Hic cevap vermemek lazim birakin silsin sicsin icine camin iner silersiniz bir benzincide.
Merter'deki çingenelere takılan bi ben değilmişim
Valla araba pisse umrumda olmaz ama yeni felan yıkamışsam öğyt laan hoşşt ulaaan diye bağırırım kapıyı açar inerim arabada haydar mevcut ama biz çok çabuk 5 kişi oluruz kardeş diyen tayfalardan dolayı hemen kapıyı açıp bağırıp içeri giriyorumVatanda bi tane kız çocuğuna silme lan dedim sus lan silicem diye cevap verdi bütün ışıklar boyunca gülme krizine girmiştik kız arkadaşımla beraber
![]()
![]()
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
can sıkıcı durumlar, mümkün olduğunca muhatap olmamaya çalışmak lazım, kapa camı pencereyi bakma, genelde sol şerit tarafında oluyorlar sağa kaçmak mantıklı gibi ama koloni kurduklarından faydasız olabilir.
millete orda burda gaz sıkıp orantısız güç uygulmayı biliyorlar, sokaktaki serseriye geldi mi göz altına al al sal konunu devletini öpeyim, adamın 15-16 ayrı suçtan cezası var alayı 1 2 yıl arası.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
pendik sahilde çok var bu piçlerden... Geçen araba pırıl pırıl ışıklarda duruyorum geldi bir anda sürdü iğrenç şeyi ön cama ne kadar bagırdıysam durmadı... amkdmnccgu die bagırdım afedersiniz.. dellendim.. inicektim ama bunlar ki sat komandosunu bile öldürmüş cocuklar öyle cahil ve gözleri dönmüş... elinde birşey olmadan inilmez... delirdiğim ve leş gibi ön camla kaldım..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
veletler temizlik mi yapıyor batırmaya mı çalışıyor belli değil. iş yerim nenehatun'un paralelinde. günde en az 1-2 kere rastlıyorum o şoparlara. bakıyorum ki ışıkta bekliyorlar. öndeki araca 20 mt mesafede duruyorum. bana doğru gelirse kalkıp gidiyorum öne doğru. kaçacak yer yoksa sakın!! diye bağırıyorum yanaş(a)mıyorlar![]()
bide yan cama tıklayanlar yokmu onlara daha çok deli oluyorum sanki bakmak zorundaymışım gibi
Benim sesimin desibel ayarı yoktur, cama tıklayana, kapıya yapışana, ön camı silmeye kalkışana camı açmadan, müziğin sesini kısmadan, KAYBOL diyorum, harbiden de kayboluyorlar![]()
ondeki arabayla 30 metre mesafe birakip yaklastiginda rolantide gitmeye baslayin, bende her seferinde ise yariyor.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Aslında elektroşok cihazları varmış 40 50 liraya bitane alıp şoku vermek lazım böyle itlere
Mınçıka var bende, baktım bebeler üzerime geliyo çıkıp dışarı shaolin'in uçan turna tekniğini uyguluyorum.
men dakka dukka.
en temizi ,,, ışıklarda gördüğün anda bir araba paylı bekle ,, yanaşmaya başladığı anda ilerledinmi gelmiyorlar.Mecidiyeköy ışıklarda maaşlı eleman statüsünde beklerler.O tenkinkle bir yada iki kere anca silmişlerdir.
Bir keresinde de yola çıkıcam , su yok arabada , bozuk ta var.Millet kaçıyo ben çağırıyorum süre yetmedi gelmedi.Lazım oluncada gelmezler iyimi![]()
En cok mecıdıyekoyde var sanırım. Polis hıcbırsey demıyor , umursamıyorda. Bana heralde laftan anlayanları denk gelıyorbikere yok dedım mı arkadakı araca gıdıyor.
bu ışıklarda bekleyen en masumları şarapcı olanlar genelde far silen tayfa
bide en agresifi bu dolapdereden taksime cıktıgınızda tam kasımpaşa otoparkının karşısındaki ışıklar var meydana dönmek için orda bekleyen bitane sandalyeli eleman var 40 yaşlarda alkolik paso saldırıyo insanlara denk geleniniz varmı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bizim arkadaslar ustu basi dagitip sopar gibi " abe ne kurcalarsin arabami " gibilerinden konusup korkutmuslar bu elemanlari , ufak ses isik oyunlariyla korkutmak en iyisi , arabadan inmek tehlikeli uzaktan ne yapabiliyorsaniz , ister guclu isik tutun gozlerine ister yuksek sesle korkutun ama asla mucadeleye girmemek gerek
ızmırde de aynı sıkıntı var polısın umrunda degıl. tam dukkanım oldugu caddede var ve ben gunde en 3-4 kere o ısıkları kullanmak zorundayım artık cınnet kıvamına gelıyor. adamları cozdum taksıyle gelıyorlar saat 11 cıvarı aksam 4e 5 e kadar takılıyorlar. 4 yol agzı cok ıslek bır cadde. kadınlarla beraber toplam 20 kısıden fazlalar kavga etme gıbı bır sans yok. bır ara kankan olmustum tanıyorlardı artık arabayı sımdıkıler degısık
basımıza bela alcaz sonunda. 1 lıra ıcın hapıslerde curucez.
1 lıra vermek mesele degılde emrii vakii oldu mu 50 kurus bıle vermek sınırımı bozuyor
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)