var ankaradada türedi bu itler
    Buna çok güldüm

Benim başıma çok sık geliyor bide nispeten aracınız lüks ise hiç şansınız yok öndeki aracı es geçip size direk gelebiliyorlar hatta aynı yerden farklı zamanlarda farklı arabalarla geçtiğimde (kendi aracımın dışında daha mütevazi bi araçlaysam) direkt es geçiyorlar...

Benim yöntemim kız olmama rağmen kapıyı açıp direkt avazım çıktığı kadar çığırmam
    Karşılarında edepsiz birini görünce direkt kaçıyorlar

Dediğim gibi arabalarıda ayırıyorlar bacak kadar boylarıyla nerden anlıyorlar onuda bilmiyorum ben onların yaşlarındayken arabaların hepsi arabaydı lüksüde mütevaziside...Arabaları sınıflandırmalarıda bana ayrı enteresan geliyor bu bakımdan...

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bela bunlar bela. siyah jazz varken güneşli kavşağının orada denk geldim. camı açtım yapma diyorum dinlemiyor. indim kapının arasından kolunututtum ittim biraz daha sert konuşurak. baktım tekrar geliyo cama doğru transa geçmiş eleman. kapının arasından çıkıp üstüne yürüdüm anasına söverek korktu yandaki arabanın önüne gitti ama kaçmıyor pezevenk sktr git diyorum arkasına bakıyor anladım elemanlar gelecek. girdim oturdum yeşili bekledim sonra baktım yolun karşında 6 kişi olmuşlar onlara anlatıyor.

bir keresinde de sultangazinin orada denk geldim yine kolunu tuttum camdan beni bırak ben mafyayım diyor ya

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ToNy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Club Era nın arkasındaki çingene mahallesinin tayfası onlar,
    Alırlar aklınızı demedi demeyin,
    Ama her yerde aynı olmaz...
    Korkup geri çekilerek baş edilmez bunlarla,
    ben genelde umursamıyorum onları, bozuk paralar durur gene vermem, en fazla harmansa 1 sigara veririm o kadar...
    ya benimkisi iyi niyetimden tamamen, orada çarpma olayı oldu, ses cıkarmadık fazla, onlar toplanıverdi birden..
    Onlar aklımı almaya niyetlenene kadar ben dötlerindeki donu alırım farkına bile varmazlar yavuzcum tabi art niyetli yaklaşmamak lazım yinede. Sigara istese feda olsun, atıyorum, su satar, birşey satar alınır eyvallah fakat bunlar tertemiz güzelim arabanın camının içine sıçıyorlar resmen bu da sinir sistemi bırakmıyor insanda
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

akko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bi arkadaş bunlara çözüm kendini sivil polis gibi tanıtıyor hepsi de yedi bugüne kadar çıkar lan kimliğini diyo bu araba ne arabası sen biliyon mu vs mecidiyeköy civarlarında özellikle akşamında tekrar görünce saygılar komserim diyip çekiliyolar köşeye
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

https://www.instagram.com/akkosgarage/

KAAN INTERNATIONAL LOGISTICS

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunları gördüğün anda yanlarina gitmeden duruyorsun.

Işıklar yandimi ya da yanina doğru geldiğinde gaza basıp devam ediyorsun

Ben bir keresinde on arka camlarin hepsini temizle dedim.temizledi bir guzel zannetti verecek 5 lira

Isiklar yesile dondu baba kacar hop aynen uzuyorum.

Ben o çocukları seviyorum bedava sildiriyorum sıkıntı yok...
    hahhahha ulan bedavaya detailing yaptırıyosun utanmasan jantları da çingeneye sildirecen

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı B.Battal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahhahha ulan bedavaya detailing yaptırıyosun utanmasan jantları da çingeneye sildirecen
    Zaman yok 90 sn lik isiklar vardi eskiden nerde o eski ışıklar

