Citroen Ax al keyfine bak bence
Pug 205-106 ile çoğu parçası aynı, parça sıkıntın olmaz, yakıtta üzmez, 600 küsür kg boş ağırlığı var gitmez filan diye düşünme
Citroen Ax al keyfine bak bence
Pug 205-106 ile çoğu parçası aynı, parça sıkıntın olmaz, yakıtta üzmez, 600 küsür kg boş ağırlığı var gitmez filan diye düşünme
Ne mutlu Türküm diyene
valla ben olsam güzel şöyle eli ayağı düzgün bi serçe alırım çok zevkli bi arabadır bence bi düşünün...
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Citroën AX 1.1 First 1990 Model 4.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 132902525
CİTROEN AX iyimiş abi
Bugün burda suzuki alto/mito bişey gördüm numarasını aldım akşama yollarım sana onunlada konuşursun.![]()
TR - B13
serçe alın istediğiniz zaman satması bu araçların hepsınden kolay olur bence
arabam.com - 1977 model 999932 km
bu araca bi bak istersen...
Kardeşim öğrenci haklı olarak mantıklı az yakan onuda zora sokmıycak bir şey arıyor..
ama bu tip tercihlerde genelde en büyük sıkıntı 4-5 bin tl gibi rakamlara araba bulmak güçken birde üstüne kriter koymak, az yaksın, parçası ucuz olsun , ikinci eli olsun v.b gibi nedenler oluyor.. yoksa araba çok var o fiyatlarada..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
aynen abi söylediklerinize katılıyorum şimdi okul iş ev 3lü sü rahat günlük 30-40 km yol yapıcam amacım araç modifikasyon falan değil tabiri caizse eşek niyetine binmek tip model marka aramaksızın işimi görsün az yaksın aldığım zaman elimde patlamasın genel kiriterler bunlarakbilsiz bir hayata başlamak istiyorum
![]()
skoda favorit al kardeş kendi kardeşime aldım okula gidip gelsin diye 2 senedir biniyor masraf açmıyo lpg ile gayet ekonomik oluyo satmak istersende piyasası az çok olan bi araç
Skoda Favorit 135 LX 1993 Model 5.375 TL Galeriden satılık ikinci el Mor renk - 134086965
bütçeni aşar biraz ama, imkan varsa düşün derim. ciddi temiz düzgün duruyor, resimdeki gibiyse üzmez. bi lpg takarsın mis gibi olur. Parçası ucuz ve az yakar. içi de geniştir.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Dostum Honda Tuday alıyorsun handa yı imal edene dua ediyorsun.
km de 0,089 kuruş yakıyor![]()
Dr.Ecu AntaLya
biz arkadaşın kardeşine 93 model hyundai scoupe almışdık yıllar önce aynı nedenlerden okula gitsin gelsin diye hem şekilli araçdı hemde 1.5 motor çok az yakıyordu lpg falan takarız demişdik ama lpg de takmadı arkadaş baya bir ekonomikdi araç sunrooflu abs li falandı tabi o fiyatlara bulabilirmisin bilemiyorum..
bulabilirsen mazda 3.23 93-94 hb açılır kapanır farlılardan gerçi o fiyatlara çok zor ama belki bir ihtmal varsa şansa kaçırma derim çok keyifli arabadır sanırım lpg de azda yakar..
fiat uno,tempra
daithatsu appaluse ( temizini bulabilirsen çok dayanıklı sağlam araçdır)
lada samara
ford escord
skoda favorit alabilrisin
Renualt 5 de çok güzeldir tam tarz aracıdır azda yakar 1.1,1.2 motor zaten..
Bana göre koşulların imkanların dahilinde en iyiler bunlar.. kriterlerin omasa bu liste bir kaç kalem daha uzaya bilirdi misal roverlar,alfa lar gibi bir kaç marka dahada eklenebilirdi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Sahibinden Satılık 1980 Model 202640 Km Ford Diğer Modeller 2.250 TL - 93662632
buda gayet derli toplu ama motor masrafı nedir bilinmez
İş sebebiyle vaktim hiç yok sabah 8 aksam 8 arabayı almaya gitcek vaktım bilie sınırlı keşke vaktim olsa komple sıfır motor yapıp kafam rahat binsem.
dün bir marutti bakmaya gittim bir tamirçi arkadaştan oda saolsun at arabası niyetine kullanmaş sürdüm denedim hoşuma gitti fakat çok leşti şu an lada samara ve favorit bakınıyorum temız gelirsede maruttı alıcam işe gitgel günlük sorun cıkarmasın yolda bırakmasın genel krıter budur.
Samara yada mazda diyorum ben samara parça bozsada çok ucuz parçaları. Sonuçta eski araba alıyosun masraf illaki çıkartacak samaraların masrafı az olur
2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)