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok sinir oluyorum bunlara artık gördüğümde kırmızı ışıksa sağda yavaşlıyorum durur gibi ışıklara gelmeden sonra basıp gidiyorum ama sivil polis olayı iyimiş en temizi kuru sıkı al toplansalar bile bi göster hepsi kaçar bunlar yine iyi bide aileme bakacam para yok deyip dibine kadar sokulanlar var 2lira filan verince de bana vereceksen kağıt para ver yoksa hiç verme diyor oçlar onlar için en iyisi sivil polis taklidi yada kuru sıkı işte her gördüğümde sinirlerim geriliyor
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen mecidiyeköy ışıklarda 17-18 yaşında herif arabanın içine kadar girdi camdan 3lira verdim beğenmedi kağıt para istiyor yavşak birde
    he yaw geçen benimde başıma geldi yanımda kız arkadaşım varken 2 tane tinerci, iki camda aralık kızın tarafına biri girdi korktu , yok bacım yok bilmem ne , indim anasını ile ilişkiye giriyordum az kalsın kaçtılar
    Livestrong

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne zaman avrupa yakasına geçsem bu tiplerle karşılaşıorm bana mı denk gelio anlamıorm ve yalan yok korkuyorm anadoludada varda sürekli gititğim yerler hep aynı yerde aynı tipler oldğu için alıştım bide anadoludakiler ayık oluo karşıdakiler hep balici tipinde

hatta bi dayı var adı sinan yani öyle demşti maltepede takılıo bi ara baya gitmedm beni grdü ooo dio bayadr yoksun ogün çıkardm 2 lira verdim

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya benimkisi iyi niyetimden tamamen, orada çarpma olayı oldu, ses cıkarmadık fazla, onlar toplanıverdi birden..
    Onlar aklımı almaya niyetlenene kadar ben dötlerindeki donu alırım farkına bile varmazlar yavuzcum tabi art niyetli yaklaşmamak lazım yinede. Sigara istese feda olsun, atıyorum, su satar, birşey satar alınır eyvallah fakat bunlar tertemiz güzelim arabanın camının içine sıçıyorlar resmen bu da sinir sistemi bırakmıyor insanda
    Bigün aksarayda buluşalım, götüreyim seni o semte istersen...
    Fikirlerinin çok değişeceğine emin olabilirsin kankacım...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim kuzenin okul kuştepede(bilgi hazırlık) hay camını çercevesini söktüğümün semti.Kapıları kitliyorum ve non stop gidiyorum.durursan mikerler.Geçen bilginin alt kapısının oraya park ettim..Bi velet geldi abi para ver diye mecbur 3-4 lira verdim.Karşıda binanın önünde bi yarma vardı çok pis bakıyordu valla genelde atarlı biriyimdir arabamda sopadır baltadır sallamadır eksik olmaz ama o semtte sökmez o sebeple çocuğa parayı verip sakince arabama binip çaktırmadan sessiz sakin uzadım semtten.Mecidiyeköye çıkıncaya kadar cam açamadım

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim arabaya pek salça olmuyorlar Hatta bazısı oturduğu yerden bile kalkmıyor
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

Copperfield
    Misafir
    bi gün bi tanesi elimde kalıyordu küfür etti para vermeyince kendime hakim olamadım camdan yumruğu çakınca kaldırıma kıçının üstüne düştü şerefsiz böyleleri müstehak döveceksin hepsini ama arkadan 30 kişi gelir bunlar maşallah sülalecek ışıklarda bekliyolar

mhmtsrtp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    veliefendinin yanından zburnu yeşiltepeye çıkan ışıklarda 1 haftadır nerdeyse her sabah bi tinerci yakalıyo ilk gün 1 lira verdim sonra para istemedi kanka sigara ver dio kullanmıyorum diorum ee başla ozaman dedi bir seferinde muhabeti iyice ilerlettik her sabahda yakalanıyorum arkadaş o ışıklara

mhmtsrtp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yazacaktım benden önce yazmışsın, geçen gün gördüm onları lan ne güzel çingenedir onlar bakmalara doyamadım
    birçok kişinin dikkatini çekmişler millet bunlardan sonra cam sildirmek için durucak anlaşılan

M.Sözge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cam acıkken içeri dalıyorlar içerideki eşyalarınıza dikkat edin bir arkadaşım cep telefonunu kaptırdı orta konsoldan almışlar
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cooper sayısını yakalayacak tek fiat modeli albeadır.

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay arkadaş İstanbul'un dilencisi bile farklı

Ankara'da dilenci görünce bizim tepki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)